Jump to content

asenov

Ловец
 • Posts

  523
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by asenov

 1. Орчо ти ебаваш ли се , тия кучета са от различни села бре ?
 2. Заградил съм им 200 квадрата ливада с една купа сено , не им слагам нито вода нито храна , живеят си на самотек . Повечето не денуват в дупките а в тревата както нашия заек и се вдигат от краката , държат на стойка и са бързи като стрели .....ще са интересни за лов .
 3. Ничка , не , че ми е зор , аз за себе си съм преценил и решил , както и всеки решава за себе си . В гората се вижда кой тип кучета са годни за лов и кои цел ден цадат лиги по обувките . Поздрави и на теб !
 4. Колеги скачка на две хубави и работни кучета не се коментира , ако бяха булдоци щеше да е пълно с похвали .
 5. Ако се обръщаш към мен имай предвид , че имам визирам извеждания в гората , а не на гатер ....на гатер съм го водил два пъти . Има ли смисъл да го водя на гатер при условие , че на 3 месеца правеше това : https://youtu.be/feA05UGDhFI
 6. Кучето го водя от шест месечно и мисля , че това е важно , а не колко пъти е било на официален лов . Има толкова излизания колкото за три официални сезона .
 7. Гонят каквото има най - много и каквото им пада най - често ...това е истината .
 8. Териерите и мастифите са друга породна група и изпитите са им различни ...това е все идно да съдиш щангист и гимнастичка на турнир по кърлинг .
 9. Пламка много ми харесва кучето ама как е гръгнало като стане на 10 годити в България едно прасе няма да е останало
 10. Каква му е историята и педигрито на тоя феномен ...да не е ловувал зад оградата ?
 11. Класика ! Междудругото Иво , кой те учи да снимаш куче ?
 12. Колеги , някой познава ли мястото или кучетата .....някъде в шуменско е ? https://youtu.be/Kad7wom1oNI
 13. Защо от 1 200 - 1300 харесвания са ми останали 8 и защо от 200 - 300 коментара имам 4 ....................и защо имам ягдтериер ?
 14. Много красиви и работни рунтавелчета да се родят !
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.