Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

HanSolo

Ловец
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Han Solo
 • Оръжие
  Карабина
 • Град
  Sofia
 • ЛРД
  Sokol

Recent Profile Visitors

608 profile views
 1. Здравейте, продавам оптика Docter V6 2,5-15x56, закупена нова от официалния вносител "Заримекс" на 20.01.2017 г. Състоянието на оптиката е наразличимо от ново, отделно от оптиката се предлага и монтаж на Рекнагел за уивър база - 30/9.5 mm. Монатжа ще се продава отделно от комплекта, след продажба на оптиката. Целият комплект се намира в София. Цена на комплект - оптика и монтаж 2750 лв. Цена само за оптика - 2600 лв. Телефон за връзка - 0899860960
 2. http://forum.airguns.bg/index.php?search/1692569/&q=саунд+модератор&o=date Има доста теми, трябва да се разровиш за да откриеш правилната за теб. Успех!
 3. Притежавах такава пушка, от която се отървах поради неточност в боя, чупене на шокове и една, но "фатална" за пушката засечка при дублиране на диво прасе. 1. При стрелба с бренеке на нормална дистанция даваше отклонение около 35 см. нагоре и ляво, според мен поради изкривена при нарязване резба на шоковите втулки. 2. Счупване на шокова втулка в основата при резбата по време на стрелба, най-вероятно поради причината посочена по-горе. 3.Засечка при втори изстрел при дублиране на животно поради неприбрал затвор с патрон супер-магнум. Токова за
 4. В село Калугерово (Пазарджишко) от около месец по улиците обикаля млад германски брак със сигнална оранжева кайшка на врата.Кучето винаги държи дистанция от хора и затова все още е на улицата,ако някой го търси може да обиколи и да разпита хората от селото.
 5. Преди да започнеш да "обиваш",защо не вземеш да се понаучиш малко на правопис
 6. Значи.....обяснявам за всички незапознати,защото ми писна да чета,че съм луд,сондирам мнения,оръжие не се заварява и т.н. Принципно се точкова на три места планката,с която оригинално се продава СЛР-а,която оригинално е хваната с два нита за затворната кутия от лявата страна,и на която се хваща монтажа за оптика.До момента не ми е минавало през главата да заварявам монтажа за пушката ,а само да фиксирам планката на която се хваща самия монтаж,макар че като се замисля..... .Така че на всички притеснени за умственото ми здраве,ще кажа първо да се запознаят с устройството на въпросния проблем.З
 7. Най-накрая човек който поне може да чете,че ми омръзна от мнения на теоретици-специалисти...... Колега,имаш ли представа дали не се изисква някаква по-специална сплав от телоподаващото,и дали на стоманата на затворната кутия,се хващат въпросните заварки безпроблемно,просто искам да точковам планката на няколко места около нитовете,за да не пречи на шината на монтажа.Благодаря за коректния отговор!
 8. Колеги,трябва ми оръжейник който има и работи и с телоподаващо,електрожен или някаква друга заваряваща джаджа.Работата е следната,искам да заваря монтажната планка на оптиката за затворната кутия,защото при СЛР-а(Калашник) е хваната с два нита,които рано или късно отварят луфт,и оттам се влошава работата с оптика.Ако някой го е правил(защото знам,че това е практика),моля да даде съвет.
 9. Преди две седмици ловувах фазан в ДДС "Витошко-Студена",има доста фазан,почти питомен,в смисъл че се вдигаха когато ги настъпиш,даже кучетата хванаха няколко(които след това ми влязоха в сметката),но определено има на какво да се ловува там.Бяхме няколко човека които си разделихме сметката,така че, не мога да бъда много обективен с цените.
 10. Пробвай Верней-Карон,купих я преди около 2 месеца,и съм страшно доволен.Фина и скъпа изработка,страшно прикладиста и лека надцевка,която ми пасна идеално още при първото докосване.Цевите са супер диамант отвътре и много добра оксидация,отвън.Моята е с два спусъка и фиксирани шокове,но аз това търсех,иначе имат избор в магазина.Днес съвсем случайно видях една надцевка "Арми-Кобалто" с един спусък и мобилни шокове на едни приятели в магазина за около 1600лв,ако те интересува пиши.
 11. Фаустито не можах да го видя никъде,иначе няма лошо стига да е удобна.Гледах Беретите както ме посъветва,но нито Берета ,нито Фабарм имат модел с два спусъка в новите каталози.
 12. Здравейте,решил съм да си взимам втора пушка(първта ми е автомат),надцевка с два спусъка и фиксирани шокове.Най-вероятно много хора ще зададат въпроса:Защо не със селектор на спусъка и мобилни шокове,отговора ми е че това го имам на автомата,и вече искам истинска ловна пушка.Избора в София не е голям и затова единствените две възможности(вчера обиколих магазините) са Силма 12/76 за около 1000лв,и Верней-Карон 12/70 за 1900.Разликата в парите не е малка,та затова се чудя дали найстина френската е толкова по-качествена от италианската.И двете са ми удобни,разликата е в това,че като надера дървен
 13. Наистина,много ми е интересно,защо не става.Всеки казва,че не е подходяща,а всъщност,това е пушка,има си цев,мерни прибори и всичко останало.Вярно,няма естетическата стойност,като класическите карабини,но нека някой който има опит с това оръжие,даде някакво смислено обяснение,Защо не става?Най-лесно е да се каже това е бойно оръжие,ама 90% от оръжието,е бивш армейски вариант.
 14. Здравейте колеги,загнездила ми се е тази пушка в главата(ЧЗ-550) и ви моля за малко помощ.Предимства,недостатъци и всичко останало което ,само човек,който я е притежавал може да знае.Първа карабина ще ми е,и не искам да съжалявам после.Калибъра ще бъде 30-06 или 308,избран след много четене...Така че,ще бъда благодарен на всеки,които помогне с информация.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.