Jump to content

ddd_dancho

Ловец
 • Posts

  817
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ddd_dancho last won the day on October 4 2014

ddd_dancho had the most liked content!

About ddd_dancho

 • Birthday 08/11/1973

Допълнителна информация

 • Име
  Йордан Йорданов
 • Оръжие
  ЧЗ-550 FS, МР-153; ИЖ-54;
 • Куче
  Българско гонче
 • МПС
  "Нисан Терано 2"
 • Град
  Свищов
 • ЛРД
  1 ловна дружина
 • Skype
  ddd_dancho1

Recent Profile Visitors

4,838 profile views

ddd_dancho's Achievements

 1. Здравейте, колеги! Продавам карабина „CZ-550 FS”, кал. 30-06. Оръжието съм го закупил от магазин през 2015г., досегашен настрел около 400 патрона. Оборудвана е с бърз стоманен монтаж на „Вая” и оптика „Nikko Stirling Diamond” 1,5х6х44 с подсветка, с доживотна гаранция и гумено топче на ръкохватката на затвора. През 2015г. пушката е простреляна на 100 метра център с патрони „S&B”, модел „SP”, 180 gr., които не са с особено висок балистичен коефициент, но на лов си вършат много добре работата. От тогава прострелката не е мръднала и милиметър, беше коригирана само веднъж, поради пълното разглобяване на оръжието за цялостно почистване и смазване. Винаги почиствано, поддържано и гледано оръжие, малко съм „болен” на тази тема. С карабината ловувам активно на дива свиня и хищник, като цяло е научено, простреляно и много сигурно оръжие. Обичайните минимални козметични забележки за оръжие, което често излиза на лов. Възможно е разкомплектоване, единствено след продажба на карабината. Има възможност за всякакви огледи и проби на оръжието на дистанция до 100-110 метра. Цена на комплекта – 1700 лева. Карабината се намира в гр. Свищов, тел. за връзка – 0885011707, Йордан Йорданов. Наслука! П. П. Причина за продажба – нов оръжеен проект – ако дотогава жената не ме пребие. 😉 П. П. П. Към нереални ценови предложения и коментари нямам интерес, оръжието не се продава задължително.
 2. Здравейте, колеги! Продава се боен пистолет "Walther Р22", кал. 22LR. Пистолета е закупен нов, прострелян и прибран в касата. Никога не е носен, доколкото знам с него изобщо не е стреляно. Състоянието е видно от снимките. Продава се с пълната окомплектовка - куфар, втори пълнител и т. н. Наличните патрони ще са подарък. В момента пистолета е регистриран на наш колега, служител на МВР, поради отказ да бъде продължено разрешителното на първият собственик. Цена - 530 лева, като е възможна някаква договорка и/или бартер за флоберка. Пистолета не е мой, единствено пускам обявата, така, че за всякаква информация, пазарлъци, лакърдии и т. н., звънете на тел. № 0885005666, Мирослав Борисов. Оръжието се намира в гр. Свищов. Наслука!
 3. Здравейте, колеги! Продава се гладкоцевен ловен полуавтомат "МЦ 21-12", калибър 12х70, пълен шок, дължина на цевта 75 см. Дървените части и механизмите са в повече от добро състояние. Леки външни козметични забележки, характерни за всяко ловно оръжие. Хромирана цев, без абсолютни никакви забележки. Оръжието е на мой колега и приятел, който го закупи миналата година, но с времето прецени, че това не е неговата пушка, сега се е влюбил /и правилно/ в една успоредка, с която активно ловува. Полуавтомата е с малък настрел, познавах и предишният собственик, който ходеше рядко само на свински лов с него - в даден момент възрастта си е сериозен фактор. Цена - 420 лева. Оръжието се намира в гр. Свищов. За всякакви пазарлъци, уговорки, лакърдии и т. н., тел. 0885005666, Мирослав Борисов. Наслука!
 4. Колеги, продавам МР-153, кал. 12х89, пластмасови приклад и полуложа. Пълен набор стандартни външни шокове + един вътрешен шок "подобрен цилиндър", с който пушката е в момента. Оръжието е закупено ново от мен през 2007г. Вероятен настрел около 4000-5000 изстрела / много обичам да чета обяви за 20-на годишни пушки с настрел максимум 200-300 патрона /, с една-единствена засечка от много слаб български патрон. Нормални външни забележки, все пак съм много активен ловец. Никакви функционални или други проблеми, много здраво, надеждно и гледано оръжие. Винаги чистя и смазвам оръжията си след всеки излет, малко съм "болен" на тази тема. Местонахождение - гр. Свищов с възможност за всякакви проби, прострелка на бренекета от стойка и т. н. Цена 550 лева. Телефон за връзка - 0885011707, Йордан Йорданов или ЛС, но рядко влизам във форума. Наслука! П. П. Причина за продажбата е друг оръжейно-ловен проект, за който не ми достигат "силиците".
