Jump to content

pavel vasilev

Ловец
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  atanasov
 • Оръжие
  иж-12 кал.16,иж-58 кал.12, иж-18мн кал.223rem,ксилифор-7,62
 • Град
  И аз не знам вече...
 1. Какво мислите ?

 2. Пушката ''Барс'' е много просто устроена и много надеждна.Боеприпаса и се доближава по мощност и възможности до 223 ,което означава ,че ще можеш да гъташ,ако се наложи и малко по-едри животни от чакал.Като неудобство мога да изтъкна,че не навсякъде се намират боеприпаси.Ако купиш такова оръжие и закъсаш за патрони-пиши на лични-ще те упътя откъде можеш да си купиш.Наслука!
 3. Жалко,Бог да го прости момчето.Струва ми се,че за пореден път обучени служители бяха изложени,като живи мишени,а и малките деца знаят,че имаше още хиляди начини да изкарат стрелеца доброволно от бърлогата му.Доколкото разбрах(информация от извора) убиецът е стрелял с карабина SLR и именно с нея е покосил полицаите.Смаян съм не само от лошо скалъпената операция,но и от думите на Цецко Цветанов,който критикува новото ръководство на МВР,че не е действало на време,а разрешителното на стрелеца е било изтекло още по негово време.8 или повече писмени заплахи и никой не е сторил нищо????????????????
 4. Имах предвид вълка на ''Кримка'',но явно греша.
 5. Точно това исках да ти кажа и аз-помисли колко често ще стреляш през годината.Аз лично обичам да стрелям без да пестя боеприпасите и за това се ориентирах към 7.62x54-едно ''ДУМ'' ми струва от 25 до 85 стотинки,рядко с първия партизан до 1,5 лева,а с 30-06 най-евтиния ти вариянт е 5 изстрела-10 лева.Вече ти ще си направиш сметката.Поздрави и успех!
 6. Хи-хи,абе тоя кестебек да не си го убил на цицките на майка му докато е бозал?Шегувам се колега,браво и наслука!По- добре ,че си гръмнал бебето,отколкото майката.
 7. А,забравих да спомена,че слагам и нарязани скилидки чесън и още от начало нарязвам дръжките на магданоза на ситно да врат и те,защото прибавят страхотрн вкус,а стръкчетата от нарязания магданоз добажям най-накрая след застройката и след,като сваля супата от огъня
 8. Отлично,колега Манолов!Ако позволиш,бих внесъл мааааааллка корекцийка,съвсем приятелски,разбира се!Доматите ги слагам 5-10 мин.след като сложа фидето или ориза,защото те стягат фидето и то по-трудно овира,а застройката я правя,като взимам само жълтъците на две,а още по-добре на 3 яйца,разбивам ги добре и слагам едно кисело мляко и така бъркайки непрекъснато ги кипвам на бавен огън,докато започнат леко да се надига застройката.После я изсипвам бавно в супата,като я бъркам непрекъснато да не се пресече изведнъж.И една малка тънкост-още в началото в супата добавям и една лъжица топена патешка мас
 9. Браво,майстор си!Ако захващаш приклад за първи път,трябва да ти кажа,че шапка ти свалям-продължавай в същия дух,защото имаш големи заложби!
 10. Получих снимките и много благодаря,колега-станало е супер с пикатинито.
 11. Бравоооо,голямо гуде с още по-големи зъби...дай боже всекиму!Наслука на всички!
 12. Аз лично не съм чувал за подобен проблем,а познавам доста хора с мазалати.За да върне барутни частици трябва да спука гилзата при изстрел,ама знам ли?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.