Jump to content
ФОРУМ
 • Ловен Сезон 2018
 • Наслука!

Николай Пелишатски

Ловец
 • Мнения

  50
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно Николай Пелишатски

 • Рожден ден 14.02.1965

Допълнителна информация

 • Име
  Коки
 • Оръжие
  Blazer R 93 8x57 IS , 6.5x55 и 375 Н&Н , Benelli M1 super 90 , Иж 58 - 16 кал. Heckler & Koch USP Compact 9х19
 • Куче
  Нямам
 • МПС
  Lexus GS 450 Hibrid , Grand Vitara 2.0 TD
 • Град
  Плевен
 • ЛРД
  Беглеж

Последни посетители

1805 профилни разглеждания
 1. Снимките на Христо Стоичков са качени в сайт на сафари дестинация

  Популациите на тези животни са стабилни защото в концесиите по бракониерите се стреля.Бил съм в Намибия където е пълно с дивеч и съм сигурен , че ако няма платен лов и ловни концесии месните тарамбуки да са изяли и къртиците.Сутринта слушах някаква кукувица да коментира въпросните снимки по НОВА.Изтрещяла отвсякъде.Ама предполагам на Стоичков , както обикновено му е през далекомера. Жорка на 30 май със искаш Здравко тръгваме.Ако искаш да проверим за място
 2. Продавам оптика "Artemis" 2000 /Meopta/ 1.5-6X42

  Продавам оптика "Artemis" 2000 /Meopta/ 1.5-6X42, оптиката е купувана преди две години и почти не е ползвана. Скалата е 4А Продава се, понеже си купих Sshmidt & Bender за стрелба на далечни дистанции. Цената на нова в момента 1055 лв. Продавам я за 750 лв. Телефон за контакт 0889633851 или на ЛС.
 3. Продавам CZ 527 FS кал. 223 REM. с оригинален монтаж CZ

  Продавам CZ 527 FS кал. 223 REM.с оригинален монтаж CZ - рингове 30 мм. Карабината е със сменен дървен приклад изработен от подбран орех. Приклада е правен за ловец висок 175-180 см. от Венци Крумов в Плевен. Оръжието има изстреляни около 120 бр. патрони. Състоянието е отлично. Цената за карабината в комплект с монтажа е 1200 лв. Не подлежи на коментар ! Оптиката, която е на снимките не се продава. Оръжието може да се види и пробва в гр.Плевен - оръжеен магазин "Мирком" Телефон за контакт 064 800333 и 0889623851- Николай Пелишатски.
 4. Задължително ли е само с нарезно в Европа ?

  Много авангарден патриотичен подход е да си кръстиш кучетата с български имена.Те и на Кобурга лакомите дечица са кръстени с български имена , ама той си е крадец като дедо си.Само името не те прави повече или по малко българин.На паметниците от войните има всякакви имена.
 5. Новите удостоверения за подборен лов

  Който разбрал какво имам предвид - разбрал.
 6. Лов на дива свиня- ловен сезон 2012/2013 год.

  Абе режисьора , що в прожекцията го няма епизода с явяването на личния състав за лов , на рецепцията на хотела.Докога с тия манипулации.
 7. Новите удостоверения за подборен лов

  В този форум , както и навсякъде в живота е пълно със специалисти , разбирачи , обикновени шушумиги и много хора които наистина са в час.Сравнително рядко за съжаление могат да се прочетат обмислени , аргументирани и мъдри думи , както наблюдаваме във всички коментари на JOR8.Жорка , прителю винаги е удоволствие да чета написаното от теб.А вие момчета внимателно четете какво е написал бате ви Жоро и като не можете като него поне се помъчете. Поздрави
 8. Убиха най-смъртоносния снайперист Крис Кайл

  Снайперистите от армията спечелила войната се наричат герои.Колегите им от загубилата страна си избират , убийци ли да бъдат или военопрестъпници.
 9. Яки снимки всъщност... :)

  Тази тема стана някакъв наръчник на онаниста
 10. Трофей за един ден

  Росене понеже това е твоя пост , разкажи му на колегата нашия опит с арендоването на ловен участък.Колко тона храна изкарахме в Балкана , как местните вечерта слез подхранването клякаха на хранилките , как най големия бракониер беше горския , колко гуми сменихме спукани с пирони , колко ни излезе всяко отстреляно оцеляло от местните бракониери животно.И да знаеш , че след като се отказахме откраднаха и чакалата.
 11. Кой какво работи

  Гледам рози
 12. Жорка , зазвънял е от сутринта за да докладваме
 13. щети от глигани

  Преди няколко дни мой приятел ми поиска пари назаем , за да си възстанови щети нанесени на 200 негови кошери от свинско стадо.Понеже лъжеше здраво още в гимназията не му дадох , но ми стана интересно чувал ли е изобщо някой прасета да нападат кошери , ако и да не са 200. Наслука на всички.
 14. Лов на сръндак и дива свиня в ДЛС "Русалка"

  Росене , да беше качил и една снимка на Мариана , да видят колегите кои ги отгледа децата , докато ти се шмиткаш по горите и си гледаш кефа.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.