 5. Въпрос към модераторите: От известно време при всяко мое влизане във форума излиза прозорец, че екипа на www.nalov.com желае да ползва процесора на компютъра ми за нещо си. Всеки път правя отказ, но този прозорец постоянно изскача. Има ли възможност това да се прекрати? Благодаря!
 6. Имам 46 броя гилзи, кал. 30-06, марка "S&В", еднократно стреляни. Цена 10 лева за всичките. При интерес - ЛС.
 7. Няма да стане със записването, за теорията не е проблем, проблема ще възникне за стрелбата на полигона. Моят племенник искаше да мине по този начин, но "удари греда", та изчака следващия курс за нови ловци. Относно ходенето , като гонач преди навършване на 18 години, това не е регламентирано никъде законово, ще е решение на самата ловна дружина. Не дай си Боже обаче да стане някакъв инцидент, тогава най-малко ръководителят на лова ще носи отговорността, как и защо е допуснал непълнолетно лице на този лов. П. П. А така ме радва, като гледам ловни филми от западна Европа, как бащите водят на лов малките си синове, дори гледах как баща учи синът си да стреля и да ловува местен дребен дивеч, явно при тях са уредени законово нещата. П. П. П. Не, че аз не съм по горите откакто се помня, от доста време вече водя и дъщеря ми с мен, а сега само чакам синът още малко да се поотръска и го "почвам", и без това постоянно настоява да идва с мен.
 8. Мой колега имаше такъв, продаде го много набързо след покупката. Като цяло нещо го недолюбват из руските форуми, а руснаците според мен разбират от оръжие ............ П. П. Не съм ползвал, стрелял или разглобявал това оръжие, та мнението ми е напълно субективно и може да не се зачита за тежащо на мястото си
 9. Адаш, Люси и с тези патрони си се пресяга на бая прилични дистанции ........ Видяно лично, на последната ни варда, явно си му беше слука, три изстрела, три попадения
 10. Към заинтересованите колеги - към момента обувките са запазени за колега, до ден-два ще му ги изпратя. При друго развитие на нещата, ще имам грижата да публикувам съответната промяна. Наслука!
 11. Колеги, продават се употребявани ловни обувки Cabela's Trekker 800-gram 10'' Insulated Waterproof Hunting Boots. Обувките са на доста възрастен колега, който по сериозни здравословни причини се отказа от лова. Поръчвани са преди около две години от сайта http://www.cabelas.com/, като тогава крайната им цена до адрес в България беше малко под 200 български лева. Обувани са около 4-5 пъти, само на сняг, той човека и за това си ги купи със скътани пари от пенсията, да не мръзне, когато е на пусия. Сами знаете колко сняг имаше през това време. Реален размер за БГ - № 44, колегата носи № 43 и му стават с дебел чорап. Състояние - видно от снимките, обувките са почти неразличими от нови, като умишлено съм снимал и най-работната им част. Цена 110 лева. Телефон за връзка - 0885 / 011-707. Преговорите по покупко-продажбата ще ги водя аз, като съм упълномощен за отстъпки в границите на разумното.
 12. Като ползвател на "ЧЗ-550 fs" горещо ти я препоръчвам. И аз имах подобно колебание, ама нещо много се зачетох из форумите за едни проблеми с пълнителя на "Тика"-та и последващ проблем при подаване на патрон SP в цевта. П.П. Надявам се последното изречение да не предизвика излишна полемика, това си е мое лично мнение и извод.
 13. Не четеш ли заглавието на темата ?
 14. Трудна работа, да не кажа невъзможна, ако говорим за купуване на ново оръжие. Аз поне не знам магазин, който да има такава практика.
 15. Според мен погрешно си се разколебал. Виж, да се беше разколебал с някое от трите "Б"-та - "Бенели", "Броунинг" или "Берета", там щеше да е друга бира.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.