Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

vater

Ловец
 • Мнения

  691
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Последни посетители

2450 профилни разглеждания
 1. аман от бради, само се пречкат пред обектива!!!
 2. вдига го... даже много редовно... хахаха
 3. Сашо казах ли ти че един рейс колеги ще дойдат!!!
 4. Разбира се че има място... аз ще се радвам ако дойдеш!!!
 5. Знам че се казва така!!! хахаха...
 6. аз нямам какво да кажа освен... огромно БРАВОООООО!!! и особенно апорт без да се изтръска от водата е висша класа!!! Още веднъж браво Ники! Браво Цент-младши!
 7. Тези неща ги потвърждавам... и затова исках да е в тази кръчма!!!
 8. мммммм......... красавица!!! Като близнаци са в окраската с Бък... страхотни снимки могат да станат когато се съберем на лов заедно!!!
 9. А защо няма точка прием на нови членове или това става факт с подаването на писмената молба и плащането на членския внос? Питам за да знам кога и къде да подам писмената молба, по факс или имейл става ли? Защото искам да стана предварително член на клуба за да дам и моя скромен глас в гласуванията и обсъжданията на събранието!
 10. А защо няма точка прием на нови членове или това става факт с подаването на писмената молба и плащането на членския внос, и на кой адрес се подава тя... ?
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.