Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

Христо Христев

Ловец
 • Content Count

  963
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Христо Христев last won the day on September 25 2012

Христо Христев had the most liked content!

About Христо Христев

 • Rank
  Върл БраконЕр

Допълнителна информация

 • Име
  Христо
 • Град
  Асеновград
 • ЛРД
  ЛРД "Сокол"

Recent Profile Visitors

6,676 profile views
 1. Неква по - ситна снимка не можа ли да туриш?! Тая много макро. Поздрави на твоя дедо и да му речеш, че 8 месечната му внучка вече вдява що оди из баира, па и бая засуканка става.
 2. Идея си немате кви възвишени чувства ми докарват снимките, качени от Нестор и Иван на тая страница. Тея фотоси са направо мехлем за рани! По тоа повод ше си сипа още една "Стела Артоа", и вас съветвам да сторите същото.
 3. Като ти се отвори път към мойта дестинация се обади да ти покажа един модел, продукт на известна модна агенция - дедо й е агент от израелските тайни служби, а татко й бачка в сръбския монетен двор.
 4. Ще ни светнеш ли кой кой е в тоя калабалък от остроухи, щото им загубих края на твоите.
 5. Какъв е стартът на кучето, позиционирано крайно дясно на снимките?
 6. Това ли е оная, както я наричате "старата" Джесика, внесена у нас от Васко Малинов, а в момента собственост на Христо Христакиев от Пловдив? Не съм я виждал на живо, но от Антон знам, че в педигрито й назад има не едно и две впечатляващи кучета. Имах щастието преди време да видя един неин син от връзка с Карамфиловия Мусат, тогава кучето беше собственост на адаша от Самоков, сега е при Георги Панайотов от Стара Загора - впечатляващи екстериор и маниер на движение на тогава все още младо, нямащо и година куче, не бягаше, а сякаш летеше над ниските борички, за сефте виждах такова чудо. А на ИВК
 7. Тоа, пръвийо миндил у обора, веднага да го мащаш, що с тоа вълкашински сурат ми бръка у чарвата направо. Другите горе - долу мясат, да не си сам у баиро за дружинка стават. Ич го не слушай ко ти рука "великият родопски хибридизатор", он истенска лайка освен на фото е не виждал кво е, лъже сам него си и дрънка 5 за 4 колкот да не заспи.
 8. Колкото и да му е богат районът на прасета без свестни кучета няма как да стане фокусът с баталните сцени от снимките. Виждал съм му ги на живо кучетата как отварят при търсене, макар пуснати за първи път в абсолютно непознат за тях район - тогава водеше самоковския мазут, белия, хем още юноша бледен, а малката шарена Джоневица беше още в на бобайко си потурите. Николайчов, точно пък ти за маси нямаш право да говориш - от две години си чакам обещаната "........много специална бутилка вино от отбрана реколта............". Имам едно много лошо качество - помня като слон!
 9. ".................. Много съм доволен от кучето от показаното до тук. Имало е случаи да държи и облайва ранено прасе по цял ден, ловувахме тогава с няколко групи ловци от чужбина на прасета на гонки, един рани едно още на първата гонка и слушахме кучето от дерето. А ако е със старите кучета по цял ден няма да му видиш очите, търси и отива много далеч. Пускали сме го на кървава диря при търсене на ранени диви кози и муфлони - отива и ги намира, облайва ги, но не атакува сляпо, хвърля се да захапе след финалния изстрел. Работи с много акъл, като е до мене ме гледа право в очите..................
 10. Последният ми пост не беше шеговит, а ироничен с оглед "сериозността" на болшинството творящи в лайковите теми, които иначе продъниха небето да се събираме, та да се събираме. Дреме ми на сайдера, насила хубост не става.
 11. Викам да нарочим за следваща дата 30 февруари 2014 г., ще има гора от ръце, гаранция.
 12. Стъпка № 1: "Ловна кинология"; стъпка № 2: "Състезания и изложби на ловни кучета"; стъпка № 3: "Празник и изпитания на северни породи".
 13. Стефане, пиши ме и мене, но само за ресторанта, и за двете вечери, няма да оставам в хотела. И друго нещо важно има, което е добре да изчистите с Асен предварително, за да няма хънта - мънта на място: да можем да ползваме барбекюто му за хоум - мейд меса и полу - фабрикати, които ще си носим, както и да сложим на масата в ресторанта и наши си вина, ракии и месни мезета + естествено такива от менюто на заведението. Изкоментирайте ги тия неща, щото хич не са маловажни, да не стават конфузни ситуации като отидем.
 14. Така е, 18 е работен. Мамка му и прасе, де ги туриха тея избори на тая дата баш....... Гледах вчера календара за седмицата преди 12, ама се сетих, че тогава има празник 2 в 1 - Великден и Гергьовден. Не че ми пречи нещо, че и се навързват поредица почивни дни, освен Джони да товари жената и дечурлигата у талигата барабар с козунаците, яйцата и гергьовското ягне, и да земе да почерпи за негово здраве........... Абе Веселине, ти що толкоз държиш на датата 12, Гергана за колко време ти е разписала разрешителното за престой и лов в България?! Някои други представители на българската диаспора у фин
 15. Запасът на района си е за ползване от хората от региона, четете ЗЛОД-а, аман от браконЕри. Тука принципът е: който си носи - ше яде, който си води - ше ... ползва запаса. 12 май Плевнелиев го нарочи за изборен ден, да нямаме проблеми с достъпа до твърди напитки предната вечер, щото нали ше сме у кръчма.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.