Jump to content

Дон Кикот

Ловец
 • Posts

  354
 • Joined

 • Last visited

About Дон Кикот

 • Birthday 03/14/1968

Допълнителна информация

 • Име
  Стефан
 • Оръжие
  Stoeger 2000,ИЖ 43КН,Меrkel 147Е,ТОЗ 57К,Roessler Тitan 6,Мarlin 7000,Henry Big Boy, Zbrojovka ZP 149, Sauer Beretta S56, Drilling Krieghoff Triumpf, Benelli Argo, Krieghoff K32, Mossberg MMR Hunter
 • Куче
  Джак Ръсел териери, епаньол бретон, лабрадор, ягдтериер
 • МПС
  Чифт Нисанчета
 • Град
  Стара Загора
 • ЛРД
  Християново

Recent Profile Visitors

2,004 profile views

Дон Кикот's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

94

Reputation

 1. Как ти дава сърце да продаваш такива бижута, направо ти се чудя! Отсега честитя на новия му собственик! Само той ще спечели от тази сделка, да знаеш! :-)
 2. Продаден ли е, че разказах на един фен тука и се запали.
 3. Ееее, това е друга работа! Като го вземеш .500 Смит-а, да дадеш да гръмна с него! А тоя Ругер е идеалното оръжие за носене - и габаритите му прилични и стопиращата сила повече от достатъчна. Дано размислиш и си го оставиш. Пък ако не - успех с продажбата! Някой ще му се радва наистина много! П.С. Откъде намери презраменен кобур за него?
 4. Астра от Игнатов. Старата (но златна) школа. Внучка на Вир и Ас Симитарски. Вчера стана на 5 месеца.
 5. Дежа вю. Нули та нули... За да е пълна картинката, на снимките липсва единствено надъханият пенсионер - вечен кандидат-шампион с каскетя. На Димчо му се чудя какво прави там, ама негова си работа. Поздравления за детето-чудо, че ги докарва на морфология, останалите и на това не могат. Ще ми се да вярвам, дори съм сигурен, че ако не бяха толкова брутално отстранени другите големи в тая игра, нещата нямаше да са толкова смешни, та чак - тъжни. Гледам, някои хора решиха, че е минало достатъчно време и вече всичко е забравено, та надигнаха глава да се изказват (в другия клуб), все едно никога нищо не е било. Удивително безочие, но шарен свят - разни хора! За да не си образувам нерви, реших да не чета тамошната бретонска тема. Навярно поради същата причина нормалните хора - любители на бретоните предпочетоха да си ловуват с любимците и да загърбят (евфемизъм на "да теглят една майна") "киноложките" мероприятия, именно поради това, че помнят какво се случи и навярно ще продължи да се случва. Позволявам си да говоря от тяхно име, защото те дори и интернет-форуми престанаха да посещават по същата причина, заради която спрях да чета другата бретонска. А Манолето е щастливец, на него много не му трябва...
 6. Трай ве, масажист! Направо се оля! Да си граничар не е като да разтриваш дебели мъже по цял ден. Дотам ли ти се изчерпаха аргументите, че се опитваш и на професия да обиждаш вече?
 7. "Когато хората си мерят пишките, не си подлагай гъза" - народна поговорка.
 8. Поздравления! Абе, тия от Гларус Поморие не можаха ли да се разберат с добро, ами чак до престрелка е трябвало да се стигне :-D :-D :-D
 9. Аз пък разбрах, че си му се извинявал. Кой би посмял да заплашва точно теб - Непобедимият?
 10. Стотици, че и хиляди любители на офроуда не членуват в никакви клубове. Много по-лесно е да се направят две табели с предупредителен текст, нещо от рода на: "Внимание, лов! Преминаването е (опасно за живота, нежелателно, на ваша отговорност и пр.), които да се поставят в двата края на гонката. Като приключи, табелите се прибират. Защото не само са само тези с джиповете, атв-тата и ендурата, които събота и неделя се разхождат из горите, има също и туристи, гъбари, кърски любовници и пр. Много отдавна се опитвам да прокарам тази идея, но на никой не му се занимава. Може би, пази Боже накрая ще се стигне до инцидент и законотворците веднага ще вземат отношение след дъжд качулка, както стана с отличителните елечета и шапки. За съжаление никога инициативата не тръгва от нас, а чакаме да ни задължат и плашат с наказания.
 11. Проява на изключително лош вкус е да се обижда кучето на човек.
 12. Велик, сюблимен, недостижим!!! Греят от щастие очите на Петър Радев, кат паметника на Самуил, ликува целий българский народ!!! Този исторически миг е достоен за четката на Микеланджело, не на някакви си скромни мониторни пиксели. В сравнение с щастливото Маноле, загадъчната усмивка на Мона Лиза би могла да се оприличи на не повече от гримаса на човек, погълнал голяма лъжица рициново масло. Не е необходима и капка рициново на Вселенския шампион обаче, за да получи клавиатурно разстройство и да пише неща, на които вероятно сам не вярва. Сякаш имам дежа вю с тия снимки за един друг титаничен световен шампион, изтъпанен с каскетя пред националния трибагреник...
 13. Поздравления за бялото ви родословие! В никой друг породен клуб май не предлагат такива екстри.
 14. Ентусиазмът е хубаво нещо, ама не би ли било добре яребиците да бъдат оставени малко на спокойствие докато снасят и мътят?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.