Jump to content

dumbi

Ловец
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

About dumbi

 • Birthday 05/14/1978

Допълнителна информация

 • Име
  gtrewq

dumbi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Добави и вариант оптика+механичен.Аз лично ползвам него! Успех и наслука утре!
 2. Няма проблем!Аз се прибирам в Българиа на 20-ти така,че съм на линия.П.П. Таман ще си я разработил.
 3. Ейййй!Коко,брат ти си ударил шестица от тотото!Пожелавам ти много слука с тази красавица!Стягай я,че сезона иде,а в Чомаковци пеят ли пеят пъдпъдъците.А и много поздрави на Лъчо!
 4. Армада,какво стана с MIDWAY BG? Май,май нищо ми се чини.Ама да изчакаме пък...
 5. Аз нямам все още твоят "трудов стаж"(само 8-9г.),но имам един колега,който постоянно ми натяква казаното от теб,за което съм му безкрайно благодарен.Това е стълбицата! А относно темата на колегата:Колега,аз нямах голям шанс да се докосна до по-голям брой ловно нарезно.Но за сметка на това се бях влюбил в една красавица и сега тя е моя.Даже успях и кадем да и сложа(един добър бабач този сезон).Марката няма да я спомена,защото това няма значение.Ти като гледам парите си ги приготвил така,че слагай каквото можеш на рамото и любовта сама ще дойде.Всичко останало е казано от колегата,който цитирах по-горе.Желая ти успех!
 6. И аз братя!Само единство е истината!Наистина подписката ще даде шанс и на нас(от по-далече)да ви подкрепим.Тоест за общите ни каузи!
 7. Чета,чета и пак недоумявам.Какво толкова трябва да се разбира в цялата ситуация.Съгласно закона трябва да се ловува с куршум,на групов лов на дива свиня.Изборът на ловното оръжие е такъв,какъвто сметне за необходим неговият притежател.А отделно,за качествата(визирам,максимални и минимални възможности),то отговорът е някъде в ОГРОМНАТА ПРАКТИКА,която е необходима за изграждането на ловеца.
 8. Гласувах за гладкоцевно с куршум,защото нямам нарезно.Но дай Боже да се спести някой лев и тогава.... Истината е в нарезното.Някак си по-спортсменски е,а и някак си и по-естетично ,за пернато с гладкоцевно,а за едро и хищник с карабина.
 9. Колега,благодаря но днес се свързах с лесото чрез координатите дадени от колегата felix21.Така, най-после и аз съм в редиците на курсистите!Благодаря на всички,които се отзоваха!И дано на есен се похваля с нещо от новата „любовница“.
 10. Бих искал да знам дали ще има скоро такъв в София.От скоро съм в столицата и затова тук ще ми е най-удобно.Предварително изказвам благодарност на всички колеги,които се отзоват.Благодаря!
 11. Колеги,извинявам се,че ще използвам вече пусната тема но сметнах ,че така е по-добре.Моля ако някой знае дали тази година ще има курсове за подборен в София,нека да сподели ще му бъда много благодарен!Благодаря предварително!
 12. Наслука на всички утре и да е на арлия.Наслука,колеги!
 13. Благодаря,майсторе!За свинското нямаш грижи стига да има слука.Пожелавам ти все така да ни радваш!Златен занаят,златни ръце!Голямо Благодарско бат Венци!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.