Jump to content

gsp

Ловец
 • Posts

  1,955
 • Joined

 • Last visited

About gsp

 • Birthday 02/17/1962

Допълнителна информация

 • Име
  георги
 • Оръжие
  иж18
 • Куче
  сетер гонче

Recent Profile Visitors

2,946 profile views

gsp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

238

Reputation

 1. Поздрави ! Само да ти напомня за бретон и то мъжкар
 2. Събота от 5 изстрела 3 пъдпъдъка и много бира Неделя 2 пъдпъдъка , 2 гривяка и 2 гургулички рано , рано при зори . Имало е нямане .... ама такова нямане като на това откриване не е имало.
 3. Ти пък сега , излизало , че е ...... ама не е , като няма национално ловно радио да ни весели какво да правим, а ?! Щем , нещем слушаме песента на пъдпъдъка Наслука !
 4. E то сега и при мен ги има .... ама до 10-ти колко вода ще изтече ....както е казал народа " пилците се броят на есен " Поздрави и много слука !
 5. На откриването 2012год., бях около северният скпон на " Мечи камък" колега , а той е на 1077 надморска и освин мравки не беше останало нищо друго . Та като ги няма ги няма .... ама интерено ми е ЗАЩО ГИ НЯМА ?!
 6. Е та аз ловувам от 500 .... до 1220 надморска, ама и това не помага . Започвам да мисля , че освен сушата и жегата , нещо им става в "компютрите" , вдигат се от високите полета и заминават незнайно къде . За сега пу , пу .... да не съм им уроки , добре се чустват на тези височини ...... Наслука !
 7. Ако ме хване зелената вълна през София , значи и аз съм Бугазлия Поздрави и наслука !
 8. Страх ме е да коментирам , за да не придизвикам съдбата и така съм се притаил , че дори не дишам . Единственота разлика от миналата година е , че миналата година преди откриването беше пълнолуние , сега не е . Наслука !
 9. Ех че бургаска солидарност .... Наслука !
 10. При снощното "утъпкване" на кубинките се вдигна доста пъдпъдък , така беши и миналата година , но в деня на откриването се оказа едно голямо нищо . Нямаше един пъдпъдък ..... всичко беше отлетяло .
 11. От ЕС незнам но ловът на язовци е разрешен от 01 08 .... до последния ден на февруари така че .... Наслука !
 12. Прав си но , за ловното си куче бих направил всичко ! Наслука !
 13. Първо ще ти отговоря като на адаш и после като на приятел гофаджия щото и аз съм фен на марката ..... не си мисли че купения пъдпъдък мирише на пъдпъдък , каквото и жива купено пиле да сложиш в клетката на кучето ще му е все тази . Преди години един приятел провеждаше подона тренировка с младо куче и аз реших да му правя компания и да разходя моето куче ...... кучето ми е било на 5 или 6 сезона и въобще не отрази пъдпъдъка в клетката , вдигна крак припика клетката и продължи да търси . Ако излезеш на полето и отстреляш един пъдпъдък за тренировка на младото куче мисля , че няма да си кой знае какъв браконир и ще има разбиране от колегите ти . Така мисля де , то райони и колеги различни ..... Наслука !
 14. Ще ги намира без проблем и ще пита за още .... кокера е доста темпераментно и умно куче . Наслука !
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.