Jump to content

Ka64ei

Ловец
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

About Ka64ei

 • Birthday 05/02/1973

Допълнителна информация

 • Име
  Антон
 • Оръжие
  ИЖ 27 ЕМ; Browning BAR II Affut .308W
 • Куче
  :(
 • МПС
  Служебен
 • Град
  Пловдив
 • ЛРД
  "Глиган"-Панагюрище

Recent Profile Visitors

1,314 profile views

Ka64ei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

 1. Продавам здрава и надеждна ловна оптика Vortex 1-4x24 модел Crossfire II с подсветка V-Brite комплект с монтажи LEUPOLD 30mm.Оптиката е подходяща, както за лов „на гонка“ в пресечена местност на къси разстояния, така и за стрелба на средни дистанции на приближение 4, и при грамотна прострелка.Изключително бистра видимости много добра светло проводимост, което се дължи на качествените оптични елементи с нанесени всички възможни антирефлексни покрития, както и зареждането и с азот. Състояние: Неразличимо от ново! Параметри: Фокусно разстояние от окуляра до окото – 10,16 см. (подходяща е и за по-мощни калибри от .308W) Зрително поле на 100 метра – 30 метра. Диаметър на тубуса – 30 мм. Настройване на корекцията – 1 клик = ½ ъглова минута Пълно завъртане на барабаните за корекции отговаря на 30 ъглови минути Максимална настройка на височината – 100 МОА (2,91 метра на 100 метра дистанция) Максимална настройка по хоризонтала (вятъра) – 100 МОА (2,91 метра на 100 метра дистанция) Паралакс – свободна от паралакс на 100 метра. Дължина на оптиката – 24,9 см. Тегло – 454 грама. Монтажи: LEUPOLD QRW 30mm Medium Цена с монтажа: 649 лв.
 2. Моля админа за ключ на темата!Телетактът е продаден и пътува към новият му собственик, на когото пожелавам много слука през новия ловен сезон
 3. Продавам употребяван телетакт CANICOM 500.Радиус на действие - 500м.Предупреждение чрез звуков сигнал.15 нива на стимулация ( флаш или непрекъснато).Программируем бутон Помощник за извънаредни ситуации.Индикатор за изтощена батерия на яката: светлинен индикатор . Индикатор за изтощена батерия на дистанционното управление: индикатор на LCD екрана.Активиране / деактивиране на яката с магнитен ключ, разположен в дистанционното управление. Живот на батерията: на дистанционното (3-V CR2 литиева батерия) прибл. 30 000 тригери Живот на батерията на нашийника : прибл. 7 месеца в режим на готовност, прибл. 2 месеца при интензивна употреба. Телетакта е с нормални следи от употреба и е възможно най-добрия избор като производител и модел. Доставка лично - през седмицата в София, а през уикенда в Пловдив.Навсякъде другаде изпращам по Еконт. Цена : 300лв. GSM: 0898 774 181 - Антон
 4. Здравейте колеги, Моля за помощ! Кучето ми се нуждае от спешно кръвопреливане и търся донор от гр.София или околностите.Ловният ми другар е в Централна ветеринарна клиника на Симеоновско шосе в критично състояние със сериозна анемия.Това е последният му шанс за обрат в лечението му.Евентуалния донор трябва да е над 20 кг. и да е ваксиниран.Кръвопреливането се извършва под упойка. Ако някой може да помогне моля да ми се обади на 0898 774 181 - Антон, след 17:00ч. или 0896 815 286 - Татяна през деня. С благодарност, Антон
 5. Колега, благодаря за отговора.За това мисля и да я ползвам на Browning Bar II .308W.С уивър базата, не е стои ли малко ниско?Аз мисля да ползвам бърз монтаж на Leupold. Наслука през новия сезон!
 6. Някой има ли впечатления от Vortex 1-4x24 viper?В сравнение с Meopta или Leupold със същите показатели, коя е за предпочитане?Разликата в цената е около 500 лв. в полза на Вортекса.Благодаря предварително !
 7. Изключително полезен материал!Чудя се само как да го поднеса на дървените тикви в нашата дружинка, така че да им уврат главите за тези толкова важни детайли в трудния лов, който практикуваме!?Мисля си и за книжките за подготовка на нови ловци, колко пропуски и спестени неща има там.Време е да се пренапишат, щото да предат тези важни истини на младите ловци.За възрастните вече е ясно, не можеш да ги промениш, но младите - да!
 8. Честито на всички, които са имали слука!В нашата ловна група (ловуваме на 2 групи, понеже дружинката ни е голяма) на втората пусия кучетата залаяха на място прасе в едно дере.Постепенно глигана започна да се придвижва в посока на чакащите ловци, преследвано от 4-5 кучета.След малко се чу изстрел, но слука нямахме.Случило се е, че първо на пусията излиза един лисунгер и колегата (чудя се защо) го е отстрелял, след което решил да иде да го вземе, за да не се настървят кучетата на лисици и прасето му се е "изсмяло" на 5-6 метра от него .Той го е видял, но късно и шопара си спаси кожата.Не знам как е при вас, но съм чувал, че има дружинки, при които е абсолютно забранено по време на лов на дива свиня да се стреля по лисици и чакали.При нас явно не е така.Дано всички да са си извадили поуки.Иначе се изкефих на гледката на 2 сръндака, по време на първата гонка, които кучетата прекараха на 20 м. от мен. Наслука на всички колеги и колежки!
 9. Наслука на всички ловци в най-трудния и опасен лов!Пожелавам ви много дивеч, трофеи и емоции!И най-важното е всички да се връщаме живи и здрави от лов!Безопасността е преди всичко! Наслука!!!
 10. Да разведря малко обстановката с една снимка от тази година
 11. Гледам си едни снимки на CEBB-Club Epagneul Breton от провеждане на сециалка на 23-ти.Тъжна картинка стана с този клуб.Четири - пет едни и същи муцуни, кой ловец, кой не.Броя на кучетата = на купите и медалите, - голям успех за любимата ни ловна порода.Добре поне, че нашите ловни другари продължават да ни радват на ловното поле!
 12. Здравейте колеги, В момента съм пред същата дилема, - Benelli Argo или Browning.Калибъра съм си избрал - .308 W.За Бенели чух, че им прегаряли газовите камери на по-старите модели.Някой има ли инфо за новите как са.Дали са го отстранили този проблем?
 13. Здравеи....

 14. Честито на г-н Топалски и адмирации за Арес!
 15. Благодаря за инфото колега!Наистина през уикенда целият Пловдив е на язовира и на сутрешният прелет стрелбата е , като в Бейрут.Дано днес не е така.Иначе имам информация, че нивите , в които се хранят са на около 10-15км. от язовира.Не знам дали има резон в това да се дебнат, когато се връщат към водата през деня.Мисля първо към 11ч. и после към 14ч.Определено обаче днес ще се изтегля по-близо до язовира вечерта, а през деня ще съм в горския пояс на 500м от водата.Наслука на всички!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.