Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

Kubatev

Ловец
 • Мнения

  242
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

Kubatev last won the day on Декември 28 2011

Kubatev had the most liked content!

Относно Kubatev

 • Рожден ден 4.06.1981

Допълнителна информация

 • Име
  Kubatev
 • Оръжие
  Baikal МР 153,Бюхак 16 кал. тек
 • Куче
  Лудогорско гонче
 • МПС
  Lada Niva
 • Град
  Смолян
 • ЛРД
  Сокол

Последни посетители

978 профилни разглеждания
 1. Да ти е жив и здрав сина колега.... малък кандидат ловец в кувиоз
 2. Ето малко снимки от неделя, на снимката са и двамата "майстори"
 3. Интересно защо темата тази година не е много активна.Днес ударихме три прасета и денят ни бе пълен с емоции.Двама стрелци се отличиха от групата и двамата бяха викачи.Набарахме сурия, заедно с нея или около нея е имало два единака единия излиза на един колега който му стреля четири пъти и глиганът му "изкарва акъла" кат минава покрай него.Другия се измъкна много хитро, че едно дере беше много пълноводно и не можахме да го пресечем.Резултата е в наша полза три приплода за банкет.Снимки утре
 4. Спорове винаги ще има.... аз само да отбележа, че прекарахме два много емоционални ловни дни.Съботата вдигнахме сурия, един заблуден приплод излезе на пушка и се сбогува с живота си.В неделя, много емоции и адреналин, два вдигнати единака(отлична работа на викачите и кучетата) и резултата е .....трима колеги ще правят ООД за един кашон ракия ,уиски или каквото им е по сърце.Утре е ден банкетен да отдадем почит на малкото прасе в една местна кръчма.Наслука
 5. Снимки от съботния ловен ден.На първата е майстора на втората сме заедно двамата.
 6. Колеги, аз съм изключително доволен от ловния уикенд.В събота бях на гости при приятелите от с.Арда където "воюваме" заедно вече доста години.Досега нямаха отстреляно прасе този сезон.Сутринта ги бъзиках, че ще съм им на късмет пък и моето куче се е учило на диви прасета именно там.Правим организацията нареждаме се на пусиите и заслушани в гората чакаме слуката да ни споходи.След 40 минутно чакане чух в ниското едно куче да лае на място, по гласа познах, че е моето, кучето лаеше около 10 минути след което се чуха изстрели от викачите и прасето стана.С наближаването на кучето викам си наум идва, приготвих се стиснал пушката и чух изстрел от колегата до мен кучето продължи още малко и взе да лае на място.Мисля си ранено е и спря.Чух как колегата слиза надолу по шумата а след това кучето спря.Изчаках десетина минути и му звъннах и научих, че вече имаме успех. В неделя с моята си група вдигнахме сурия и едно младо момче новобранец успя да свали един приплод (сефте му е), друг ранихме и търсихме но за съжаление без успех. Прасенцето вчера запълни подобаващо една тава и бе повод за един понеделнишки банкет.Да им е честита слуката.Снимки малко по късно ще кача.
 7. Днешня ден бе успешен и за нашата ловна група.Намерихме и ударихме един млад единак.Майстора му го няма на снимките.
 8. Дано слуката да ни споходи заедно както се е случвало често.Да по Коледа стават чудеса, огледайте се за някое по-голямо прасе... и ще се включим.
 9. Попаднаха ми снимки и от откриването на ловния сезон за диво прасе 2014/2015 и реших да ги постна.Майстора на прасето го няма на снимките,не без известния Насо "Ганди".Прасето е млад мъжкар излезнал без куче.
 10. Колеги дойде и моят ред да се похваля.Събота бе много успешен ден и аз като именник имах огромния късмет да отстрелям 3 прасета на една гонка. .Малко подробности.Сутринта на камерите се виждаха 7-8 прасета големи и малки.Почна гонката, чувам кучетата се разлаяха долу в ниското и единият викач се извика идваааат.Мисля си "де късмет да дойде нещо и при мен".След 5 минутки гледам иде едно голямо прасе наближи ме на 10м. спря зад едни дръвчета ослуша се а аз съм вдигнал пушката и дебна да се подаде.Прасето тръгна и с тръгването "прас" едно бренеке точно където си трябва поражение над сърцето в аортата.падна на място.Седя си и не бързам за никъде радостен от добрата слука, след 3-4 минути виждам друго прасе което се движи но не ми е удобно да го взема на мушка.Тичане 15 метра и втори изстрел след това и трети, прасето пада с удар от бренеке във врата.Пристигна едно от кучетата и взе да дърпа малкото прасе.Минаха още 5 минути гледам нещо черно да се приближава.Мислех, че е моето куче което повиках по име.Животното спря и се обърна и какво да видя това било пак прасе.Два бързи изстрела прасето мина 5 метра и падна.Викнах на колегата до мен да го "държи", но не се наложи за мой късмет.
 11. Е честито колеги ,мен веднъж да ме няма и да го намерите този хитрец дето само ни разиграваше!!!
 12. Ванка похвали се поне че жертвите са три ..... за съжаление снимки нямям , но ще се коригирам за другия лов
 13. Браво на майстора, тез вълци не оставиха дивеч в региона.... а колко тежи едва ли е най-важното.....
 14. ето обещаните снимки, с телефон са та качеството нее добро.Малко подробности около самия лов.В събота обсякохме районът в който щч ловуваме и имаше сурия прсета която излиза в съседен район.Заваля сняг и около 3 часа спря.Беше идеална комбинация на времето.В неделя на пресния сняг засичаме един хубавец да влиза в районът където ще ловуваме а да не излиза. .Надеждата ни ободри след доста излети без слука.Пусиите се наредиха пуснаха се кучетата и след 5 минути прасето става, един колега му гърми един път ,но не го улучва.Прасето излиза извън гонката но понякакво стечение на обстоятелствата завърта и се появява в гръб на последната пусия,колегата чува кучетата обръща се и го вижда да се каля в едно дере праща му два бързи, глигана минава двадесетина метра и пада.Моя милост го чакаше щот бях на съседната пусия ама нямах късмет да го дочакам.Много добро закриване на ловния сезон.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.