Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

rosomaha

Ловец
 • Мнения

  3
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Всичко публикувано от rosomaha

 1. tzara - изгледах новината на ABC news но прилаганата пипета на видеото не прилича на тази на фронтлайн-а и човека обясни. че има стотици продукти прилагани по този -(спот-он) начин -не видях това да се отнася за толкова коментитаният фронтлайн. Относно измирането на пчелите -не вярвам всеки пчелар да накапва всяка от пчелите си с фронтлайн на врата значи, явно и там става въпрос за друг препарат. Активната субстанция не е всичко-в продукта има разтворители и др. вещества -сигурно ти е известно, че активната субстанция на бългаският асирин и този на баер е ацетилсалицилова киселина и то в еднакви количества-защо тогава единия се използва от бабите за консерви а другия за лекуване на хора? може би активната субстанция не е всичко?Отплеснах се -идеята ми беше друга -ако говорим за фронтлайн -кажи какви проблеми си имал обективно с него -а не преписвай всички грехове под небето на един или друг продукт. Аз до момента не прочетох за негативен опит от първо лице на някой от писалите в темата, това само по себе си е положитлно за този продукт.
 2. tzara - в статията която си посочил - се говори за спот-он форми -тези които се накапват на гърба, но никъде не е споменат фронтлайн? -това какво общо с фронтлайна има? -има безброй продукти които се накапват.
 3. постове от tzara - - до колкото знам препарат който убива насекоми се нарича точно така - инсектицид -и това му е работата.- ??? -би ли се обосновал?- - би ли показал къде, че нещо не го виждам -ползвал съм старите опаковки а сега и единичните и чета листовката преди да го ползвам но съм сигурен, че такъв текст няма- - How does FRONTLINE® Spot On work?FRONTLINE Spot On acts by direct contact with parasites and not via your pet’s bloodstream. It kills fleas within 24 hours without requiring them to bite your pet. - източник http://frontline.uk.merial.com/html/all-ro...oes-it-work.asp -бърз превод -фронтлайн действа чрез директен контакт с паразита и не навлиза в кръвообращението на животнито. Агитираш ни да не използваме продукт който върши работа а постовете ти не съдържат истини?
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.