Jump to content

kos4o77

Ловец
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Косьо
 • Оръжие
  Browning Long Track 300 win magnum
 • Град
  Трявна

Recent Profile Visitors

766 profile views

kos4o77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

30

Reputation

 1. Благодаря на всички за отговорите, но бих искал да разбера нещо повече за този модел оптика.
 2. Благодаря на todor_gps. Въпросът ми беше зададен към хора, които имат такава оптика Сваровски, та колегата м. Асен, ако няма такава оптика или не е работил с такава не знам изобщо какво комнетира. Да му отговоря и на него калибъра е 300 win mag, пушката е Броунинг, муницията Хорнади SST 180 гр., надморска височина 900 м, скорост на вятър 25 м/s. . За съжаление не знам с каква скорост бягаха прасетата Здраве и слука!
 3. Каква е разликата между z4 и z6. При бягащо прасе над 100 м, какво предварение да дам, в смисъл червената точка къде да я сложа и на какъв зум
 4. Здравейте колеги, искам да попитам хора, които са имали или имат, или работили с такава оптика Сваровски за мнения и отзиви
 5. Привет и от Трявна, с още малко снимков материал. Благодарим на Росен Генов за перфектната организация. Желаем на всички колеги наслука като ловни водачи.
 6. 200 кг, теглено на кантар, зъбите са 24 см
 7. Здравей колега, Иж 54 е Мерцедеса на Ижовете. За приклада мнението ме е, че е страхотен. Това е Габровска изработка. Когато давахме пушката на моята съпруга за корекция на приклада видях твоя приклад и твоята пушка, и смятам, че изработката е страхотна. Ето и снимки
 8. Колега, чакаме снимки на новата придобивка, поздрави от маниаците на Броунинг
 9. При 300 win mag се събират 3 в пълнителя, той е "малко" по-голям от 30-06. При недобро поставяне в пълнителя е възможно засичане. Когато хората са го направили за 3-ри няма смисъл да слагаме 4-ри. Това, че коментираме Броунинг ме радва, това означава, че оръжието е качествено и добро. Това, което казва maestroto е самата истина, но благодаря и на колегата DAXC, че е тествал възможностите на Броунинг.
 10. Колеги, простете за моето невежество, уви моя Броунинг е 300 win mag и е 3+1. Наслука на всички за следващия сезон
 11. Напълно съм съгласен с колегата, Рамбовците отдавна отминаха. Смятам, че за един добър ловец и три патрона са достатъчни. При Броуниг възможността е 3+1, както и при повечето марки.
 12. Здравей колега, и двете пушки са красиви като модели, много си приличат, а и излизат от един завод, този на Броунинг. Доста теми има за тези две марки оръжие, ако се разтърсиш и прочетеш, ще разбереш, че твоята пушка е Броунинг, но в крайна сметка каквото ти пасне. Наслука и успех с покупката
 13. И аз също се двоумих между тези модели Броунинг и Бенели, и когато ги сложих на масата двете си пролича, че Броунинга е истинската машина за убиване. На ушенце във ВИП-а ми казаха, че италианците не са сполучили с тази пушка. През сезон правят проблем с газовото бутало. Дефакто трябва да се внимава много със смазките. Аз не искам да служа на оръжието, а то на мен и затова избрах Броунига. Засечка досега не е имало, макар че калибъра ми е 300 win mag. А относно това кое къде се произвежда, италианците на всичко, което произвеждат имат изнесено производство навън, от опит го знам. Наслука на всички!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.