Jump to content

bubotilov

Ловец
 • Posts

  192
 • Joined

 • Last visited

About bubotilov

 • Birthday 10/14/1984

Допълнителна информация

 • Име
  Пешо
 • Оръжие
  ПМ,ИЖ27,МОЗБЕРГ(маверик) 88,МЕРКЕЛ
 • Куче
  2 КЮФТЕЛЮБИТЕЛЯ

bubotilov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Ебаси...,аз си мисля че баща ми е "уникалния фен",да практикува подобен лов,обаче вие сте си цяло хипи общетво !Ако решите да се сдружите пазете едно място за бащата,като ветеран в тази безмилостна битка(изстрелял е кила чашки по този вид дивеч),а и със сигурност ще е най-дъртия функционер на сдружението(на 50 е)!Ще му кажа да снима постиженията и ще ги качвам от негово име!Евала пичове,вие сте маниаци !Поздрави!!!!
 2. Така е,като оризиля 1-2кожи(които да ги е...,са кът)всичко ще се изясни !Благодаря за помоща!Поздрави!!!
 3. Много ти благодаря,наистина доста полезна информация!И последен въпрос,тъй като каза "сурова,необработена кожа",а аз смятам да ощавя преди това кожата (пак с някакви домашни рецепти),дали ще се получи?!?!?!? Абе ставам малко досаден с въпросите,но обичам като правя нещо да го изпипвам до край!Поздрави!!!
 4. Благодаря!Това не бях го чувал никъде(като цяло смятах да я ударя с машинка за подстригване )!Имаш ли представа дали по този начин кожата запазва здравината и еластичноста си?Поздрави!!!
 5. Абе колеги,дайте рецепта за обработка на кози и овчи кожи!Трабва освен всичко и да се отстрани косъма!Абе ще си правя тъпан,не се бъзикам и вие недейте !Който може да помага,да пише!Предварително благодаря и черпенето от мен!Поздрави!!!
 6. Тази тема ми напомни за общото между жената и китайския вентилатор! 1.Спира да се врътка! 2.Спира да духа! 3.А накрая само бучи и хаби ток!!! Нищо лично колежки(да не се обидите ЕЙ )!Вие винаги ще сте цветята които нямаме търпение да "СКЪСАМЕ"!
 7. А и аз да се похваля!!!Не е много по темата,ама нали пак са Шведски!!!Мнение......,като добия такова,иначе много ги хвалят!!!hultafors!!!
 8. Мерси !!!А някакви ориентировъчни цени,случайно,горе долу?!?!?Поздрави!!!
 9. Честито !!!Тези двата на фултафорс си ги поръчах и скоро ще ги взимам ,дай мнения за тях!А днес се бях амбицирал супер сериозно да се сдобия с лагерната брадва на МОРА,обаче работите се замотаха и не можах да ида в магазина през работно време ,сега трябва да чакам след празниците ,но тогава ще е по сладко !!!Поздрави!!!
 10. Абе смятах да си мълча,ама като имам съмишленик,да си го кажа и аз:Е па Много грозни чикии да го е..!!!И името им е гадно е..си!Никва красота няма в тея остриета!!!Абе отврат,ако ще милиарди да струват и да вървят с бонус "доживотни минети"пак не бих ги взел,ама честно!!!!Сори ама не моеш ме убедиш че са добри след като изглеждат СУПЕР гадно!Това е лично мнение! П.С.С този пост,не се стремя да обидя никого,просто изразявам лично мнение!За мен наистина ножките са гнусни и няма смисъл да го крия!Ако има колеги които завиждат на колегата,значи просто мненията ни се различават(в което няма нищо лошо,напротив)!Пак се извинявам,но са отвратителни!!!Поздрави!!!
 11. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕй,само за мръсотиййййй си мислиш !!!!!
 12. Заглавието звучи доста соц.,ама карай !Проблема е следния:тези дни ще имам път към Костенец и смятам да се сдобия с няколко ножа!Нека колегите които са на ти с града и ножарите в него дадат малко повече инфо?!?!?Качество,работни дни(че май ще е съботен ден),адреси,всичко ще ми е от полза!Ако някой качи и карта града с отбелязани ножарите на нея ще е супер !Предварително Благодаря!!!!Поздрави!!!
 13. Повече,като се сдобия с такъв ,преки наблюдения нямам!Някой казват че са дори по-добри от мора!Но са бедни от към модели и се водят точно"бачкаторски" ножове,ловни модели нямат(доколкото знам)!Гледам че има 2 модела които предлагат Камартон(на 7 и 11лв),и ако ги заредят в Пловдивския магазин,скачам и на двата,а после и мнения !Поздрави!!!
 14. Я ,прелагали и ножове на Фултафорс,а в Пловдивския ги няма !Дано поправят скоро грешката!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.