Jump to content

trap

Ловец
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  .
 1. Продавам нови кубинки№41 Цена 35лв Намират се в София тел.0888398214
 2. Дори и да няма сняг задължително съм с камофлаж,маска и ръкавици.Действително ако ги забележиш отдалече в чистата вода може да се приближат до непосредствена близост само давам команда на кучето"наред".
 3. Тези сините не бяха ли магнум?
 4. Аз ловувам предимно на ход с куче, но по река която е с шавари и върби.Повечето пъти се вдигат много от далеч и изненадващо именно там е тръпката рядко ставам на вечерен прелет.
 5. Има такива председатели където се мислят за Бог ама явно не познават добре законите на скоро един такъв ми каза ,че с бележка за индивидуален лов на прелетен дивеч не можело да се ловува на хищник щом той не бил го написал ама го сложих на мястото и му казах да прочете какво е написано печатно на същата бележка.
 6. Това върши ли действително работа за шоковете? http://www.guns.bg/%D0%93%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B0_STIL_CRIN-cat110-scat113-p3225.html?searchKey=&priceOrder=A&latestOrder=&items=12&promo=&ref=&needReg=&outlet=
 7. Направо си е бракониерство първо в чужд район второ без писмено разрешително.Недей и да си помисляш.
 8. Малко тъп въпрос ,но може ли в един и същ ловен ден да се ловува напримерно пъдпъдък и гургулица аз знам ,че може ама един спори с мен.Можело само пъдпъдък или само гургулица двете не можло и ако в бележката запишеш и двете за един и същ ловен ден щяло да е проблем.
 9. Все ми е тая така или инче ги внесох и бележките са си при мен ако им хрумне нещо друго налице са.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.