Jump to content
ФОРУМ
 • Ловен Сезон 2018
 • Наслука!

rocky85

Ловец
 • Мнения

  319
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Васил Ангелов
 • Оръжие
  Made in Italy
 • Куче
  English setter
 • МПС
  Ford Ranger
 • Град
  Бургас
 • ЛРД
  Средец

Последни посетители

1269 профилни разглеждания
 1. Дано тази година времето да е хубаво😁
 2. Горски бекас

  Така са нещата тази година! Хубаво време за разходка поне
 3. Резултатът на Иван Георгиев от световната купа за младежи в Порпето Италия е 7-о място. Отново в десетицата на света... Браво Ванко!
 4. Честито й на Ванко! Да са живи и здрави и все така да прославят името на България и в тази дисциплина!
 5. Браво на Селин ! Заслужава го момичето. Браво и на Ниази!
 6. ТУРНИРИ "СПОРТИНГ" 2017г. - БУРГАС

  Много хубаво състезание се получи днес. Изключително добра организация. Поздравления за колегите от клс Балиста. ?
 7. Купа "Айтос" -ТРАП

  Селин Али 107/125 Поздравления! Само един състезател има по-висок квалификационен резултат от нея.
 8. Купа "Айтос" -ТРАП

  Купа Айтос -ТРАП приключи, резултатите след малко...
 9. ТУРНИРИ "СПОРТИНГ" 2017г. - БУРГАС

  " Тук паничка там паничка иди ги стигай италианците..." М.М.
 10. ТУРНИРИ "СПОРТИНГ" 2017г. - БУРГАС

  Ето я схемата.... Схема за спортинг 25.06.2017г. 1-Ва част- (10 бр. панички с 10 бр. патрони) Състезателите се подреждат в групи по 4 човека. Всички състезатели по ред на номерата преминават през схемата „трап“. Тя ще се проведе по следния начин- състезателят тръгва от флагче до голяма кула към флагче до малка кула, вървейки покрай брусфера на трапа. Достигайки до белега на трапа състезателя заема позиция за стрелба и поисква паничка, след изстрела му се пуска втора паничка. След това състезателя продължава до следващия белег и упражнението се повтаря пет пъти. Н.Б. белезите по брусфера са 5 на брой и от всеки излитат по две панички. Полета на паничките е произволен. 2-ра част (20 бр. панички с 26 патрона) Състезателите се подреждат в групи по 4 човека. 1. Позиция- 1во място скийт -от машина С 1бр. (може да се стреля два пъти) -от машина малка кула 1бр. (може да се стреля два пъти) -от машина А+В дубле 2. Позиция 8-о място скийт -машина С 1бр. (може да се стреля два пъти) -машина А след изстрела машина голяма кула -машина В след изстрела голяма кула 3. Позиция 3 метра пред 6-0 място скийт -две последователни от машина голяма кула -една от машина В (може да се стреля два пъти) -една от машина С (може да се стреля два пъти) -една от машина А (може да се стреля два пъти) 4. Позиция до флагче малка кула -една от машина А ,след изстрела една от машина С -една от машина В, след изстрела една от машина С -дубле от А+В Общо двете части са 30 бр. мишени с 36 патрона. Схема за спортинг 25.docx
 11. ТУРНИРИ "СПОРТИНГ" 2017г. - БУРГАС

  Ще ви я напиша малко по- късно.
 12. Купа "Айтос" -ТРАП

  Здравейте колеги, Имам удоволствието да ви поканя на Купа "Айтос" в дисциплината ТРАП, която ще се проведе на 16-18.06.2017г. Състезанието ще се проведе на 125 мишени + финална серия по правилата на ISSF. Заявките за участие можете да изпратите на e-mail: [email protected] Препоръчително място за отсядане : Хотел Звезда в с. Съдиево (тел. за връзка 0896 829904 Ваня). Местонахождение на стрелбището: на колелото в гр. Айтос тръгнете по посока Варна след 1км. ще видите табела Лясково (непосредствено до Мастърхаус) завийте надясно след 1,2км. отново завийте надясно след 200м. продължете напред като следите табелите-ловно стрелбище след още 200м. завийте наляво и продължете 100м. Ако идвате от северна България на входа на Айтос до Мастърхаус завийте наляво по посока Лясково и проследете инструкцийте по-горе. Тел. за връзка със стрелбището-0889406501 Тодор Бойчев
 13. Открит Турнир по Спортинг - Айтос - 30.04.2017Г.

  Приключи Спортинг турнир Айтос, резултатите от петчасовото състезание са:1-Иван Танев2-Иван Желев3-Димитър ВардевДо краят на състезанието имаше интрига тъй като резултатите на Иван Танев и Иван Желев бяха равни-24 от26 . Наложи се да минат през престрелка и то доста дълга, която беше спечелана от представителя на Казанлък . За третото място трябваше да се престрелват трима с по 23 от 26 - Димитър Вардев, Милен Господинов и Крис Бруксбанк. Тук е мястото да отбележим джентълменската постъпка на Милен, който отстъпи на своя ученик Вардев да се престрелва в директен двубой с Бруксбанк. След пет дублета битката беше спечеленаот Димитър Вардев и така той се качи на стълбичката на трето място.Искам отново да благодаря на всички колеги , които уважиха турнира . До нови срещи приятели.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.