Jump to content

ichevski

Ловец
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About ichevski

 • Birthday 02/25/1986

Допълнителна информация

 • Име
  ичевски
 • Оръжие
  иж 27 ем, туловка 16 кал. с открити куроци,блазер r93 .338
 • Куче
  ваймаранер
 1. Цяла година добре ама да имам една връзка а аз с толкова много имам за няколко години,та за това искам да ги замръзя някък на малки пликчета ,че да мога да вадя и да размръзявам ,като ми потрябват а не да размръзявам всичкита.
 2. Колеги,здравейте.Може ли някой да ми даде съвет как се съхраняват черва за суджуци,че ми дадоха 5 килограма а не знам как да ги съхраня.могат ли по някъкъв начин да се замръзят,защото за сега съм ги ьзасипъл с 2 кг сол и са в хладилника ,ама не знам колко могат да седят така.благодаря предварително..
 3. http://vbox7.com/play:371860d4 ето и от мен малко вече гоним и по прясна диря.учим се да не гоним сърни само дето не иска да лае по диря а само нещо се опитва да заръмжи ,но да се надяваме че и лаят ще доиде.ако не ,ще се налага да му връзвам звънец.вие на какво мнние сте.ще пролае ли по диря на едър дивеч или ще лае само по визуален обект.с колега от севлиево разговарях ,който има женска представителка на породата и той каза че неговата ваймаранерка гони,но не лае по диря.моля,ако някой има впечатления от породата да изрази своето мнение.
 4. ето и обещаното от мен клипче. http://vbox7.com/play:371860d4
 5. колеги преди 2 дни и аз се сдобих с Ваймаранер.много е хубав.На 11 месеца е.сега събота и неделя го пробвах на прасе и се представи много добре.по късно ще кача снимки и едно клипче.
 6. КОЛЕГА BOBICHADV от къде го изтегли 10 минутния звук на ранен заяк.
 7. не точно колега а в калибър 338win.mag.
 8. и аз тази седмица направих сефтето за 2 години лов. много съм доволен.олекна ми на душата.абе той ловът можел да бъде и много интересен. НАСЛУКА НА ВСИЧКИ
 9. ето сега и продължението на този виц ........и така случката се повтаря 4 пъти На петия път мечката му казала -Абе ти педераст ли си или ловец.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.