Jump to content

trevopasen

Ловец
 • Posts

  211
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by trevopasen

 1. Иване ако кажеш от каде си на колегите ще им е по лесно да те ориентират :).
 2. -снимка -цена -местоживеене Да не говорим че не това е раздела за това
 3. Недей да съжаляваш ..... взел съм си помпа защото ми е гъдел пък и смятам,че ако се взима автомат трябва да е качествен а пари за качествен нямам
 4. Колега разбирам болесното ти састояние ...... ама я опиши какво мислиш да правиш по точно.И аз мисля че ако толко те сърби да бараш по желязото е по добре да се извърши от гореспоменатото атилие. Но знам че като те засарби няма и начесване
 5. Благодаря за отговорите,успех с продажбата.
 6. И все пак ще е хубаво да качиш някоя снимка не защото го пише в правилата за постване на обяви
 7. Взимай "Силмата" за да не научиш оражейните майстори в околията
 8. А дали ще има проблем с промяната на статуса и как би е се вписала в разрешително,като пушка,пушка без цев имаш ли няква идея
 9. Колега пушката като охранителна ли се е водила ?И къде се води на отчет.
 10. Колега със стандартния пълнител ли си и можели проблема да е от пълнителя
 11. Не го слушаи,разглобяваш,чистиш,сглобяваш накрая на сезона същото нещо само дето ако беше Сайгата щеше да е децка игра а това е по сложно но не мисля че ще съжаляваш за покупката.За 155-цата има и доста ъпдейти не го забравяи и да не забравиш ограничителя
 12. Мерак мерак ама биваше първо да го разглобиш и почистиш както трябва за да не береш ядове.
 13. Вдигаш,прикладваш и преценяш на място в ценово отношение предполагам,че са еднакви.Разрови се малко в нета ще намери все нещо.
 14. Да дам и аз мойте 5 стотинки за тези патрони.Надъхан от рекламите си вземах монолит 32 12/76 и си викам товарния влак ще мете наред с Мосберг 835 с слугова цев с нарези.В крайна сметка при изтрел отката беше зверски,по трудно се презареждаше след изтрел и от 5 патрона 2 направиха елипсовидни дупки както беше писал колегата по горе.Доста се разочаравох и от мръсотията в цевта след пробата.Патроните бяха с бяла гилза.Имам питане към по опитните колеги дали има разлика в диаметара на монолит 28 и 32 .
 15. Сети се кога да ги покажеш на пазара,след като се разделих с моята Сайга направо ми се реве.
 16. Ако нанякой хора не има харесват акамуидите и производните има нека да не "хеитват" тука ами да си хващат браунингите и бенелитата и да се правят на баровци другаде.
 17. Много добре изглежда мерника с муфата колко ти излезна и от къде се сдоби с тях
 18. Колега я пусни едно фото на твоята Сайга ако не те затруднява.
 19. Още не съм го осъществил този проект,но предполагам че оражейник с акъласи винаги може да направи нещо такова
 20. Колега качи снимка на преправената Сайга с ръкохватка
 21. Тежичка е,като цяло може и без подръжка ,известен проблем може да ти е късата мерна линия ама в Плевен все ще се намери един майстор да ти сложи един мерник от АК и ще заспи,за едар ще стане супер,другия вариант е и с бързомерец ....въпрос на вкус.
 22. Колегата с пост №9 ти е дал отговората,така че смело напред да си чешеш крастата
 23. То и според много хора трябва да се забрани да се ловува ама не им удисваме на акъла ,очаквам да се даде предложение да се ловува само с текове,всички останали железа на вторични или на стрелбището.
 24. За колко парици би се сдобил с това преправено пушкало
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.