Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

Бъчи

Ловец
 • Content Count

  853
 • Joined

 • Last visited

About Бъчи

 • Birthday 02/21/1968

Recent Profile Visitors

2,042 profile views
 1. Админа и новите модове са уплашени до смърт. И няма да си признаят, защото и затова се иска смелост. Нещастни робски душици. Следващия ход е да изтрият напълно неудобните теми, ще видите. Добре, че имам бекъп на форума на по-интересните неща, ще ги показвам на следващите поколения българи какви страсти са ни люляли, ако оцелеем. Не е нормално в държава, която напоследък показва на цял свят по всички възможни и невъзможни начини, че се управлява от некадърници и от мафията на бившите комунисти, да не се говори за политика. Не е нормално във форума да не се обсъждат надекватните политически
 2. Някои другари тук ги хвана шубето и почнаха да заключват теми: До президента на РБ - и той е ловец, e-mail до Президента относно новият Закон за лова Лов на архар- да ни е честито! А може би са им звъннали по-телефона и са им казали да се намесят. Арго, във всяка нормална държава по Президента може да се плюе публично колкото си искаш. Но не и в България. Явно, нашия е светец. Та така, за да не дразня другарите във форума, и за да не им навличам повече неприятности, както и от нежелание да споделям каквото и да е в място, което оттук нататък ще бъде политически цензурирано, аз преставам
 3. Последната думичка е най-важна - ВЪОРЪЖЕНИ. Друг начин за отстраняване на крадливи комунисти от власт, освен куршум в главата, не знам. Само че на тях хич не им пука, защото знаят, че сме търпеливи до безкрайност, нищо, че е известно, че именно много търпеливите са способни и на ужасни престъпления.
 4. Йонков, ти твоя го имаш от една година. Разкажи защо го продаваш толкова скоро и какво смяташ да купуваш на негово място. Явно си събрал някакъв опит, по-добре го сподели с останалите. В края на краищата форума е точно за това. Аз моя не го продавам, защото не виждам смисъл да го продавам, още повече, че вече съм се "минал" да изхарча толкова пари по него, които никога няма да мога да си върна. По-скоро някой ден ще го подаря на някой мераклия, в комплект с лъскавите книги, които си купих за тунинг на 10/22, които така и не прочетох. Децата ми също не си падат по него, предпочитат по-безопасн
 5. Шегуваш ли се, та той е толкова зает. Зает е ту да гони вълци, ту да урежда приятелчетата си с неща, които смята за свои. Президентът също така е много зает нагло и геройски да мълчи като истински комунист, докато ЕС ни забива шамар след шамара заради крадливата шайка, която ни управлява. И се теши с лов. Или пък верно не му пука...Сигурно си вика "тия овце, всеки ги лъже и стриже както си иска, та аз ли да не мога"
 6. Арго, съзнавам, че сам нищо не мога да променя. От друга страна знам, че дните на този вид държавно управление в България са преброени и ми се иска статуквото колкото се може по-бързо да бъде разрушено. Не може страна с такъв огромен потенциал едвам да крета и вечно на ръба на бедността и лумпенизацията. Преди няколко години се изпокарахме с един възрастен унгарец в самолета, който открито заяви, че предпочита да си кара старините в Калифорния и там да се радва на голямата си пенсия, отколкото в родината, защото в Унгария все същите милиционери и комунисти владеели всичко и не можел да се прим
 7. Някой май иска да запуши на истината устата. Или иска да си запуши ушите. Няма смисъл, нима има нормални хора, на които да не им е ясно що за птица е президентът! Съмнявам се. На който не му изнася, да не чете, къде е проблема? И на какво основание да се трие темата?
 8. Към Арго. Преча ли ти с нещо, бе Арго? Дали преподавам и с какво точно си вадя хляба въобще не е твоя работа, пък и едва ли те интересува. Нито пък ме интересува ти от какво живееш. Радвай се, че има и такива като мен, та да има повече за големците ни да крадат.
 9. А някои се борят да живеят в нормална, демократична държава, която да не се управлява от самозабравили се комсомолци и комунисти, и където хората да са свободни в избора си и да са еднакво отговорни пред закона. Диагнози - В България едва се различава независимост от невменяемост и пак от там, колко точно само е казано "...Впрочем някой забелязва ли, че откакто беше осветено агентурното му минало, неговите официални визити са предимно в екзотични страни?"
 10. А това тук е съвсем точно казано, дори е и в духа на темата, която обсъждахме и добро обяснение, защо никой от многознайковците не пожела да разясни странния начин на оценка на приходите и разходите от ловния туризъм в България. Диагноза - В България едва се различава независимост от невменяемост Има даже по малко и за президента и ловните му страсти, Бойко, ирационалните ни институции, корупцията, премиерът-пич и дърдорещите за величие в миналото изкуфели интелектуалци.
 11. За да стреляш по хора по улиците не ти трябва тунингован рюгер. Евреите са си евтинджии. По принцип за да стане свястна пушка от рюгера трябва да се изхарчат доста пъти повече пари от цената на стандартния 10/22. Да смятаме - нов рюгер от магазина - $190, нова хубава цев - поне още $200, нов спусков механизъм - още $100, приклад - според зависи, пълнители, оптика....всичко заедно поне още $800, ми тя стана дявол на магаре. Отделно, не ми е ясно как се вкарва нова цев в България и още колко пари и нерви ще излезе само примъкването и. Затова за България, пък и за Америка чезетката е по-рационалн
 12. Купи си и двете, на чезетките имам ей тая с ей тия стоманени пръстени, модел 420556, на рюгера е оптика Nikon със стоманени пръстени пак на Бурис сигничър, но за за уийвър. Рюгера е със скъпа афтърмаркет цев, при това втората поред, по-скъпа оптика и пак не стреля като обикновената чезетка. Оригиналната му цев се търкаля някъде, загина след едно почистване с алуминиев шомпол през дулото.
 13. Всъщност, като се замисля, при мен се е случвало само флоберови патрони да не гръмнат, но пак много, много рядко - на хиляди един да не гръмне. Може да се дължи и на факта, че флоберови патрони минават стократно повече през ръцете ми, отколкото гладкоцевни или за нарезни оръжия, но все пак не ми се струва нормално - патрон, съхраняван правилно да не гръмне. Да не говорим колко стотици патрони съм изгърмял от военни разпродажби, включително и два метални сандъка български за мосин от 50-те, турски за маузер от 30-те, южноафрикански .308 от 1971 и 1972 и не се е случило ни веднъж патрон да не гр
 14. Георгиев, темата е за .22LR. Какъв по-голям калибър, огледай снимките на болта на увеличение, личи си отвсякъде, че е .22LR. Шибек, името на цевната кутия си личи и е достатъчно популярно за тия, чиито познания надхвърлят ширпотребата. За каква марка говориш, като пушката не е серийна, а е събирана по поръчка.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.