Jump to content

erwinromel

Ловец
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Пурко
 • Оръжие
  Henry Lever action; Beretta 686
 • Град
  София
 • ЛРД
  Мездра
 1. Ами те големите оръжейни компании като Blaser, Mauser, Sauer, Mannlicher, Sako и т.н. в 90% от моделите им имат и версия за лява ръка. Защото могат да си позволят да направят огледална поточна линия. По малките не виждат смисъла за 10 % от населението да правят толкова големи инвестиции.
 2. Продавам СЛР-95 ХМБ, с 5 заряден и 30 заряден пълнител, калъф, Зип и шомпол. Първи собственик съм, но не ходя с него на лов, тъй като чугуните от нашата дружинка не ме допускат с карабина на лов. Затова съм стрелял с него на стрелбището в Лозен и два пъти бях на лов. Това е причината за продажбата му, а и съм зле финансово. По добре някой да го ползва, а не да ми виси в касата. Цената за която го продавам е 450 лева. Цената му в магазина на Арсенал е 780 лв, като това е цена без калъф и 30 заряден пълнител. Оръжието се намира в София, и е на 120 изстрела. Телефон за връзка 0876 599 202
 3. Продавам въздушна пушка Gamo Whisper X Vampir 5,5mm, на една година и около 50-тина изстрела, в комплект с калъф, оптика Gamo с параметри 3-9x32, лазер, фенер и тактически спусъци за тях. Пушката е снабдена и с регулируеми мерни прибори от Tru-Glo, заглушаваща система Whisper ( намалява шума с 52% ), релса 11мм ( лястовича опашка ). Началната скорост е 220 м/с, 21.79 J, което значи, че не подлежи на регистрационен режим в МВР. Целия комплект съм го платил 610 лева, а му искам 350 лева. Телефон за връзка 0876599202
 4. Продавача не подава никакво заявление, а води купувача който си е извадил заявление за закупуване, при неговата служба КОС където се води пушката и му я записват.
 5. Krieghoff Essencia Sauer & Sohn Meisterwerkflinte Johann Fanzoj Holland&Holland James Purdey
 6. АМА то е забранено да имаш повече от три патрона в пушката?!?!
 7. Aз лично не харесвам автоматите, но ако все пак някой ден реша да си взема автомат, то ще е някой Браунинг, не Бенели.
 8. Онзи ден в сряда мина през комисия изменението на закона, в който се забранява използването на повече от 6/0 при групов лов на дива свиня. Другата седмица вероятно ще мине на първо четене.
 9. И все пак ориентировъчно колко струва един нож от тия на дедо Благо?
 10. Ми и аз съм на мнение за Беретата че е по добра, тук спорим с един колега, та затова пуснах темата. Той твърди че е Верней -Карон, цевите били не знам си какви и т.н. Спора ни беше коя е по добра всякакъв вид лов, от пернат, до свински.
 11. Коя е по хубава ??? Верней-Карон Полинокс или Берета Оникс Про
 12. Колега прочете ли какво пише под клипа? Стрелбата е в Аржентина, а там гълъбите били екологичен проблем. Та затова така ги пукат.
 13. То идеята е на момичето какво ще и направят. Щото ако и джаснат некоя глоба от илядо лева то нема смисъл.А това, че няма разрешително е най-малкия проблем, ще ми я прехвърли примерно на мен, догодина ще изкара курса и аз ще и я прехвърля обратно.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.