Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

Николай Пелишатски

Ловец
 • Мнения

  50
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно Николай Пелишатски

 • Рожден ден 14.02.1965

Допълнителна информация

 • Име
  Коки
 • Оръжие
  Blazer R 93 8x57 IS , 6.5x55 и 375 Н&Н , Benelli M1 super 90 , Иж 58 - 16 кал. Heckler & Koch USP Compact 9х19
 • Куче
  Нямам
 • МПС
  Lexus GS 450 Hibrid , Grand Vitara 2.0 TD
 • Град
  Плевен
 • ЛРД
  Беглеж

Последни посетители

2072 профилни разглеждания
 1. Николай Пелишатски

  Снимките на Христо Стоичков са качени в сайт на сафари дестинация

  Популациите на тези животни са стабилни защото в концесиите по бракониерите се стреля.Бил съм в Намибия където е пълно с дивеч и съм сигурен , че ако няма платен лов и ловни концесии месните тарамбуки да са изяли и къртиците.Сутринта слушах някаква кукувица да коментира въпросните снимки по НОВА.Изтрещяла отвсякъде.Ама предполагам на Стоичков , както обикновено му е през далекомера. Жорка на 30 май със искаш Здравко тръгваме.Ако искаш да проверим за място
 2. Николай Пелишатски

  Продавам оптика "Artemis" 2000 /Meopta/ 1.5-6X42

  Продавам оптика "Artemis" 2000 /Meopta/ 1.5-6X42, оптиката е купувана преди две години и почти не е ползвана. Скалата е 4А Продава се, понеже си купих Sshmidt & Bender за стрелба на далечни дистанции. Цената на нова в момента 1055 лв. Продавам я за 750 лв. Телефон за контакт 0889633851 или на ЛС.
 3. Николай Пелишатски

  Продавам CZ 527 FS кал. 223 REM. с оригинален монтаж CZ

  Продавам CZ 527 FS кал. 223 REM.с оригинален монтаж CZ - рингове 30 мм. Карабината е със сменен дървен приклад изработен от подбран орех. Приклада е правен за ловец висок 175-180 см. от Венци Крумов в Плевен. Оръжието има изстреляни около 120 бр. патрони. Състоянието е отлично. Цената за карабината в комплект с монтажа е 1200 лв. Не подлежи на коментар ! Оптиката, която е на снимките не се продава. Оръжието може да се види и пробва в гр.Плевен - оръжеен магазин "Мирком" Телефон за контакт 064 800333 и 0889623851- Николай Пелишатски.
 4. Николай Пелишатски

  Задължително ли е само с нарезно в Европа ?

  Много авангарден патриотичен подход е да си кръстиш кучетата с български имена.Те и на Кобурга лакомите дечица са кръстени с български имена , ама той си е крадец като дедо си.Само името не те прави повече или по малко българин.На паметниците от войните има всякакви имена.
 5. Николай Пелишатски

  Новите удостоверения за подборен лов

  Който разбрал какво имам предвид - разбрал.
 6. Николай Пелишатски

  Лов на дива свиня- ловен сезон 2012/2013 год.

  Абе режисьора , що в прожекцията го няма епизода с явяването на личния състав за лов , на рецепцията на хотела.Докога с тия манипулации.
 7. Николай Пелишатски

  Новите удостоверения за подборен лов

  В този форум , както и навсякъде в живота е пълно със специалисти , разбирачи , обикновени шушумиги и много хора които наистина са в час.Сравнително рядко за съжаление могат да се прочетат обмислени , аргументирани и мъдри думи , както наблюдаваме във всички коментари на JOR8.Жорка , прителю винаги е удоволствие да чета написаното от теб.А вие момчета внимателно четете какво е написал бате ви Жоро и като не можете като него поне се помъчете. Поздрави
 8. Николай Пелишатски

  Убиха най-смъртоносния снайперист Крис Кайл

  Снайперистите от армията спечелила войната се наричат герои.Колегите им от загубилата страна си избират , убийци ли да бъдат или военопрестъпници.
 9. Николай Пелишатски

  Яки снимки всъщност... :)

  Тази тема стана някакъв наръчник на онаниста
 10. Николай Пелишатски

  Трофей за един ден

  Росене понеже това е твоя пост , разкажи му на колегата нашия опит с арендоването на ловен участък.Колко тона храна изкарахме в Балкана , как местните вечерта слез подхранването клякаха на хранилките , как най големия бракониер беше горския , колко гуми сменихме спукани с пирони , колко ни излезе всяко отстреляно оцеляло от местните бракониери животно.И да знаеш , че след като се отказахме откраднаха и чакалата.
 11. Николай Пелишатски

  Кой какво работи

  Гледам рози
 12. Жорка , зазвънял е от сутринта за да докладваме
 13. Николай Пелишатски

  щети от глигани

  Преди няколко дни мой приятел ми поиска пари назаем , за да си възстанови щети нанесени на 200 негови кошери от свинско стадо.Понеже лъжеше здраво още в гимназията не му дадох , но ми стана интересно чувал ли е изобщо някой прасета да нападат кошери , ако и да не са 200. Наслука на всички.
 14. Николай Пелишатски

  Лов на сръндак и дива свиня в ДЛС "Русалка"

  Росене , да беше качил и една снимка на Мариана , да видят колегите кои ги отгледа децата , докато ти се шмиткаш по горите и си гледаш кефа.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.