Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

Бай "Х"

Ловец
 • Мнения

  3
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Иванов
 • Град
  Стара Загора
 • ЛРД
  Чирпан

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Виж обявата Продавам Бинокъл PORST 9x63 Продавам бинокъл PORST ULTRA 9x63. Качеството на оптиката и механиката е отлично. Бинокълът е със просветлена стъклена оптика, метален гумиран корпус без никакви следи от употреба, като нов. Образът е много ясен, светъл, контрастен и цветово неутрален с пълно съвместяване между двата окуляра. Типът на оптическата му схема е Аббе. Липсва тунелен ефект. Бинокълът е светосилен, предназначен за използване и при здрач, рано вечер и сутрин, но не и при мрак. Няма такъв бинокъл, който да вижда в тъмното, за това има уреди за нощно виждане.PORST е търговска фирма от 70-те и 80-те години в Западна Германия, която никога не е произвеждала бинокли. Поръчвала е бинокли и оптически уреди на производители от Япония, Източна Германия. Като гледам частите и механизма на този бинокъл, а и като четох по форуми в интернет, мисля че е произведен в Карл Цайс Йена ГДР след 1985г. и преди 1989г., тъй като по този начин ГДР продаваше оптическа продукция в Западна Германия за валута по онова време. Бинокълът е хубав и си заслужава. Подобен е на Optolyth 9x63.Изпращам го с възможност за преглед и проверка на качеството. PORST ULTRA 9x63, номер: 8798, Тегло: 1245 гр.,Размер: 25x15 cm, Зрително поле: 5,5 градуса - 96м/1000м Пакета съдържа: бинокъл, калъф, капаци за наочниците и окулярите, неопренов ремък за бинокъла. Автор Бай "Х" Дата 19.10.2016 Цена 170,00 лв Категория Аксесоари
 2. ТАЗИ ОБЯВА Е ИЗТЕКЛА!

  • ПРОДАВАМ
  • УПОТРЕБЯВАНО

  Продавам бинокъл PORST ULTRA 9x63. Качеството на оптиката и механиката е отлично. Бинокълът е със просветлена стъклена оптика, метален гумиран корпус без никакви следи от употреба, като нов. Образът е много ясен, светъл, контрастен и цветово неутрален с пълно съвместяване между двата окуляра. Типът на оптическата му схема е Аббе. Липсва тунелен ефект. Бинокълът е светосилен, предназначен за използване и при здрач, рано вечер и сутрин, но не и при мрак. Няма такъв бинокъл, който да вижда в тъмното, за това има уреди за нощно виждане.PORST е търговска фирма от 70-те и 80-те години в Западна Германия, която никога не е произвеждала бинокли. Поръчвала е бинокли и оптически уреди на производители от Япония, Източна Германия. Като гледам частите и механизма на този бинокъл, а и като четох по форуми в интернет, мисля че е произведен в Карл Цайс Йена ГДР след 1985г. и преди 1989г., тъй като по този начин ГДР продаваше оптическа продукция в Западна Германия за валута по онова време. Бинокълът е хубав и си заслужава. Подобен е на Optolyth 9x63.Изпращам го с възможност за преглед и проверка на качеството. PORST ULTRA 9x63, номер: 8798, Тегло: 1245 гр.,Размер: 25x15 cm, Зрително поле: 5,5 градуса - 96м/1000м Пакета съдържа: бинокъл, калъф, капаци за наочниците и окулярите, неопренов ремък за бинокъла.

  170,00 лв.

 3. Продавам окомплектован полиспастен лък Мартин-Бенгал,5бр.стрели и спусък. Тел.0877 128020, [email protected]
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.