Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

ninurta

Ловец
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Иван Драгоев
 • Град
  Павликени
 • ЛРД
  1
 1. Здравейте, търся пръстените за регулиране ъгъла на приклада на М2.
 2. Здравейте, искам да купя евтина оптика 3-9х50 за пушка кал. 223. Оптиката ще се използва главно за варда. не искам скъпа. Колебая се между Vortex, Redfield, Burris или Leupold като май само Вортекса има подсветка. Не знам дали да рържа на подсветка много или не. някой има ли опит с тези оптики?
 3. Купувам карабина кал. 223. Иж и слр не ме интересуват.
 4. Продава ли се още пушлето?
 5. Здравейте колеги, подариха ми такава джобна печка - едновремешна, руска, неизползвана. Още в оригиналната опаковка. На опътването пишеше да се ползва с бензин за запалки или авиациаонен Б70. Естествено авиациаонен нямам. Купих някакъв бензин за запалки ама не тръгна. Попрочетох след това за бензина - пише spiritus petroleum на него. Това какво значи нямам представа. За петролен спирт сефте чувам. С какво да пробвам сега? С медицински бензин дали ще стане?
 6. Мерси колега, Наистина изчерпателен отговор. Значи този SSK монтаж няма да стане за мен. Ще си взема база и пръстени. Един въпрос още. Щом широчината на каналите е различна при пикатини и уивър, пръстените различни ли са също? Тоест има ли пръстени за пикатини и пръстени за уивър или са универсални?
 7. Не е по-скъп. Дори е по евтин. Във ВИП-а го предлагат за 250 лв. (ама не знам кой вариант) докато база и бързи пръстени е 350 лв. Не съм сигурен обаче дали става за Тика, защото пише че е за 12 мм незнам какво си, а на моята тика релсата е 17 мм. Ако това незнам какво си е релса де - не съм добре с немския. Колкото до Стян Георгиев - с удоволствие ще го питам, ама някакъв контакт?
 8. ще ви писне от мен ама какво да правя А каква е разликата пак да питам между picatinny и weaver ? какво да искам да ми доставят? Пръстените за picatinny и weaver различни ли са? А този модел на рекнагел SSK-II може ли директно да се монтира на лястовичата опашка? В каталога на рекнагел го има във вариант за weaver/picatinny и вариант дето е на немски и май е за директен монтаж на оръжието.
 9. Колега ***, до колкото виждам ти си с перманентно закрепване на оптиката, а аз искам да е с бърз монтаж. Колега krum.rangelov, за момента и аз клоня към това решение. Гледам обаче има и някакъв моноблок, с палчета който се маха целия от пушката. на него е закрепена оптиката и с палците се демонтира от цевната кутия. Той как е? Рекнагел дали го предлагат? И pikatinny или weaver? Пръстените какви да са? Питам лаишки, защото в магазина ми казват "каквото кажете доставяме", пък оръжейниците са си наумили нещо и казват това е най-доброто.
 10. Здравейте колеги, Дойде време да си слагам оптика и възникнаха безброй въпроси за монтажа. Собственик съм на Тика и се изгубих в безкрайните възможности. Ако можете да помогнете или да насочите какво да прочета ще съм благодарен. Моля коментирайте следните въпроси които ме интересуват. 1. Изключвам швенк монтажа като много скъп. 2. Изключвам QR монтажа (този с палчета, които са на базата). Ако махна оптиката палчетата остават на пушката и ще се закачат, ще ми пречат и т.н. 3. Спрял съм се на QRW монтаж (този с палчета на пръстените). Като се махне отиката остава само една база, която не пр
 11. Дати за лов на свиня - когато решите до края на сезона Сърна - до края на октомври.
 12. Колеги, малко криво го казах, аманезнам как да го променя, че вече го бях пуснал и не съм наясно може ли. Чукчи не писател. Лова е на гонка, обаче за прасета. Имаме и квота за лов на сърна. Там си е с индивидуална бележка. Заглавието трябва да бъде лов на сърна и на гонка. Лова е в Бургаско. За контакти и условия на лични съобщения само.
 13. Здравейте колеги, Организирам лов на прасе на гонка и на сърна индивидуално. Ако има желаещи, нека ми пишат на лично съобщение.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.