Jump to content

the_hunter_84

Ловец
 • Posts

  146
 • Joined

 • Last visited

About the_hunter_84

 • Birthday 11/11/1984

Допълнителна информация

 • Име
  Иван Иванов
 • Оръжие
  МП-153 12/76; Tikka T3 Varmint .308;Simson SUHL 12/70; BERETTA S 55 12/70, WALTHER P22
 • Куче
  -------
 • Град
  РУСЕ
 • ЛРД
  Мечка, Русе

Recent Profile Visitors

1,792 profile views

the_hunter_84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

105

Reputation

 1. Търся рекнагелски рингове, ф30мм и 19мм височина, по възможност с "палчета". 0886 143 926 - Иван.
 2. Имам Симсон 12 кал. произведен 1966г. Двете цеви са с 1.2мм шокове.
 3. Пешо, изпий си ракията! - Изпих я! - По-добре ли си? - По-добре! Не си ти, когато си трезвен…
 4. Ако имаш неразпечатан комплект веднага ти давам 40 кинта за него, че освен този комплект от колегата Анди ми трябва още един.
 5. Шапката отпътува за София....обявата е за ключ.
 6. Шубата отпътува за гр. Варна....остава шапката....
 7. Зимна шапка Хилман, двулицева, със сигнален цвят. Не е носена. Размера се вижда на снимките. Цена 20 лв. Шуба БА, нов образец, БЕЗ подплата. Не е носена. Размера се вижда на снимките. Цена 35 лв. Намират се в гр. Русе, но може да пътуват с ЕКОНТ за сметка на получателя. За връзка 086 143 926 - Иван или на ЛС.
 8. А дано....ама надали....като му чета изказванията... п.п. колега Leremia...добре е като начинаещ повечко да питаш и четеш.....това "с рогИте напред" няма да ти помогне...
 9. Доставката е 14 $, и по 7 $ за всеки следващ артикул (когато се комбинират 2 или повече пратки).
 10. Това с минимагнумите и стандартните 12/70 пушки понякога не отива на добър край...ама колегата като иска да си експериментира...лошо няма. Не, че може да се самовзиви или нещо от сорта, но може да си докара никому ненужни луфтчета между цевите и главата. Рязането на цевта е необходимост понякога, но в никакъв случай "отрязаната" кадърно пушка не трябва да се пренебрегва...тя просто става по-тясно специализирана и при правилно подбран боеприпас доставя по-голямо удоволствие от лова с нея. п.п. бартерите са хубаво нещо...особено ако и двете страни знаят какво искат .
 11. От къде съм се вижда от инфото под аватара ми... Уголемих шрифта за да се види с кое точно не съм съгласен..... С теория и аз съм позапознат...но наблягам и на практиката, както между другото, забелязвам от други теми, правиш и ти. Стрелбата на дистанции 50+ я практикувам с една успоредка 12 кал. със 17,1 мм., вътрешен диаметър на цевите при дулния срез и 71 см цеви и да ти кажа пак уцелвам( и то не рядко). Патроните са пак същите, заводска 9-ка с концентратор, 30 грама. Посочените по-горе неща се случват, не само когато съм сам , а и доста често в присъствието на други колеги..... п.п. на пътпъдъчи лов, от време на време, сверяваме разстоянията с едно далекомерче...щото окомера понякога лъже .
 12. Тука не мога да се съглася, щото имам скъсена на 61 см. пушка и си целя гургулици на прелет докъм 40-тина метра с фабрични 9-ки без проблеми....даже демонстрирам на невярващи .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.