Jump to content

Samuilov

Ловец
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

About Samuilov

 • Birthday 09/02/1972

Допълнителна информация

 • Име
  Самуил Самуилов
 • Оръжие
  Verney-Carron Super 9 Grand Becassier, CZ 452 .22LR
 • Куче
  Английски сетер
 • МПС
  1999 Ford F-150 5.4 V8
 • Град
  София, за съжаление
 • ЛРД
  Костенец
 • Skype
  ssamuilov

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Виж обявата Оптика Hawke Panorama 3-9x50 и монтаж Продавам оптика и монтаж, които ми останаха от CZ 452 в каличър .22LR. Оптиката е: Hawke Panorama EV 3-9x50 IR с подсветка, в доста добро състояние, ползвана около година. Монтажа е алуминиев, моноблок на лястовица, идеален за CZ .22 LR (има отгоре свободно място за работа с патрон). Става и за ТОЗ-7. Цена само на оптика: 200 лв Цена само на монтаж: 40 лв Цените са окончателни и не подлежат на коментар. Комплекта се намира в София. Тел. за контакт: 08888 20 595.
 2. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • FOR SALE
  • USED

  Продавам оптика и монтаж, които ми останаха от CZ 452 в каличър .22LR. Оптиката е: Hawke Panorama EV 3-9x50 IR с подсветка, в доста добро състояние, ползвана около година. Монтажа е алуминиев, моноблок на лястовица, идеален за CZ .22 LR (има отгоре свободно място за работа с патрон). Става и за ТОЗ-7. Цена само на оптика: 200 лв Цена само на монтаж: 40 лв Цените са окончателни и не подлежат на коментар. Комплекта се намира в София. Тел. за контакт: 08888 20 595.

  200.00 BGN

 3. Виж обявата Продавам карабина CZ 452 - 2E ZKM калибър 22.LR Продавам горепосочената флоберка. Ползвана е около година, в много добро състояние. Няколкостотин изстрела - не знам точно. Има фабричен дулен нарез за компенсатор (видимо и на снимките). Оптиката е Hawke Panorama EV 3-9x50 IR. Оптиката и монтажа се продават отделно (съседна тема). Цена само на пушката: 600 лв. Заедно с оптиката: 880 лв. Подарък към нея: втори пълнител за 10 патрона, плюс платнен калъф. Пушката се води на отчет и се намира в София. Тел. за връзка: 08888 20 595. Причината
 4. This advert is COMPLETED!

  • FOR SALE
  • USED

  Продавам горепосочената флоберка. Ползвана е около година, в много добро състояние. Няколкостотин изстрела - не знам точно. Има фабричен дулен нарез за компенсатор (видимо и на снимките). Оптиката е Hawke Panorama EV 3-9x50 IR. Оптиката и монтажа се продават отделно (съседна тема). Цена само на пушката: 600 лв. Заедно с оптиката: 880 лв. Подарък към нея: втори пълнител за 10 патрона, плюс платнен калъф. Пушката се води на отчет и се намира в София. Тел. за връзка: 08888 20 595. Причината за продажбата е, че ще преминавам на Walther G22.

  600.00 BGN

 5. Здравейте, Наскоро, преди 2 месеца, закупих от Павел от Варна един женски Английски сетер, който в момента е на 14 месеца. Идеята ми беше да го водя на лов тази година, но още на второто излизане, се оказа че има страх от изстрел. И досега спорим с продавача кой виновен, но моето /и не само/ мнение е че този страх не е излекуван още в детството, затова се проявава и сега. На практика, има ли повече от 3 изстрела, животинчето хуква да бяга и се прибира след 5-10 минути. Според познавачи, проблема може да се оправи, но си трябва време или учител. Аз, за съжаление, нямам възможност за нито ед
 6. Същото е на Костинброд. Нито едно пиле не видяхме! Добре че бяха гълъбите, да компенсираме... иначе щяхме да сме капо. Дано се променят нещата за към Септември.
 7. Последно - ще откривам в Костинброд. Ще докладвам как е в Софийската равнина.
 8. Привет, Тук по Казичене (Софийско) не ги чувам, но със сигурност ще знам след Събота какво е положението. Как е по другите райони в страната ми е интересно? Да знам къде да се насочвам като резервен вариант! Предполагам, че за откриването пак ще е по планините най-вероятно, но нямам контакти по такива места, и ще се наложи да си ги чакам по ниското...
 9. Пушката е капарирана, тези дни приключваме сделката. Моля темата да се заключи.
 10. Благодаря, JDredd. Можеш ли да ме ориентираш откъде мога да закупя такъв комплект - с тънък накрайник?
 11. Здравейте, Тъй като до момента съм почиствал основно гладкоцевното си оръжие, където естествено надявам парцал върху Шомпола, въпросът ми е за Флоберката: Не става да се сложи парцал върху Шомпола /просто не влиза в цевта/. Затова я чистя с метална четка-накрайник първо, след това - с платнения накрайник... в което няма лошо, но при използване на препарат, последния става на мазало. Въпросът ми е: Има ли почистващи комплекти, които позволяват използването на допълнителен парцал, или просто така стои въпроса с нарезното оръжие по принцип? Благодаря предварително!
 12. Пушката намерена! Моля темата да се заключи!
 13. Новото пет - разделям пушката от оптиката: Пушка: 500 лева. Оптика: 100 лева.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.