Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

krasyo

Ловец
 • Мнения

  15
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Красимир
 • Оръжие
  иж-12
 • Куче
  гонче
 1. Не мога да се въздържа.Апсолютна Красота.Този с пушка ли е или с тояга.СРАМ това ли е лов???? Това ли е ЛОВЕЦ??? Ако може да ми отговори г-н Р.Генов.
 2. krasyo

  Продавам кучка

  колега, какво гони въпросната кучка и колко на късо.
 3. Значи е време да се направи.Правят се експертизи за какви ли не глупости.И както казах ако искат да ограничат бракониерството , ще ги рискуват тези 1000лв., за да го докажат в съда.По добре да ги похарчат за нещо такова, отколкото да ги открадне някой Боклук.
 4. Що , бе колега мислиш така.Йората са намерили отстрелян заек / тоест разпознали са че е отстрелян заек /, намерили са и кръв във джипа,/ поне така пише/. Е какъв е проблема да направят ДНК експертиза на заека и на намерената кръв в джипа.Доколкото знам тази експертиза ще докаже на 100% че това е кръвта на този заек.Сега друг е въпроса дали някой ще го направи, и дали искат наистина да спрат бракониерството или поне да го сведат до минимум??
 5. Ми как да мине без него, нали всичките "отговорни другари" са ловци и са на "ясла" там.Вижте филма в ловното му стопанство! Всичките тия глигани са хващани с капани от къде ли не и прибирани там??
 6. И във Варненско е същия проблема с капаните.И никой от тези който трябва да упражнят контрол не му пука.Ма те нещата тръгват от народното събрание, как да ги спре някой???
 7. Колега това къде се намира в кой град?
 8. И как я вижда тая устойчивос в стопанисването тоя Г.Костов, от канцеларията в София ли?Или от фалшивите доклади дето му ги носят.Щото на мене ми се струва че до няколко години гора няма да остане.
 9. Прав си колега иаз съм на същото мнение.Те унищожават повече дивеч и от чакалите.
 10. Що бе колега , пролетта като имат малки и като отстреляш родитеулите не ги ли намаляваш повече.
 11. Незнам как е при другите но аз изкам да питам, докога ще държат питомните прасета в гората, щото докато са там няма как да се развъдят диви.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.