Jump to content

bisko

Ловец
 • Posts

  871
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Гърбев
 • Оръжие
  0889922452
 • Град
  София
 • Skype
  bmgmobile

bisko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

281

Reputation

 1. Според зависи какво точно искаш.
 2. Благодаря Ви за коменатрите! Ама темата е от преди 7г. Тогава още нямах пушка. Но с две думи, не можах да свикна с въпросната. Оригиналния приклад ми беше къс, после се сцепи.... Още ми е в касата, и ако някой проявява интерес... Като цяло пушката е перфектна, но не е за млад ловец. Още повече за гонач. Липсата на антабки и ремък, дългите цеви не са предимство в гората. Малко тежичка 3.6кг. дори и за в полето. Що се отнася за боя той найстина е прекрасен.
 3. Неръждаема стомана. Размери 50х29х1мм. Доставка за цялата страна. Цена на 1бр. 10-15лв. в зависимост от броя на символите. 0889922452, София, Бисер Гърбев
 4. Ами на живо тези рапидки не изглеждат толково голями. Ако не се лъжа главата е ф5мм. Що се отнася до размерите, стига да може да се събере надписа няма проблем. Конкретно тази "ТранСпортната фирма... е 150х100мм. Теглото... колко да тежи...100гр. де да знам... Ето една поръчка добавка към свадбения подарък. Тук рапидките са заменени с месингови пирони. Главата на които е 3мм.
 5. За колегите от провинцията ! За да не се товари цената, може да изпращате станцийте с пощенска пратка до поискване в офис на ЕКОНТ с адрес: гр.София, ул. Йерусалим, бл.54, магазин 6 Бисер Гърбев 0889922452 По този начин транспортните разходи падат с 50%. Връщам отново с пощенска пратка.
 6. Благодаря, колега за забелижката. На никой не му направи впечатление... ебаси... Даже и на клиента. Грешката вече е оправена.
 7. Дано се задържи по Радомирско.
 8. Хванах в кадър въпросното пиле. От голямо разстояние и не е много добро качеството. Местноста е преливащ язовир и в момента е идеален шавар. Някой може ли да го разпознае?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.