Jump to content

milen73

Ловец
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by milen73

 1. Колеги помагайте, днес в района на гр. В. Търново кв. Чолаковци бяха изгубени 2 бр. ловни кучета- мъжки дратхаар и балканско гонче.Предлагам възнаграждение за достоверна информация 0887917143 и 0899400706.Благодаря предварително.
 2. Това са малките русалски тарикатчета,а който неможе като мен да бие прасенца,бие чакали като прасенца.Честит имен ден на всички именици.
 3. Колега по време на лова бях гонач но, понеже поддържам много добри отношения с колегите от съседните дружини оставам и на позиция , а моето куче не стои при мен а ходи да търси прасета- и се появи в точното време на точното място. А относно колегата , който уби прасето му благодаря , но дори и да го нямаше там мисля , че щях да си довърша работата убивайки прасето понеже кучетата го спираха на два пъти , а аз се върнах да търся моето куче , защото при срещата с прасето помислих че е ударено. А за текчето мога да кажа само добри думи, въпреки , че моето текче е тунинговано.А дали с един или с повече патрони....слуката си е слука.
 4. Дидо ще се похваля когато зъбките на тая гад ги закача над къщите на моите кучета,само тогава ще бъда спокоен,че няма някои ден къщичките на нашите верни помощници в лова няма да бъдат празни.Благодаря на вашия предцедател и всички вас,които много уважаваме за добрите взаимоотношения.Ти знаеш защо.
 5. Колеги,вчера ви написах че нашите приятели от съседната дружина убиха по-малкия брат на русалския професор,но за жалост загубиха /уби/ едно от кучетата им.Явно братята на професора са решили да търсят отмъщение,защото днеска един от тях е убил едно от кучетата на нашия председател и е ранил още две. И с цялото си нахалство е останал в сечището , въпреки усилията на гоначите .Приемаме хвърлената ръкавица от тяхна страна и следващият път темата ще бъде падна "Русалския убиец" . Обещаваме ВИ.
 6. Колеги,както обещах по-малкия брат на русалския професор също падна,благодарение на професионалните ми приятели от съседната дружина/вдигаики го точно на границата/но за голямо мое и тяхно съжеление уби едното им куче
 7. Немога човече,сърце не ми дава по време на свински лов да не съм в гората.Поздрави на всички и наздраве
 8. Това е убиеца на русалския професор.Благодаря му,защото поправи моята грешка,но утре ще взема реванш,убиваиики брата на русалския професор.Наслука на всички колеги.
 9. Точно за село Русаля става въпрос, и ще бъда много щастлив ,ако колегата Йордан , като дойде на лов в нашия район се обади да се запознаем да убием един огромен глиган и да ми разкаже за неговите лайки , защото съм слушал невероятни неща.
 10. Благодаря на всички колеги за подкрепата, желая Ви здраве и наслука.
 11. Дидо аз се защитавам в гората ти поне знаеш. Във гората няма форум, там има аз или то.
 12. На колегите ,които не вярват пожелавам същата слука , а относно килограмите 17 дяла* 7.5 кг .=127.5 кг. 17*2 кг. ребра и гръбнак=34 кг. ч. дроб 4 кг. глава 12 кг. дотук 177.5 кг. 2/2 =4 кв.кожа, 7 см калкан вътрешности и един тестис=278 кг. Наслука на всички до другата седмица,защото пак ще се чуем.Благодаря!
 13. Колега моят изстрел от кариабината е пробил левият семенник от там през бута през меките части и излиза преди ребрата без да има големи поражиния на вътрешностите.Куршума е 7.62/ 54 чешки 11,7 гр.Това останови аутопсията.
 14. Както винаги професора изчака да мине гонката и се вдигна след сюрията и след гоначите ,които наистина бяха много добри. Направи една голяма кука и тръгна необиспокояван да се пресмива на колегите, но тъй като и друг път ми бе правил тоя прекрасен номер, тоя път реших да се възползвам от неговият заучен номер ,който бях наблюдавал- и се срещнахме очи в очи. Той учуден аз два пъти повече от неговите размери.След изстрела с текчето професора тръгна право срещу мен с тракащи зъби въпреки че 11,7 г. Sellier & Bellot го бе пронизал и благодарение на моя верен помощник в лова кучето което се хвърли срещу него сега имам късмета да ви пиша. Вторият ми изстрел беше неуспешен понеже кучето беше на него и за мое щастие колегата от съседната позиция го пресрещна с още 4 много добри изстрели и прекрати нашите взаимни надхитрявания.
 15. Благодаря на всички колеги и пожелавам такава слука на всеки
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.