Jump to content
ФОРУМ
 • Ловен Сезон 2018
 • Наслука!

ddd_dancho

Ловец
 • Мнения

  813
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

ddd_dancho last won the day on Октомври 4 2014

ddd_dancho had the most liked content!

Относно ddd_dancho

 • Рожден ден 11.08.1973

Допълнителна информация

 • Име
  Йордан Йорданов
 • Оръжие
  ЧЗ-550 FS, МР-153; ИЖ-54;
 • Куче
  Българско гонче
 • МПС
  "Нисан Терано 2"
 • Град
  Свищов
 • ЛРД
  1 ловна дружина

Последни посетители

4135 профилни разглеждания
 1. Въпрос към модераторите: От известно време при всяко мое влизане във форума излиза прозорец, че екипа на www.nalov.com желае да ползва процесора на компютъра ми за нещо си. Всеки път правя отказ, но този прозорец постоянно изскача. Има ли възможност това да се прекрати? Благодаря!
 2. Гилзи за карабина

  Имам 46 броя гилзи, кал. 30-06, марка "S&В", еднократно стреляни. Цена 10 лева за всичките. При интерес - ЛС.
 3. Деца на лов

  Няма да стане със записването, за теорията не е проблем, проблема ще възникне за стрелбата на полигона. Моят племенник искаше да мине по този начин, но "удари греда", та изчака следващия курс за нови ловци. Относно ходенето , като гонач преди навършване на 18 години, това не е регламентирано никъде законово, ще е решение на самата ловна дружина. Не дай си Боже обаче да стане някакъв инцидент, тогава най-малко ръководителят на лова ще носи отговорността, как и защо е допуснал непълнолетно лице на този лов. П. П. А така ме радва, като гледам ловни филми от западна Европа, как бащите водят на лов малките си синове, дори гледах как баща учи синът си да стреля и да ловува местен дребен дивеч, явно при тях са уредени законово нещата. П. П. П. Не, че аз не съм по горите откакто се помня, от доста време вече водя и дъщеря ми с мен, а сега само чакам синът още малко да се поотръска и го "почвам", и без това постоянно настоява да идва с мен.
 4. ТОЗ 87-03 12/76 magnum

  Мой колега имаше такъв, продаде го много набързо след покупката. Като цяло нещо го недолюбват из руските форуми, а руснаците според мен разбират от оръжие ............ П. П. Не съм ползвал, стрелял или разглобявал това оръжие, та мнението ми е напълно субективно и може да не се зачита за тежащо на мястото си
 5. Адаш, Люси и с тези патрони си се пресяга на бая прилични дистанции ........ Видяно лично, на последната ни варда, явно си му беше слука, три изстрела, три попадения
 6. Продават се ловни обувки.

  Към заинтересованите колеги - към момента обувките са запазени за колега, до ден-два ще му ги изпратя. При друго развитие на нещата, ще имам грижата да публикувам съответната промяна. Наслука!
 7. Колеги, продават се употребявани ловни обувки Cabela's Trekker 800-gram 10'' Insulated Waterproof Hunting Boots. Обувките са на доста възрастен колега, който по сериозни здравословни причини се отказа от лова. Поръчвани са преди около две години от сайта http://www.cabelas.com/, като тогава крайната им цена до адрес в България беше малко под 200 български лева. Обувани са около 4-5 пъти, само на сняг, той човека и за това си ги купи със скътани пари от пенсията, да не мръзне, когато е на пусия. Сами знаете колко сняг имаше през това време. Реален размер за БГ - № 44, колегата носи № 43 и му стават с дебел чорап. Състояние - видно от снимките, обувките са почти неразличими от нови, като умишлено съм снимал и най-работната им част. Цена 110 лева. Телефон за връзка - 0885 / 011-707. Преговорите по покупко-продажбата ще ги водя аз, като съм упълномощен за отстъпки в границите на разумното.
 8. Като ползвател на "ЧЗ-550 fs" горещо ти я препоръчвам. И аз имах подобно колебание, ама нещо много се зачетох из форумите за едни проблеми с пълнителя на "Тика"-та и последващ проблем при подаване на патрон SP в цевта. П.П. Надявам се последното изречение да не предизвика излишна полемика, това си е мое лично мнение и извод.
 9. продавам колекционерски Судаев

  Не четеш ли заглавието на темата ?
 10. MP 155

  Трудна работа, да не кажа невъзможна, ако говорим за купуване на ново оръжие. Аз поне не знам магазин, който да има такава практика.
 11. MP 155

  Според мен погрешно си се разколебал. Виж, да се беше разколебал с някое от трите "Б"-та - "Бенели", "Броунинг" или "Берета", там щеше да е друга бира.
 12. MP 155

  Купувай смело! Аз също съм висок 196 см. и от над 20 години съм постоянен гонач. От 2007г. ползвам предния модел на МР, в случая МР-153 и нямам никакви проблеми. При мен пушката е със 71 цев, това ми е оптимален вариант, защото ходя почти без да пропускам излет от откриването на пъдпъдъчия лов до последния лов на водоплаващ дивеч. Конкретно за теб, ако мислиш да ходиш основно на лов за дива свиня, и то най-често, като гонач, по-късата цев ще ти е по-удачен вариант. Като гонач за предпочитане е варианта на пушката с пластмасови приклад и полуложа.
 13. Точно на 100%. Според мен обаче по-късата цев е по-практична за лов - при движение в гората, превоз в автомобил, маневреност и т. н. Аз съм с 52 см. цев и ми пасва идеално за начина ми на лов.
 14. Колега, това с какъв патрон и оптика го постигна, че нещо баш не ми се вярва? Категорично не искам да те засегна лично, но ми е интересно, особено при посочения от теб минимален опит със стрелбата.
 15. Леле, леле, леле, това е писано от един четиригодишен "терорист" на име Борислав, който яко вилнее, когато не го виждам из интернет пространството. На тати момчето, радвам се, че поне е уцелил правилния форум, и без това все ме пита кога ще го водя на лов ...... П. П. Май трябва по-често да си преглеждам мненията, явно Бобчо вече ми е отмяна
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.