Jump to content

antony63

Ловец
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

About antony63

 • Birthday 12/10/1963

Допълнителна информация

 • Име
  anton
 • Оръжие
  bereta, brno, марголин, АП
 • Куче
  ne
 • Град
  Пловдив
 • ЛРД
  Крумовград

antony63's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Оказва се, че още в първия сайт има още 3 справочник по тези теми. Току що си изтеглих един от Тях. Необходима е Регистрация. Любителите на релоудинга ще са доста доволни.
 2. Преди години, ровейки се в руския гугъл, попаднах на справочник за нарезните ловни патрони, произвеждани в света. Информацията е изключително точна, с чертежи на боеприпасите с точните размери, фирми производителки и най разпространените оръжия за тях. Книгата я имам в pdf файл, но е над 22mb и няма как да я кача, но можете да я свалите по следния начин. Влизате в google ru и търсите: Трофимов Патрони мира. pdf. Единствения проблем е че е на руски език, но за повечето това няма да е проблем.
 3. да бешепогледнал -Quick shock- 2,6 гр/40 gr/ и начална скорост- 320 м/с/ 1255 f/s / Прекрасен боеприпас....
 4. Колеги, просто ви давам информация, за нещо, което ми е направило впечатление. За оценки, мнения и др. подобни сте вие. След репликата на карабина -зареждане левъл екшън- от 1886 г мисля че беше хенри , с калибър 38 сп. ,това е втората, на която попадам с този калибър.
 5. имам Бърно 1- рециклирана в Чехия и закупена от магазин и оптика ОП-1 - произведена в СССР- закупена от ОСО при разформироването й в началото на 90те години. Простреляна е на 70м , като събира попаденията в капачка от бира- с боеприпас стингър. За да разбереш възможностите на това оръжие, трябва да пробваш, като попадението трябва да е в предната част на торса. От личен опит- оптиката да не е варио- няма смисъл и да не е повече от 4Х32. Възможност за сигурен изстрел- до 80-100м. - и зависи от боеприпаса...
 6. Днес разгледах това "чудо" на чешката мисъл.За 22 калибър няма да се спирам- знаете му възможностите. Но аз разгледах револверна карабина BRNO Alfa Hunter 38S/357 -9 мм калибър , което е рядко срещано за карабина- използува се при револверите .Цената й беше 1616 лв., като цевта след барабана е около 310-320 мм. и реално приклада е по дълъг от цевта с барабана. Барабана се сменя, в зависимост от калибъра- .38S или 357. Вижте и снимките, но са правени с мобилен телефон....
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.