Jump to content

kolio.angelov-kz

Ловец
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Kolio
 • Оръжие
  nadcevka
 • Куче
  jagterrier

kolio.angelov-kz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

67

Reputation

 1. Не мога да им направя хубави снимки,но каквито са...
 2. Колеги имам двумесечни мелесчета от Барак и Дратхарка.Кученцата са в гр.Казанлък. Пари за тях не желая искам само да си намерят стопани с които да ловуват.За желаещите 0887085196
 3. Колеги,кучката ми преди 50 дни окучи 11малки.Останаха 3 мъжки и 3 женски.Баща им е мой Барак майката е жълто леко гонче.И с двете кучета ловувам активно.Подарявам ги само искам да попаднат в хора. 0887085196
 4. Колега аз ловувам само с кучета от тази порода и исках чрез снимката да напомня че тези страхотни животни са и перфектни свинари,както и подземници. Съжалявам за неправилното изказване в по–горния ми пост. Наслука!!!
 5. Един красив нерез о тази изпълнена с емоции неделя!!!
 6. Колеги днес открих териера си.Благодаря на всички съпречастни колеги.
 7. Колеги на 11.10.14г.в ж.к.Запад в град Казанлък изгубих ягдтериер,мъжки с червена каишка на врата.Със средно дълък косам и хубава брада.Не мога да му кача снимка защото е много голяма. Надявах се да се върне затова качвам чак сега съобщението. Моля,за помоща ви! Тел.0897406676 Кольо!
 8. До 1 месец ще приключа направата на клетките и с радост ще гледам лисици и язовец. Язовци имаме много в района-ще хвана. Ще ви моля за съдействие с лисици защото не мога да намеря лисица по дупките,,Допълнително ще напиша като приключа с клетките.
 9. Колеги останаха ми 3 хубавци които искам да отидат при добри стопани.Умишлено направихме тази скачка от любопитство,а именно между майка Дратхарка и Барак и с двамата родители ловуваме на свински лов. На малчуганите утре ще им бием 1ва ваксина. Не мога да кача снимки. Намират се в гр.Казанлък Цената е 15лв на кученце тя е за ваксината. Другото което искам за тях е добър стопанин. Тел. 0897406676-Кольо.
 10. Със всеки ден намразявам подземния лов,но и не мога да се откажа от тези така сърцати кучета. Това е неизбежно в дупката,но не го пожелавам на никого!
 11. А дано и да са работливи като майка си и баща си!!!
 12. Обещаните снимки на малчуганите: 1.Zim 2.Ziko 3.Zorba 4.Zara 5.Zla-Zita (IDOL vom Zirry) + (Vidra2 ot Belashtitza)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.