Jump to content

filipe708

Ловец
 • Posts

  1,255
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

filipe708 last won the day on June 5 2014

filipe708 had the most liked content!

Допълнителна информация

 • Име
  Filip
 • Оръжие
  FN-FNAR .308 / Glock 17
 • МПС
  Mercdes 320ML
 • Град
  Варна
 • ЛРД
  Варна
 • Skype
  filipe708

Recent Profile Visitors

4,909 profile views

filipe708's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

392

Reputation

 1. Правя услуга на приятел който не ползва интернет За оферти моля на лично съобщение
 2. Виж наистина коя ти пасва най добре. Но ако вече си ги пробвал ти препоръчвам Тиката. Стрелял съм с Ползвал съм Чз 550 ФС и съм собственик на Тика. Няма по мазен затвор от нейния. Даже и на Щаера не е толкова мазен. Преди да си купя Тика-та, имах Браунинг Лонгтрак и Браунинг Мач. Можех да си взема пак браунинг, но предпочетох Тиката. Освен по мазния затвор, на тиката спусъка е по добър + това че можеш да си го регулираш. Отделно на Чз-то не ми харесва че има двоен предпазител. Едно положение за отключено положение и две за заключено. Нещо което е напълно излишно а и може само да "обърка работата" Да не забравяме че тиката е с свалящ се пълнител. Успех П.п. Какви очаквания имаш и защо си се спрял на този калибър? Питам, защото може да науча нещо което още не знам.
 3. Ще стане по добре от оригинала, щото по лошо няма на къде. ;-)
 4. Boat tail са колега. Освен това отзад не са отсечени ами са и леко "хлътнали"
 5. На въпроса по темата. Оръжие в .308 може да стреля с патрони 7.62х51. Но... с оръжие 7.62х51 е опасно да се стреля с .308 Иначе за мишени, моята много ги харесва
 6. Да бъде в кал .308 или в краен случай 30-06. За предпочитане да е на не повече от 150км от гр Варна, но все пак зависи и от цената тел. 0894 642 185
 7. Стази много тежка станция, да не е хванала сега пътя за "Ислямска държава" ;-)
 8. Беше за продан за 9000лв. Ама много бързо се продаде. За 2-3 дни. Иначе наистина е излязла от завода и се продаваше само с фактура, която да послужи за първоначална регистрация. Нямам търпение да я видя из улиците на гр Варна. :-)
 9. Има една такава се продава във Варна за 5000лв. Калибър 300 магнум със свалящ се пълнител. Не различима от нова. При Марина е.
 10. Корпуса на оптиката е на: Липърс, Барска, Конус и тем подобни.те всички са с единтичено тяло, подсветка, капаче за подсветката итн. Само наименованието им е друго. Нова е около 100-на лева. Втора ръка.... нищо. Може само да ти изневери, когато най не искаш. Поздрав
 11. Тюх, тюх. Моя кадем май се оказва че е стария ми Браунинг лонгтрак. Продадох го купих си друг, който още кръв не е вкусил. Със старата бях шампион. Скоро ще питам новия собственик как е. На слука ви!
 12. Браунинг кът браунинг. Не очаквай да се отличава по нещо същественно от нормалния с 51см цев. Освен с маневреноста си и по бързото ррицелване, особенно на механични. Честито и много слука.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.