Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

profiH'87

Ловец
 • Мнения

  1330
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  7

profiH'87 last won the day on Октомври 25 2016

profiH'87 had the most liked content!

Относно profiH'87

 • Ранг
  Запален ловец

Допълнителна информация

 • Име
  Милко Стойнев
 • Град
  сс
 • ЛРД
  ссс

Последни посетители

4075 профилни разглеждания
 1. Кво е това затишие?!?!?Да не изчезна тази порода? При мен лично беше голям невървеж....цял сезон няма прасета,а когато се появиха......женската се разгони,а на мъжкия в опитите си да го дръпна от боя с друго куче му спучих крака....!Баш в най-интересната част от сезона останах без кутрета!
 2. Прасета нещо няма и ме е страх да не бастисам кучетата!Мъжкия който след 10 дни става на 1 г. още не е виждал убито прасе Сърните ги подгонват 200-300 м. и се връщат,женската намира белки и котки,но не ги стрелям тях...... Интересен ми е мъжкаря,не е конфликтен,но ако някое друго куче го нападне,направо го смазва...от къде това самочувствие в куче на 1 г. не знам!В гората е на моменти...ту се държи близо до мен,ту претърсва на дистанция,като определено лошото време му се нрави повече и е по деен тогава!Дано скоро има ситуация с прасета и да има късмета да падне животно пред него........
 3. Бе то не е баш оптика,ма....
 4. Ми имам два обектива...един дълъг и тежък варио немски....другия е шведски без увеличение и именно той беше монтиран на тялото по време на описаните събития!
 5. Никой път верен на болта до край :D
 6. Второ излизане в гората,а се държеше по коренно различен начин от предния път.Тогава само тичаше по кака си и като се отдалечи от мен се връщаше на бегом...зор да не ме загуби .Тази седмица вече се движеше доста по-самостоятелно и се отделяше по-смело от мен,като върха на сладоледа беше,че успя сам да намери сърни на около 300 м. от мен и ги гони около 200 м. с лай ,но това не е всичко....около 21:30 часа намери прасе(или прасето го намери него) излая няколко пъти,животното изфуча и се понесе в бяг,като само релефните особенности не ми позволиха да го снимам ,минавайки на около 30 м. от мен.Кучката долетя от противоположната страна и се включи в гонитбата,но щом се отдалечиха на около 100тина метра от мен младите кучета спряха и тогава чух гърленото гърдене(звучеше като от голям бял дроб).Погледнах на GPS-са и видях,че кучетата се връщат към мен...изчаках ги да дойдат и тръгнах с тях по следата на прасето,но в гората вече си беше порядъчно тъмно,а аз бях без фенер,та изчаках пак да се върнат от захождането по дирята и си тръгнах доволен!Ако случката беше се развила час-два по-рано щях да имам време за продължително преследване и евентуално заснемане,но и този момент ще дойде!
 7. Малкия разбойник се развива добре,след 5 дни ще навърши 8 месеца!
 8. Българо-фински,както всички останали представители на породата
 9. Малкия пес(7 месечен,но значително по-голям от как си) за първи път се среща с дива свиня(гатер).Държи по-къса дистаниця до прасетата!
 10. Не ги храня,как...сами се оправят !
 11. Измина пърия сезон през който ловувам с ИСЛ! Като изключим това,че нямаше прасета до преди 3 седмици,от всичко останало съм доволен! Кучето започна да търси и гони самостоятелно и като изключим,че се отплесва в преследването на сърните нямам други забележки! Преди две седмици изработи първото си самостоятелно прасе,намери го в едни паднали борове в близост до пусиите,годни го около 150 метра,изкара го пред стрелците....прилично едър глиган,който стрелеца изпусна по професионален начин след тази случка,още два пъти се сблъсква с прасета,но така и нямаше късмет да бъде отстреляно прасе пред нея. Мога само да кажа,че съм изключително доволен от кучето и искам да благодаря искрено на Данчо за всичко!
 12. Близко търсеща и късо гонеща 11 месечна лайка (Dara)
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.