Jump to content

karabinerr

Ловец
 • Posts

  68
 • Joined

 • Last visited

About karabinerr

 • Birthday 01/14/1981

Допълнителна информация

 • Име
  борис борисов
 • Оръжие
  ИЖ-43М,CZ550
 • Куче
  курцхар

karabinerr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

47

Reputation

 1. Много висока летва Маесто Крумофф!А какъв ли е крайния резултат?
 2. Да сте живи и здрави и следващия сезон все така да са представяте и да споделяте слуката,но незабравяйте че за да ги има тези резултати 80% е "виновен" бате ви Иво Върбанов.Той ви научи на този лов и никога не го забравяйте. Бъдете все така сплотени и от време на време го споменавайте с добро.
 3. Др.Крумов,чудя се какво да напиша,за да изразя удовлетворението си от гледката,но вече не намирам думи.Да си жив и здрав и показвай по-често и повечко красоти!
 4. Др.Крумов това класическо изпълнение спира дъха.Дълбок поклон пред майсторлъка ти.
 5. Честито и от мен др.Крумов.Колко см са зъбите? В четвъртък ще мина да почерпиш.
 6. Честит Празник и от мен на всички колеги,ловци и рибари.Живот и здраве на техните семейства и колкото люспи по шарана /за голия не се отнася/ толкова късмет през следващата година
 7. Моде,тури червена точка. А бе мамка му да -форума каза; не псувай!- бе,що се дразните толкова много с този ДЛСарски или ЧЛСарски лов?Не виждам какво толкова грозно има в това да ловуваш там,както му викат ловно стопанство. Аз примерно бих се подразнил наистина ако на снимките са изтипосани някои от 240-те дупетати или отряда на МС. Та както и да е.Според мен няма нищо лошо в това който има стотина лева повече да си позволи да пуца в "заграденото" въпреки,че не всички стопанства са с ограда.Може да си го позволи човека,що да не пуца.Изкарал си е честно паричките и той решава какво да прави с тях/парите/. И съм почти сигурен че всеки от нас,четящите тази тема дет виждат прасе един път на 5 години си мечтае "Бах,нема да е лошо и язе неко път да ида там некъде,`а пуцна ама....те тава е." И верно "Те тава е".Що не вземем да мислим малко по-позитивно и да не си завиждаме един на друг,щот малко остана........... "Ако въобще остана нещо от нас"
 8. Не бе др.Председател,не го ядем,но без неговите "простотии" Брестовския фолклор не е така цветен.Той - Льочката е част от него и има огромен принос за развитието му през последните двадесет години както и с гастрольорските си изяви в дружинките около Плевен.Няма някъде дето да не е бил на лов и да не е оставил незабравими спомени по време на лова,де със стрелбата си,де с неподправения си селски манталитет.Когато оправя прасето и са му обещали да вземе главата,въпреки че не е отстреляно от него той я отрязва чак зад предните крака.Или пък не дай си Боже някой от ловците да се е нагъзил за нещо,просто ей тъй ....няма да го пропусне.... и други от този род пинизи.С него е весело. Явно че за неговите подвизи трябва да бъде отворена специална тема. И ако по някакъв начин /да недава Господ/ в Николаево прасетата да "спрат" за един сезон той ще си търси свински лов на друго място,Вервай ми.За него свинското и сърнешкото са като слънцето и водата за всяко живо същество. Наслука в събота и неделя и да ги нагътате до 10.00ч че после си требе дране и суфра
 9. Той Льочи че не може да ги бие не може.Това е факт не оспорим и затова ходи уж гонач,само и само да е в играта.За толкова години от както законно носи пушка това май му е второ прасе и то бомбандирано с не по-малко от десетина патрона.А колко е изтървал чет немат и все вика че объркал 13-те нули с 6/0,а 6/0 слагал в другата цяв за чакал,въпреки че по чакали не стреля щото това не се яде......И все нещо не му е натамън. Айде това как да е,а ми кво праим когато кака Сиса разбере,че онази мома е крачила пушката му ???? Е те тука си ....такова това....щот кака Сиса не може да плете ???
 10. До тук всичко добре,ама що ли ми се струва,че малкото момче с карабината няма разрешително за подборен отстрел а и карабината ни е позната от други теми във този форум?Освен това позата в която е застанал зад животното е много не естествена.Явно не е имало кой да го светне как се застава в такъв сублимен момент. Дано да греша,но нищо лично.
 11. Др.Крумофф кат гледам тази тема на к`во прилича,стана кат бозаджийски тефтер.Няма ли някой от модовете да потрие или премести мацаниците където им е мястото? Иначе поздравления за последната Туловка дето си я пуснал в другия форум.Страхотно изглежда.Евала.
 12. Аз лично бих си позволил да коментирам снимката така: Виждам един не успял милиционер,преминал в редиците на съдебните бирници,който е хванал пушката като албански четник и позира с два ливадни дърдавеца пред напълно неграмотен фотограф.Снимката попада отново при неграмотни редактори и ето я на първа страница на безинтересното за повечето от нас соцсписание "Лов и риболов". Самата стойка при позирането,ехидната усмивка,облеклото му без сигнална лента,държането на тези две пилета надолу с главите говори за неговото не уважение към дивеча и липсата на всякаква ловна дисциплина,дори и при фотографирането с трофеите. Няма как да не си задам въпроса: Позиращият на въпросната снимка кога и как е станал ловец? И си отговарям: Когато е бил висш милиционер! А как - сами се досещаме. Заради такива като него в нашите редици затова все още сме на този хал.
 13. Др.Крумофф,гледам че темата ти е отворена от няколко дни,а не показваш новите си изделия тук.То не че е задължително,но отсъствието ти както и на Евгени Димов е повече от усезаемо.
 14. И аз това се питам,но лично за мен си имам обяснение.Има доста интересни оръжия,но притежателите им гледат да си спестят излишни главоболия и то в навечерието на новия ловен сезон. Що се отнася до снимките,те са качествени и според мен точно така трябва да се представя едно оръжие,не зависимо от какъв клас е.Разглеждащите го трябва да могат да видят максимално всичко,което касае изработката,метал,дърво и т.н.а не ляво-дясно в цял ръст от няколко метра и готово.Нека гледат. При така представените снимки на това МЦ няма как да не се забележи подчертания стил и изтънченост на изделието.Пък не е и трудно да се досетим и кой го е изпълнил.
 15. За майстора съм съгласен колега,както и за карабината - оценка мн.добър 5,но за Беретата твърдо не.Та тя не прилича на такава.Лично мнение с опция за извинение,ако съм те засегнал.Освен това трябва да спазваме и регламента за 3 бр.снимки и то ако може по детайлни,за да добием максимална визуална представа за какво ще гласуваме.Аз лично колкото и да ми се иска да дам гласа си за карабината се въздържам,защото така отдалече не виждам каквото ми трябва.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.