Jump to content

dankata_881

Ловец
 • Posts

  98
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by dankata_881

 1. Продавам използван зимен камуфлажен комплект състоящ се от шуба,панталон и риза с подплати на шубата и панталона. Дрехите са запазени нямат скъсано или избеляло.Дрехите са размер L подходящи са за ръст 170-180 75-85кг.
 2. Продавам чисто нова кожена паласка за 223rem. паласката е за 10бр. патрони тел.0885 99 24 25 пращам по еконт цена 20лв.
 3. интересуваме след рязането между цевите и мерната планка остава ли ,,празнота,, и ако е така с какво си го запълнил и ако се сещаш някоя друга тънкост която ще ми е от полза
 4. Здравей,колега би ли споделил колко см. си оставил цевта и ти ли си си я рязал или е правена от оръжейник.
 5. Продавам Глоф 3 GTI 2000кyб. 115к.с. климатик,лети джанти,пълен ел.пакет.Напълно обслужен,всичко платено до края на годината цена 2000лв. намира се в Плевен тел 0885992425 Йордан
 6. Колега понеже оптиката ти е с предна леща 50мм наложи ли се да свалиш механичния мерник на пушката и ако може да кажеш малко повече за монтажа в смисъл как го водят нисък висок и т.н. понеже и на мен ми предстои купуване на монтаж за такъв иж
 7. Информацията я знам от комисията която беше на подборния
 8. Въпреки,че удостоверението ми за подборен лов ще ми го дадат чак януари аз се подготвям по малко
 9. не се заяждам колега помислих че са сбъркали и номера наслука
 10. При нас не са почнали да орат,има хубави стърнища,но сушата е голяма не се очертава добро откриване
 11. Миналия сезон веднъж ни проверяваха за алкохол по време на лов,дойдоха двама полицай, специалиста по лова и служител на КОС направо на полето провериха документите и по бележката беше извикван един по един за проба.
 12. Kолеги,какво е положението при вас от към пъдпъдъци в Плевенско и по- точно в моя район втора седмица поред излизам с кучето и не съм дигнал нищо не се и чуват да пеят ако не завали едва ли ще има лов този сезон.
 13. при и след употреба на алкохол-това е ясно,но след като е приключил лова и талоните са разписани мястото на пушката е в калъфа повече работа с нея нямаме и следователно би трябвало да може да пием по бира.
 14. Ако ловът е приключил и пушката е прибрана в калъфа би трябвало да няма проблем, по същата логика не трябва да употребяваме алкохол и във вкъщи щото пушката е в другата стая в касата!
 15. Майсторе,ако мога така да те нарека защото това което правиш е повече от майсторлък,продължавай да красиш темата с хубави снимки.Аз лично останах много доволен от работата ти.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.