Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

dumbi

Ловец
 • Мнения

  28
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно dumbi

 • Рожден ден 14.05.1978

Допълнителна информация

 • Име
  gtrewq
 1. Добави и вариант оптика+механичен.Аз лично ползвам него! Успех и наслука утре!
 2. Няма проблем!Аз се прибирам в Българиа на 20-ти така,че съм на линия.П.П. Таман ще си я разработил.
 3. Ейййй!Коко,брат ти си ударил шестица от тотото!Пожелавам ти много слука с тази красавица!Стягай я,че сезона иде,а в Чомаковци пеят ли пеят пъдпъдъците.А и много поздрави на Лъчо!
 4. Армада,какво стана с MIDWAY BG? Май,май нищо ми се чини.Ама да изчакаме пък...
 5. Аз нямам все още твоят "трудов стаж"(само 8-9г.),но имам един колега,който постоянно ми натяква казаното от теб,за което съм му безкрайно благодарен.Това е стълбицата! А относно темата на колегата:Колега,аз нямах голям шанс да се докосна до по-голям брой ловно нарезно.Но за сметка на това се бях влюбил в една красавица и сега тя е моя.Даже успях и кадем да и сложа(един добър бабач този сезон).Марката няма да я спомена,защото това няма значение.Ти като гледам парите си ги приготвил така,че слагай каквото можеш на рамото и любовта сама ще дойде.Всичко останало е казано от колегата,който цитирах по-горе.Желая ти успех!
 6. И аз братя!Само единство е истината!Наистина подписката ще даде шанс и на нас(от по-далече)да ви подкрепим.Тоест за общите ни каузи!
 7. Чета,чета и пак недоумявам.Какво толкова трябва да се разбира в цялата ситуация.Съгласно закона трябва да се ловува с куршум,на групов лов на дива свиня.Изборът на ловното оръжие е такъв,какъвто сметне за необходим неговият притежател.А отделно,за качествата(визирам,максимални и минимални възможности),то отговорът е някъде в ОГРОМНАТА ПРАКТИКА,която е необходима за изграждането на ловеца.
 8. Гласувах за гладкоцевно с куршум,защото нямам нарезно.Но дай Боже да се спести някой лев и тогава.... Истината е в нарезното.Някак си по-спортсменски е,а и някак си и по-естетично ,за пернато с гладкоцевно,а за едро и хищник с карабина.
 9. Колега,благодаря но днес се свързах с лесото чрез координатите дадени от колегата felix21.Така, най-после и аз съм в редиците на курсистите!Благодаря на всички,които се отзоваха!И дано на есен се похваля с нещо от новата „любовница“.
 10. Бих искал да знам дали ще има скоро такъв в София.От скоро съм в столицата и затова тук ще ми е най-удобно.Предварително изказвам благодарност на всички колеги,които се отзоват.Благодаря!
 11. Колеги,извинявам се,че ще използвам вече пусната тема но сметнах ,че така е по-добре.Моля ако някой знае дали тази година ще има курсове за подборен в София,нека да сподели ще му бъда много благодарен!Благодаря предварително!
 12. Наслука на всички утре и да е на арлия.Наслука,колеги!
 13. Благодаря,майсторе!За свинското нямаш грижи стига да има слука.Пожелавам ти все така да ни радваш!Златен занаят,златни ръце!Голямо Благодарско бат Венци!
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.