Jump to content

vater

Ловец
 • Posts

  691
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by vater

 1. аман от бради, само се пречкат пред обектива!!!
 2. вдига го... даже много редовно... хахаха
 3. Сашо казах ли ти че един рейс колеги ще дойдат!!!
 4. Разбира се че има място... аз ще се радвам ако дойдеш!!!
 5. Знам че се казва така!!! хахаха...
 6. аз нямам какво да кажа освен... огромно БРАВОООООО!!! и особенно апорт без да се изтръска от водата е висша класа!!! Още веднъж браво Ники! Браво Цент-младши!
 7. Тези неща ги потвърждавам... и затова исках да е в тази кръчма!!!
 8. мммммм......... красавица!!! Като близнаци са в окраската с Бък... страхотни снимки могат да станат когато се съберем на лов заедно!!!
 9. А защо няма точка прием на нови членове или това става факт с подаването на писмената молба и плащането на членския внос? Питам за да знам кога и къде да подам писмената молба, по факс или имейл става ли? Защото искам да стана предварително член на клуба за да дам и моя скромен глас в гласуванията и обсъжданията на събранието!
 10. А защо няма точка прием на нови членове или това става факт с подаването на писмената молба и плащането на членския внос, и на кой адрес се подава тя... ?
 11. Дава ефект Енерджито... Бойко Борисов ще ремонтира асфалта по улицата тези дни!!! Ето снимка с ефекта от Енерджито!!! хахаха
 12. събирането е тук: http://www.podlipitebg.com/obdet.php?lang=...d=27&tid=11
 13. Вие докато си пишете за пици... ние тренираме!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.