Jump to content

stoyan_bonev1974

Ловец
 • Posts

  222
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by stoyan_bonev1974

 1. Аз моята я .....таковам.....пък тя научила и празниците и ми се назландисва тая вечер......
 2. На всичкото отгоре трябва и да внимаваме с репелентите.http://www.ecomedia.bg/be-eco/ecology-for-everybody/article/4630
 3. Аз вече почвам да си мисля,че в различните географски ширини на Родината действат различни препарати.Тоест ако в Сливен работи репелента Х то в София може и да не работи.
 4. Само да вметна.Лавандулата НЕ РАБОТИ. Нахапаха ме зверски въпреки,че се бях окичил като коледно дръвче с гирлянди.
 5. "Изкуплението Шоушенк" Филм,който наистина си заслужава.
 6. Нито един Спрингфилд не може да достигне това,пък било то и на Хорнади.http://www.hornady.com/store/270-Win-130-GR-InterBond-Superformance/
 7. Честита Баба Марта на всички хищничари.
 8. Eмоциите от темата действат много стимулиращо.Включително и на мен.Февруари се оказа доста резултатен,поне за мен а и за други.Дано тенденцията да продължи.Залагайки се вчера до едни лозя,един тлъст чакал ми излезе на 20-ина метра.Понеже вятъра беше с мен,изобщо не разбра какво го сполетя.
 9. Заложих се на стървилището към 17:30,и още не бях се донагласил,когато един лисугер се показа .Почна да обикаля наоколо и да маркира наред,издаваше много интересни звуци.Нещо като лаене но не точно.Обколи няколко пъти стървилището отдалеч,успокои се и дойде.Оказа се много красив,охранен мъжкар.
 10. Четох,четох....и развитието на темата не ми хареса.Класика в жанра.Кому е нужно това?Вместо да се помогне на колегата,при избора му,то стана .....а и да попитам някой,който знае....в американката армия на въоръжение какви марки оптики гравитират?Че те оптики си произвеждат достатъчно то е ясно, ама съм чувал,че използват и други май.Дали съм чул правилно?
 11. Невероятно но факт.В Сливен заваля сняг......и почнах едни приготовления,радост еуфория и т.н.През деня правим хайка.Падат 4 чакала.Стървилището посещавано.Прибрах се към обяд и реших да полегна за вечерта.Ставам към 16:30 и какво да видя...сняг няма.С развалено настроение и надежди, че по полето все още има някакви останки от снега,пристигам и се залагам.Сняг естествено няма.Но не така седеше работата с хищниците.Още по светло ударих една лисица,която после не намерих.После чакал,после още един,които не уцелих.Видях поне още 6 чакала.Всичко това се случва там където правихме през деня хайката.Едната снимка е от хайката а другото от вечерта.
 12. Слуката отново беше с мен тази вечер.Както и изобилието на хищници.Идват на свирката без да се притесняват от нищо.Като шарани в развъдник са.Честито на ималите слука и,който не е убил да убие,който е убил пак да убие.
 13. От Сливен,тук сняг от години не сме виждали.Вятъра го издухва към Ямбол.
 14. Първо да се оплача.Грам сняг няма при нас.Ама хич.То бива ,бива ама чак пък толкоз , то на нищо не го бива.А сега да се похваля.С един колега отидохме на неговото ловно поле.Откога го врънкам да повардим,хищници бол там ,мераклии за варда няма.Понеже не знаят за какво става въпрос,след няколко изсвирвания се почна.Видяхме около 20 хищника(без да преувеличавам),направо ни заобиколиха.Че и на глутници.Такова нещо не бях виждал.За около 30мин успях да отстрелям 2 чакала и 2 лисици.Единия чакал влезе в едни тръни, но със сигурност е ударен(чу се туп) .Невероятна работа.Престрелка.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.