Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

hunter_83

Ловец
 • Мнения

  17
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно hunter_83

 • Рожден ден 16.06.1983

Допълнителна информация

 • Име
  Апостолов
 • Оръжие
  Browning Fusion Evolve
 • Куче
  Дратхаар,Английски сетер
 • Град
  Пловдив
 • ЛРД
  Средногорец
 1. hunter_83

  Вижте какво издялках.

  Много добра работа.Ще красят ловния ти кът.
 2. hunter_83

  browning fusion или bernardeli

  Мисля,че темата е browning fusion или bernardeli!!!Ето пак от познатите ни до болка заучени фрази.Винаги когато някой иска съвет,не закъснява и неписаното правило,че полуавтомата не става за първо оръжие.И в този ред на мисли следва някой да ти каже да си вземеш една ижовка,ама да не е от новите,ами да е от старите ссср.Полуавтоматът няма абсолютно никакви недостатъци,като избор за първо оръжие.Относно "Browning Fusion" е повече от сигурно,че няма да съжаляваш.Нямам поглед върху "bernardeli" и не е ясно точно кой модел визираш,но бих дал гласа си за твърдо за Browning.
 3. hunter_83

  пушки ТОЗ

  Точно така.На ловното изложение в Пловдивския панаир,щанда им е точно срещу входа на палатата и съм сигурен че имаха тозове.
 4. hunter_83

  Колко Тежи Моята Пушка?

  "Browning Fusion Evolve" по каталог-3.0 кг. реално-3.260кг. без никакви аксесоари "Browning Phoenix" 12/89 по каталог-3.3кг. реално-3.6кг. претеглена с ремъка Теглени са на електронна везна!
 5. hunter_83

  Съвет за ловен автомат

  Мисля,че сме объркали темата,но все пак нека да се знае,че пушката е теглена на електронна везна.Аз имам "Fusion Evolve" и в сайта на "Browning" е посочено тегло 3.0кг. но везната показва 3,260кг. а "Phoenix" е чувствително по- тежък.
 6. hunter_83

  Съвет за ловен автомат

  Тези работи ги разправяй на някой друг.Твоя "бралнинг" може да ти се иска да тежи толкова ама не."Browning Phoenix" вече съм написал колко и мога да докажа,но за теб силно се съмнявам!
 7. hunter_83

  Съвет за ловен автомат

  Колега хубаво е да вярваш на информация от нета но даже и в сайта на Browning е посочено тегло 3.3кг.Все пак аз вярвам на очите си.Със сигурност е 3.6.Провери и тогава говори.
 8. hunter_83

  Съвет за ловен автомат

  Browning Phoenix е добър вариант.Единственото нещо,което не ми допада в нея е голямото и тегло.Мой познат има такава но с цев 71см.Теглили сме я и е 3.6кг.
 9. hunter_83

  Лов на патици - Ловен сезон 2010-2011г.

  Писах на лични на колегата "Brakoniera" да даде повече инфо относно работата с "cabelas " Вмомента имам 2 бр. мюрета но с тях за никъде пък съм ги взимал по 15лв. за бр. и ако трябва да се изръся за 10 бройки си е цифра.
 10. hunter_83

  Лов на патици - Ловен сезон 2010-2011г.

  Обмислям вариант да поръчам мюрета от cabelas http://www.cabelas.com/catalog/browse/hunt...Y_SEQ_104311980 но не съм наясно с доставката.Тези от 37.99 USD ми се виждат изгодни и са 12 бр.
 11. hunter_83

  Лов на патици - Ловен сезон 2010-2011г.

  И аз като млад ловец преди няколко години слушах старило и ползвах номер 1 и 0 но патица рядко падаше.Сега ползвам 5-ци и съм доволен.На прелет 7-ци.Ако ползвам нещо по-едро ще е най много 3-ти номер.Повече от това е безмислено. Наслука!
 12. hunter_83

  Съвет за ловен автомат

  Здравей колега. За под 1000 лв. имаш един Руски вариант МП-153.Другото ще е Турско,а от тях може би е най читав Стожера,чиято механика е на съвсем друг принцип.За всяка пушка може да се говори много и всяка си има нейната специфика но все пак разгледай и други мнения. Поздрави!
 13. hunter_83

  Новата ми клетка

  Браво,колега! Много добро изпълнение.Това се казва тертеплийска работа.На кучето със сигурност ще му е удобно в нея.
 14. hunter_83

  Патрони Cheddite.

  За тази цена са си добре.А относно силното гърмене,това е отживелица.Съвременните барути са бавногорящи от което следва добрата групираност на съчмите!И още един важен факт: Някои серии на Cheddite се правят в Турция. http://www.yavascalar.com.tr/ing/ing/yaf.html Но има и такива които са Италиянски. http://www.chedditeitaly.com/ Като цяло за пернато имат много шир. употреба. Поздрави!
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.