Jump to content

Killer

Ловец
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Huligan
 • Оръжие
  Иж
 • Град
  Елхово
 • ЛРД
  Елхово

Recent Profile Visitors

1,258 profile views

Killer's Achievements

 1. Търся информация за болтова карабина RWS 89 made for Dynamit Nobel в кал. 7х64
 2. Здравейте, колеги! Търся информация за берета А-301 моля ако някой притежава такова оръжие да сподели мнение!
 3. Колеги, моля дайте мнение за тези куршуми и по - точно възможно ли е да се стрелят с иж-27 с 70мм. патронник. Колебанието ми е заради надписа MAG обозначен на гилзата която също е 70мм.
 4. Колеги, какво значат означенията на цевите на пушка ФЕГ модел Монте Карло?
 5. Колеги дайте още информация за този модел ловни пушки!
 6. Колега продавам Иж 25 трап в отлично състояние и гравюри - 900лв, имам и Тоз 57 скеет буквално нов - 1000лв ,също така и ЧЗ 102 скеет - 500лв. тел 0889269370

 7. Абе, колега вземи си едно ЧЗ-100 идеален е за това за което ти трябва!
 8. Колеги, кажете какви мерки трябва да се вземат след като кучето е апортирало от студена вода! Мисля че навсеки му се е случвало докато е на прелет да излезе силен вятър или да завали сняг. В такива случай кучето под въздействие на ловната страст влиза във водата без да обръща внимание на климатичните фактори. А след това? Искам да поясня че става въпрос за дратхаар и лабрадор. Моля, споделете своя опит!
 9. А проблем ли е когато пушката е с ежектори да се използват имитационни патрони?
 10. Колеги, дайте адреси и телефони на развъдчици на английски сетери в България! Благодаря!
 11. На каква възраст да ваксинирам кучето си-порода дратхаар? И другия ми въпрос към вас колеги е колко време е добре да сучи кученцето преди да се отбие от майката и има ли опастност тя да развие мастит?
 12. Някой използвал ли е такива патрони защото смятям да си взема от тях но нямям впечатления? Има ги в Сафари и Заримекс.
 13. Здравейте, колеги! Някой стрелял ли е с така наречените топчета и какви са ви впечатлениятя? Мислячеима такива на Балиста!
 14. Колеги аз за себе си съм се убедил че няма универсално оръжие. Въпроса е в това ловеца да избере оптималният вариант за себе си. Иначе вече е прекалено лесно да купиш нещо което незнаеш как да държиш в ръцете си и да претендираш че си ловец. Темата е за тези които тепърва ще си закупуват ИЖ от магазин и искат да знаят плюсовете и минусите на двете модификации на ИЖ. И за мен е по добре да получа съвет от колеги отколкото от псевдо специалисти по магазините.
 15. Всъщност имам пари и за по хубава пушка но ходя повече като гонач и затова не ми се дават пари за скъпо оръжие. Пък и мисля да неми е последната закупена пушка. Просто искам да съм убеден че е по-добре от турското а и неискам да е автомат. ИЖовката с бяла глава е по красива но приклада май ще си отиде бързо още в първите тръни.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.