Jump to content

NEMESIS

Ловец
 • Content Count

  576
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

2,266 profile views
 1. Много време се мина,нямах възможност да пиша и пускам снимки в форума,ще гледам зимата да кача всички снимки и тук. Уаз-а е готов и се движи,всичко е направено по добре отколкото нов в завода,сложена е печка за подгрев на двигатела,всички лагери,семеринги и износени детайли в скорости и раздатка са заменени с нови,всичко е шлайфано за да няма никакви луфтове в скоростите и раздатката. Купето е облицовано отвътре с алуминиев рифел и топлоизолация,заданата седалка е изградена изцяло от алуминии с цел олекотяване и лесно за почистване и хубаво на вид Не се планира да се возят хора отзад така
 2. МНОГО ЕДОБЪР

 3. На притискатела слагема още три пружини за усилване на съединитела. Съеднитела усилен и сменени палците му с нови. Датчик за температура на маслото в картера:
 4. На притискатела слагема още три пружини за усилване на съединитела. Съеднитела усилен и сменени палците му с нови. Датчик за температура на маслото в картера:
 5. Продължение на ремонтите: Подгревател дизелов 5 киловата на вебасто,почти нов,проблем имаше докато се пусне в действие понеже е от бмв и там управлението му е вързано за компютъра и няма вътрешно управление.Намерих обаче човек който направи цялата платка наново и изхвърлихме старата.Така подгреватела стана много добре и се пали и гаси с копче-нещо което мен ме устройва напълно за да няма двигатела студен старт. Помпата за горивото на подгреватела: Преработен първа проба и работи: Гумите на които съм се спрял за джипа: Заменена е набивката на коляновия вал,щуцери за о
 6. Блокажа има кой да го монтира,на разположение са всички заводски данни,схеми и абсолютно всичко необходимо за монтажа! Не знам какво имаш в предвид с това че ще се получава "всеки път лека картечница".Това е изпитана конструкция в времето и уловията на Ладога и няма абсолютно никакви проблеми.
 7. За Г класата всеки който разбира от джипове ще каже разбира се само добро. За другите аз нищо няма да кажа
 8. Намерих за джипа и шапка за шнорхел много по ефективна и в пъти по евтина от разни рекламни боклуци.От трактор е и както се знае тракторите работят в много запрашени условия и нямат проблеми: Също и уред за температура на предпусковият подгревател-механичен термометър,такъв ще бъде монтиран и за температурата на маслото:
 9. Дойде време и аз да спра джипа за по цялостен ремонт.Джипката е по моему в ред с изключение на кабината,по нея си има бая ръжда,гнило и боята е никаква/боядисвал съм го с валяка-някой ще са смее сигурно,обаче такова е положението понеже тука искат над 1000 хиляда лева за едно боядисване разни незнайни никому майстори/ В варна няма грамотни майстори-кой каквото ще да разправа-истината е че тука има предимно негодници които искат да вземат пари и да претупат нещата през пръсти и да се подсмихват доволно-примери има много за това!В варна всички майстори освен това искат да слагат алуминий върху
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.