Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

alex456

Ловец
 • Мнения

  22
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно alex456

 • Рожден ден 13.11.1961

Допълнителна информация

 • Име
  Alex
 • Оръжие
  Browning,Меркел/Fortuna Suhl/drilling-12/70,7X65,0.22mag
 • Куче
  Drahthaar
 • МПС
  пешак,Toyota Land Cruiser
 • Град
  София
 • Skype
  allex456
 1. Честит Имен Ден !!!!! Днес е Петровден На този ден църквата чества паметта на двамата Христови апостоли - Петър и Павел - ревностни разпространители на християнството, изтърпяли много страдания и гонения и са наречени "първовърховни престолници и вселенски учители". Петър, беден рибар от гр. Витсаида край Генисаретското езеро, е един от първите ученици на Христос и един от преданите му последователи. Павел, роден в Тарс, Киликия, първоначално изповядва юдейската религия и е сред гонителите на християните. На път за Дамаск той е ослепен от видение на Господа. Завеждат го обратно в града, където след три дни е изцерен по чудо. От яростен противник става най-ревностен разпространител на Христовото учение. През 67 г. заедно със сподвижника му Петър са разпнати на кръст от император Нерон в Рим. На Петровден се принася жертвено животно в чест на светеца - обикновено се коли "петровско пиле". Рано сутринта жените носят в черквата колак и ранни ябълки - петровки. Осветени от свещеника, те носят здраве. Според народните вярвания Свети Петър е ключар на райските порти и главен съдник на човешките грехове, който определя коя душа е праведна и достойна да влезе в рая. Празнуват носещите имена: Павел (означава малък), Павлин, Павлина, Павлета, Пейо, Пенка, Пенчо, Петрана, Петранка, Петър (означава - камък, скала), Петьо, Пепа, Петя, Пецо, Апостол (означава - пратеник), Камен, Кремена.
 2. Честит Имен Ден !!!! на всички именници днес ,На Хънти-Георги Шумков и всички колеги. Нека да не се отърват от добро здраве и слука!!! Да изпият на тази хубава песен с приятели по една хубава ракия.Наздраве!!! http://vbox7.com/play:7a292406
 3. Айде на 2в 1.Наслука пък знае ли се
 4. По думите на г-н Иван Петков (председател на УС на НЛРС-СЛРБ) парите са потънали в бюджета на държавата!!! Това означава ли че и таксите за тази година ги очаква същото? А кой услужливо ги е предоставил?
 5. Свиква се с приклад който е на пушката при купуването,ама да свикваш с приклад който е правен за "Теб".Отивай при майстора и да си го оправи ,така че да ти пасне "като песница на нос". Никога не е в пушката или теб,от мен да го знаеш, а аз доста пушки съм имал от всички видове, и никоя не ми "лепне " повече от другите/на всичките съм сменил прикладите или си ги поръчвах с "мой" приклад/.На слука.
 6. ако го гледаш отстрани , а ако е ....
 7. По скоро разреждаме негативната енергия . Не мислех да пиша по две причини: 1.Издадоха ми го без проблеми/не чак без никакви-липсва ми дива коза и глухар,ама нейсе/ 2.Карах курс 6/шест месеца/ почти през ден,стрелби и т.н. през 1983 год. Така че без някой да ми се обижда ама моите "Протоколи" ги има ,а на хора от 2010г. липсват ,айде сега . Сега да отиде и на този който е взел парите да му попритегне вратовръзката. Но като знае как го е получил ,и като знае че носи наказателна отговорност и той,та по добре е без да се прави на ощипана девица да отиде и да си го изкара този път както трябва . Иначе да такава е практиката, на определени номера/не ЕГН-та/ са пишели по 10-тина удостоверения, от КОС можеше да се провери само дали съществува този номер но не и име/за разлика от сега/ и се разчиташе на визуална проверка.А "нашите хора " са прибирали парите за "курса" Сина ми кара курсовете 2002г. и практиката беше да се провеждат от фирми ,но пак с курсове и протоколи ,и ефекта е че и неговото "излезе" легитимно и си го получи. Не казвам че не може да има и грешки на "администрацията", ама чак пък и 10 000. За 23 години по 300 души в курсовете/подборен/на година което е много, но това са ...6900 и преди 1988г. 1600 /за тази цифра съм сигурен/ всички трябва да сме доста под 10 000 с подборен. Затова върху тези 6000 са записвани "мъртвите души-другите" защото по броя на номерата щеше да се види че ....... при курсове и 300 човека в тях има 1000 че и повече удостоверения. Така че тази нова система поне няма да позволи да се издават по този дублиращ/по 10-на номер/ начин, и може да се провери от КОС по всяко време. Не че и аз не съм ядосан на това ,''Администрацията''-дето и плащаме ,да сменява по сто пъти валидни документи,табели на коли и само да ни "дои" като овце. Не се ядосвайте това е нещо дето ще мине ,а живота продължава и това не съществено. Успех на всички колеги ,дано си изкарат удостоверенията. Честит национален празник
 8. По време на едно управление ,се капсуловаха такива общини ,от към управляващи ги . Делото ще се гледа на местно ниво и действително има опасност да се заметат нещата. Кмета,прокурора и съдията ако са партийни хора. Но това може да стане по "Държавното"обвинение,ако има колективно заведен иск от "стреляните" няма как да стане защото се обжалва пред по горна инстанция и стига до София ,а тук няма кой да си затвори очите по дело с медийна гласност.
 9. По добре колеги отиде си/животното/,отколкото колега си отиде. Има едни правила за безопасност и те не се учат от колеги ,или този каза така онзи каза иначе. Пушката се зарежда с муниции само на пусия,и се слага на предпазител до непосредственото извършване на изстрела . След завършване на гонката се празни и .................отново. Безопасността е нещо което на първо място ,и както не искаме да се случи на нас ,така не трябва и ние да я пренебрегваме. За всички колеги които не са сигурни в себе си ,започнете сухи тренировки и прикладване до постигане на увереност и механични движения/рутина/ и няма да се притеснявате за грешки при сваляне на предпазителя.Лова е удоволствие и само от Вас зависи това да е наистина така. Успехи!!!
 10. "Бея" си е защищавал "вилаета" Но май този път е сбъркал,пък ще видим,то ще се чуе.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.