Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

gsp

Ловец
 • Мнения

  1955
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно gsp

 • Ранг
  Запален ловец
 • Рожден ден 17.02.1962

Допълнителна информация

 • Име
  георги
 • Оръжие
  иж18
 • Куче
  сетер гонче

Последни посетители

2554 профилни разглеждания
 1. Поздрави ! Само да ти напомня за бретон и то мъжкар
 2. Събота от 5 изстрела 3 пъдпъдъка и много бира Неделя 2 пъдпъдъка , 2 гривяка и 2 гургулички рано , рано при зори . Имало е нямане .... ама такова нямане като на това откриване не е имало.
 3. Ти пък сега , излизало , че е ...... ама не е , като няма национално ловно радио да ни весели какво да правим, а ?! Щем , нещем слушаме песента на пъдпъдъка Наслука !
 4. E то сега и при мен ги има .... ама до 10-ти колко вода ще изтече ....както е казал народа " пилците се броят на есен " Поздрави и много слука !
 5. На откриването 2012год., бях около северният скпон на " Мечи камък" колега , а той е на 1077 надморска и освин мравки не беше останало нищо друго . Та като ги няма ги няма .... ама интерено ми е ЗАЩО ГИ НЯМА ?!
 6. Е та аз ловувам от 500 .... до 1220 надморска, ама и това не помага . Започвам да мисля , че освен сушата и жегата , нещо им става в "компютрите" , вдигат се от високите полета и заминават незнайно къде . За сега пу , пу .... да не съм им уроки , добре се чустват на тези височини ...... Наслука !
 7. Ако ме хване зелената вълна през София , значи и аз съм Бугазлия Поздрави и наслука !
 8. Страх ме е да коментирам , за да не придизвикам съдбата и така съм се притаил , че дори не дишам . Единственота разлика от миналата година е , че миналата година преди откриването беше пълнолуние , сега не е . Наслука !
 9. Ех че бургаска солидарност .... Наслука !
 10. При снощното "утъпкване" на кубинките се вдигна доста пъдпъдък , така беши и миналата година , но в деня на откриването се оказа едно голямо нищо . Нямаше един пъдпъдък ..... всичко беше отлетяло .
 11. От ЕС незнам но ловът на язовци е разрешен от 01 08 .... до последния ден на февруари така че .... Наслука !
 12. Прав си но , за ловното си куче бих направил всичко ! Наслука !
 13. Първо ще ти отговоря като на адаш и после като на приятел гофаджия щото и аз съм фен на марката ..... не си мисли че купения пъдпъдък мирише на пъдпъдък , каквото и жива купено пиле да сложиш в клетката на кучето ще му е все тази . Преди години един приятел провеждаше подона тренировка с младо куче и аз реших да му правя компания и да разходя моето куче ...... кучето ми е било на 5 или 6 сезона и въобще не отрази пъдпъдъка в клетката , вдигна крак припика клетката и продължи да търси . Ако излезеш на полето и отстреляш един пъдпъдък за тренировка на младото куче мисля , че няма да си кой знае какъв браконир и ще има разбиране от колегите ти . Така мисля де , то райони и колеги различни ..... Наслука !
 14. Ще ги намира без проблем и ще пита за още .... кокера е доста темпераментно и умно куче . Наслука !
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.