Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

elfozavar

Ловец
 • Мнения

  189
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

elfozavar last won the day on Август 12

elfozavar had the most liked content!

Относно elfozavar

 • Рожден ден 23.12.1980

Допълнителна информация

 • Име
  Лазар Белев
 • Оръжие
  FABARM H35, Cometa Fenix 400 Star, HK P30
 • Куче
  Мелез нинджа!
 • Град
  Велинград
 • ЛРД
  Велинград

Последни посетители

1278 профилни разглеждания
 1. Мерки и теглилки: Обща дължина на ножа - 255 милиметра, острието е с дължина 135 милиметра, а дебелината в основата е 3,5 милиметра. Материалът на ръкохватката е къдрава бреза и месинг. Канията е от черна естествена кожа в етно северен стил. Материал на острието - инструментална стомана Х12МФТ според сайта на производителя закалена на 60-61 единици по Рокуел. Теглото на ножа – 175 грама. Сделан в Русия.
 2. Мерки и теглилки: Общата дължина на ножа е 245 милиметра, дължината на остриеjf е 125 милиметра, а дебелината му в основата е 4 милиметра. Ръкохватката е с месингов гард и помел, като дървото по средата е орех. Материалът на острието е легиран булат с твърдост според сайта на майстора 60-62 единици по Рокуел. Канията е от кафява естествена кожа с подвеска.
 3. Мерки и теглилки: Обща дължина: 245 мм Дължина на острието: 125 мм Дебелина на острието в основата: 4 мм. Стомана: D2 /закалена на 59-60 HRC/ Тегло на ножа: 149 гр. Материал ръкохватка: къдрава бреза и месинг Кания: черна естествена кожа Сделано в Русия
 4. Една работеща точилка и заточване на един сравнително масов нож.
 5. Представяне на моите три фенера и челник на Олайт, които ползвам и в бъдеще ще ползвам на лов. Основно докато си чакам кучетата да се върнат
 6. Още един съвместен проект между Димчо Нейков - Дзверо и Андрей Приказчиков Мерки и теглилки във видеото.
 7. Гледам е засегната темата за ножовете на Бирюков, те и такива животни лазят из наше село :
 8. Не е и до това, а до типичното за българина мислене, че ако се кротува ще му се размине. Ами аз без да се замислям се сещам за поне 100 познати които ще останат без ловните си полуавтомати за пилешки лов. Ама съм сигурен, че и никой от тях не се е подписал. Не защото е сложно, ами защото е изразяване на позиция, пък видиш ли това според българското мислене не е хубаво. Ама вече нещата не стоят така - ако не се изправиш после ще има много рев. Защото именно това полуавтоматично оръжие в населението на българия е последната линия на отбрана на един народ без армия и полиция граничещ с агресивни ислямизирани субекти. На ония в Белгия, Норвегия и Франция им е през ***, щото Ориента е далече, ама на нас Ориента ни е на 3 часа път с кола от столицата. Та за това е хубаво да се подпише тая петиция, да не се гледа втора част на "Време разделно".
 9. Според информация от другия форум, където нещата се следят отлизо: "Доколокото един колега от Динамичната стрелба ме информира , гледал на живо пресконференция в последния момент са решели не категория В7 , за която ти пишеш да бъде забранена, а цялата категория В . Това означава, че остават само еднозарядни малокалибрени и гладкоцевни еднозарядни." Та така по въпроса със забраната. Гледам колегите се възмущават от самозарядните карабини, но аз лично не познавам и един притежател на Арсенал, който да ходи с нея на лов. Но да я има в касата в контекста на така налазилите ни ислямисти е изключително резонно, предвид това, че нямаме нито армия, нито полиция. За това и считам, че всеки здравомислещ български ловец трябва да подкрепи петицията срещу това европейско безумие. За това подписвайте смело против тази лудост - https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-eu-you-cannot-stop-terrorism-by-restricting-legal-gun-ownership?recruiter=429830466&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink Не сме ние най-умните и щом в далеч по-прогресивните държави има брожения срещу тази глупост трябва да подкрепим петицията много по-сериозно отколкото сега. Най-малкото притежателите на SLR в България които хич не са малко ще бъдат ударени от новата директива. Както върви ще заминат и полуавтоматичните гладкоцевни. Не сме на последно място по инициативност при подписката, но 900 човека от 200 000 притежатели на оръжие в България си е смешна активност и ако сега приемем, че това нас не ни касае после ще е късно. И да се вайкаме и не, служба КОС ще вдигне рамене и ще каже - директива на ЕС, това е положението.
 10. Ето нещо, което касае голяма част от притежателите на оръжие и в България. Евродиректива за ограничаване на легалното притежаване на полуавтоматично оръжие. Подпишете петицията против това безумие, което ако бъде прието само можем да гадаем как ще бъде приложено в България. https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-eu-you-cannot-stop-terrorism-by-restricting-legal-gun-ownership?recruiter=44828234&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=autopublish&utm_term=des-lg-share_petition-reason_msg&fb_ref=Default
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.