Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

joro_vg84lov

Ловец
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

About joro_vg84lov

 • Birthday 09/03/1984

Допълнителна информация

 • Име
  Георги
 • Оръжие
  иж27м
 • Куче
  гонче
 • МПС
  каквото дойде
 • Град
  Велинград
 • ЛРД
  Чепино
 1. Това където прилича на пегая ,я виждам от около месец къде ли не по града , а пък другото е някакво "ново" преди 4-5 дни го видях на пазара много слаба но пък на външен вид много красива, а иначе по града е пълно с ловни кучета ,някои от скоро ,други от години тел 0878948584. Поздрави.
 2. http://www.nalov.com/forum/index.php?showtopic=37934&st=0&p=463882entry463882
 3. Преди 2-3 дни я намазах със смазката ,която имам и минах със стоманената вълна-белия парцал стана оранжев от падналата ръжда ,благодаря за съвета ,много съм доволен от резултата от сега нататък профилактично ще си я почиствам по този начин през няколко месеца.
 4. А кой балистол от всичките спрей или течна смазка?
 5. Здравейте колеги, дайте съвет каква смазка да си взема за моята иж 27 ,в началото като я купих от магазина ми предложиха спрей на хилмън,взех го ,в края на сезона смазах добре пушката и я сложих в касата ,феруари като я погледнах цялата беше в малки ръждиви точици ,направо бях ужасен, след това си взех смазка "YOUNG'S "303" на PARKER-HALE ENGLAND от едно изложение в София сравнително по-добра от спрея но като оставя пушката несмазана 3-4 дни и пак се виждат малките ръждиви петна ,сега мисля да си взема на Балистол ,но каква смазка точно като са няколко вида и дали ще премахнат напълно ръжди
 6. А на колко месеца обикновено прогонват малките и влияе ли това кога са прогонили на това дали ще са добри гоначи?
 7. Майката е гонче не чисто,моя си е,като я взех беше на месец,аз си я отгледах и учих.А бащата е барак свинар на един колега от нашата група този сезон замина за Гърция.Майката този сезон прогони прасета и гони на късо,цялата група са много доволни от нея , но има един косур ,че не иска да гони ,когато в пусията не я пусна аз ,а друг викач, но на мен не ми пречи.
 8. Благодаря Ви за отговорите ,живи-здрави ще видим малкия как ще се справя в гората.
 9. Е аз не казвам ,че ги слушам ,но просто ми е много любопитно защо много хора смятат така, а пък никой не може да ми отговори.Аз лично си оставих от моята кучка едно мъжко,сега е на 8 месеца ,дано да гони колкото майка му ,повече не искам.
 10. Здравейте искам да попитам остават ли се кученцата от първото раждане на кучката?Повечето кучкари казват ,че не се взимат малки от първото кучило, но защо никой не ми е казвал до сега.Ако някой от колегите тук е отгледал такова куче нека сподели впечатленията си.Благодаря.Извинявам се ,ако вече има такава тема.
 11. Колега почакай да стане поне 2-3 години и тогава се тревожи ,моето до 2годишна вазраст не обращаше внимание на прасетата ,а сега през изминалия сезон лично на него му паднаха 4,така че това че кучето ти на 1,5 г. гони прасета може само да те радва.Успех.
 12. здр. ,само мойе ли да кажете каде да намерим тези продукти BALSIN на Klever-Ballistol, благодаря
 13. колега и нашата ложна дружина ловуваме в съседните на ДДС Чепино раиони.В ддс-то има мрежа и там капаните са постянно заредени,всяка следваша година все по-малко прасета има,тази година е много слабо.Даите да се съберем да решим какво ще правим,а не само да си пишем по форумите и да си плащаме членски внос,че даже и ще му вдигат цената следващата година.Весела коледа и честита нова година
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.