Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

tzara

Ловец
 • Мнения

  1041
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  3

tzara last won the day on Август 19 2011

tzara had the most liked content!

Относно tzara

 • Ранг
  Запален ловец
 • Рожден ден 3.01.1966

Последни посетители

2124 профилни разглеждания
 1. Не съм в час! Но щом аз не съм я видял /а гледам активно/ гаранция е че и други не са я видели пък си е и по темата и от въпросното село и местните юнаци. Трябва да се направи връзка с настоящата новина....така си мисля. Пък и не съм я качил като новина....не всеки пост трябва да е днешна новина ...нали така. Второто Ви изречение Генов не е вярно със сигурност. 45 000 преглеждания трябва да има МИНИМУМ за да са я видяли всички.
 2. ВНИМАНИЕ ужасяващи снимки! село Влахи граничи с село Ощава. В района очевидно има "истински" ловци http://forthenature.org/news/856
 3. Yearly cost to U.S. taxpayers to impound, shelter, euthanize, and dispose of homeless animals: $2 billion ....отделно се извършват доста по-големи суми като дарения При нас здравите се връщат което е правилно според мен....иначе идват нови....от нас хората.
 4. Извода който си сглобил е много наивен /и Вал4ак го е оценил без да се замисли/ В САЩ се прибират от службите в приюти около 4 000 000 домашни любимци годишно. В този ред на изводи кревата е най рисковото място...93% от хората умират точно там. Не се страхувайте много от канис фамилиарис. Асфалтовият път е няколко хиляди пъти по-опасен!Комарите са десетина пъти по-рискови!
 5. E стават грешки добре е когато се признават! Скълъпване се получи някакво като с мойте псувни в некои теми дето никой не ги е видял Смотания въоръжен турист притежава трофеи от три континента,е череп на мастия липсва разбира се! Като изключим "смотан" за което ти няма как да си наясно. Наистина той е отлично въоръжен почитател на ловният туризъм. И сега си мисля дали това твое твърдение те изключва от тази група?Явно практикуваш друг спорт а не ловен туризъм. Впрочем кои са другите видове? Тук може да видите фатални нападения на кучета в САЩ над хора. Почти всички са от семейни /домашни кучета/ от основно две породи питове и ротове. Жертвите са предимно малки деца и много възрастни хора, жертвите от средна възраст са жени. 20-50 години. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fatal_dog_attacks_in_the_United_States Много изводи може да се направят тук и различни. Единият е че ако приберем всички кучета "вкъщи" жертвите деца и възрастни ще нарастнат......... Психиката на домашното куче е различна от тази на "свободното" най малкото е самочувствието и ограничения контакт със средата.
 6. Нема я булката-беглец http://bulphoto.com/events/24661/
 7. мислех че има принципи.........извинявам се много млади момци Работате все така смело и безпристрастно. Добро дошли в Косова
 8. Темата беше заключена....мислех да попитам защо?, ама то ми е ясно! Единствената причина е че някои са се издразнили и са оказали натиск на който някой се е поддал!/голем ловец ше да е този/ Неаспорим факт. Както и някой се е поддал след малоумната новина и е отключил темата коята е рекордьор по брой прочитания.....Все едно някой филм ако има много приходи от билети да бъде забраннен.....пълен тъпизъм!! Има една будистка мъдрост /а Буда е мъдър наистина/ Човек се дразни само от това което не разбира. Разстрелите в Косово се осъждат от много цивилизовани страни!Определят се като клане от правителствено платени ловци. Съответно изявление към журналистите липсват - самочувствието е налице, но логично обяснение липсва.....изпуснали са парата и са заработили някое И ДРУГО евро!ПРОБЛЕМЪТ Е РЕШЕН ЗА 3 МЕСЕЦА. Това се правеше в София през седемдесетте.....товареха ги на ЗИЛове! Съвсем нормално и логично е някои индивиди да се присъединят към албански косовари. Няма начин това да стане към сериозни европейски нации. ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ТАМ СЕ ИЗБИХА НАД ЕДИН МИЛИОН ХОРА, ЖЕНИ ДЕЦА И МЪЖЕ. СЕГА 190 КУЧЕТА.....смешка ЧУДЕСЕН ПРИМЕР ЗА МАЛОУМЩИНА КОЯТО СЕ ПОДКРЕПЯ ОТ ХОРА С АЛБАНСКИ МАНТАЛИТЕТ. НЕ ЗНАЕХ ЧЕ ЧАСТ ОТ ДОСТОЙНИТЕ ЛОВЦИ В БГ ПРИЕМАТ АЛБАНИЯ ЗА ПРИМЕР!) Иваме и нов сегмент "Ловци на мастии с албански мозък" Мися си че не може да се поучим от умните и развити държави а най вече от най изостаналите и вандалски нации. Това последното дали е показателно за нашето "дередже" Имам и конкретен въпрос? Кой заключи темата.....и кой я отключи след албанската "новина"? Да си признае ако не го е срам!
 9. Честит Гергьовден на всички! Честито и на всички овчари и пастири! Днес ще черпят над 200 000 българи юнаци и милиони по света! Който си види името в списъка да почва да черпи веднага за здраве И Гоце също ! * Deorsa * Egor * Geordi * Geordie * Georg * George * Georges * Georgi * Georgii * Georgios * Georgius * Gevorak * Giorgio * Giorgis * Giorgos * Goran * Gorin * Gorka * Gorya * Gyurgi * Gyuri * Gyurka * György * Igoryok * Iorgas * Iorgos * Jerek * Jerzy * Jiri * Joji * Joji * Joran * Jordi * Joren * Jorg * Jorge * Jorgen * Joris * Jorje * Jorma * Jorn * Jory * Juergen * Juraz * Jurgen * Jurgi * Jurgis * Juri * Jurik * Jurko * Juro * Jörg * Keoki * Mahi'Ai * Semer * Seoirse * Séoras * Xorge * Yoyi * Yrjö * Yura * Yuri * Yurko * Yusha * Zhorka
 10. Евтиме не се асимилирай със всеки. Приемаш нещата от своя гледна точка и търсиш по-сериозните мнения с цел да се "повишиш" То се вижда! Не е необходимо уточняване/приравняване към теб/ . Използваш доста елементарен подход, който те разграничава категорично в друга /отделна/ група.
 11. Докато мечката разкаже своята версия за лова, ловецът се е прославил през девет планини! народна мъдрост
 12. Официален отговор на НАП.....за данък! не знам що го постнах тук
 13. Не се бъркам в спора но FLIR има вносител на цялята гама от 4-5 години и повече!
 14. Благодаря много. Три щети върху селскостопанска продукция!Драматично. Обезщетенията обаче ще бъдат изплатени. Едно магаре също било изчезнало в гората спешно трябва да се сформират спец части. Ликвидация му е майката.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.