Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

Kravoderchenin

Ловец
 • Мнения

  23
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно Kravoderchenin

 • Рожден ден 11.11.1985

Допълнителна информация

 • Име
  Цветомир Гецов
 • Оръжие
  ТОЗ
 • Куче
  барак, дратхаар
 • МПС
  кракомобил
 • Град
  Враца
 • ЛРД
  с.Краводер
 • Skype
  Aragorn_son_of_Aratorn
 1. Здравейте, колеги! Мой приятел си търси малко куче, порода Немска овчарка. Моля, ако някой от Вас или Ваш познат има палета за продаване/подаряване, да ми се обади на телефон: 0889274110, Цветомир. Благодаря предварително!
 2. Колеги, не успях да открия темата да е засегната до момента и реших да я подхвана. Ако вече е обсъждана, ще Ви помоля за линк, а този коментар може да бъде изтрит. Става дума за празните гилзи по време на лов. Прави ми впечатление, че масово не се събират след изтрел, а се изхвърлят директно зад гърба или там където ги пратят ежекторите. Това, особено много, се набива на очи по време на пчичи лов. Там, както знаете, изтрелите са безброй и съответно кочината след нас е пълна. Силно се съмнявам, че някои от нас си мислят, че това е единствения начин да оставят следа за бъдещите поколения. Най-вероятно да докарат нервен срив на горките иманяри. Нека бъдем по-отговорни и си събираме боклуците.
 3. Колега, на сайта на ЛТУ не открих нищо, свързано с курса за подборен отстрел. Може ли да те помоля да ми кажеш къде трябва да стане записването? В главната сграда ли или някъде другаде? Благодаря предварително!
 4. Браво на всички съвестни Ловци! На последния лов го играх пусия и за мой кеф и нещастие за някои колеги ми излязоха 6 сърни. Казах само за една от тях и веднага бях глобен - кофа вино. Съгласен съм да им давам всеки път само и само да се запази що-годе видово равновесия. Хич не ми се иска да ходя по цял ден в гората, за да срещна само някой и друг чакал или някоя лисица. Не, мерси...
 5. Първо искам да поздравя автора за темата. За жалост останаха малко истинските ловци. Мръвкари - с лопата да ги ринеш, но това не трябва да ни спира да се борим с тях. Да в повечето случай ще търпим критики и дори обиди, но така разбираме лова като спорт и хоби. Тази година линчо аз поне два пъти съм получавал титлата "идиот", дори и от баща ми, когато на пъдпъдъчия лов кучето намираше фазани, а аз си ги изпращах с усмивка. На едрия лов освен на прасе и на хищник на друг дивеч дори и не вдигам пушката. В крайна сметка нали за това има председател на ловната дружинка и отговорник на лова, те са хората, които имат властта да коригират и дори ако трябва да изгонят тарикатите. Трябва да се разбере веднъж-завинаги, че ако не се грижим за дивече и не го уважаваме в скоро време ще ни останат само филмите в видеотеката.
 6. Кучето се намери! Доста изтощено, но поне вече е вкъщи.
 7. Здравейте колеги, нужна ми е помоща Ви. Вчера на границата на землищата на селата Власатица и Бели Извор(Врачанско) се изгуби мъжки барак, жълт на цвят с бяла ивица на главата. Моля тези от Вас, които го видят да ми сигнализират на тел : 0889274110, Цветомир. Предварително балгодаря!
 8. Мъка, мъка, мъкааааа . И ние от осемдесетте помним много неща . Искам пак да съм на 11, ама - курец. Трябва да се ходи на работа, че ме чакат сметки за плащане .
 9. За щастие нямаше проблеми при раждането и от събота си имам 6 прекрасни палета .
 10. Изключително много благодаря за отговора и за съветите. Ще се постарая да ги следвам. Поздрави, Цветомир
 11. Здравейте колеги, имам млада дратхаарка(1г.), при която се получи нежелана бременност. Въпреки, че не я водех на лов, е успяла да се отвърже и да се 'скачи' с барака вкъщи. Много се чудя как да процедирам с малките. Няколко хора ми казаха, че за толкова младо куче не е хубаво да се оставят кученца. В смисъл те ще и дойдат в тежест и ще попречат на нейното физиологично развитие. Аз си мисля, че ако й се увеличи дажбата на храна не би трябвало да има проблем. Мисля, че и калций допълнително трябва да се дава. Много ще съм благодарен на съвет от ваша страна. Поздрави и наслука!
 12. Здравей колега, В София има един човек ги продава по 1.50 бройката. Намира се на ул ,,Народно хоро" 60. пътпъдъци Това е линк към обявата. Аз си взех преди около 2 месеца. Пъдпъдъците са много едри и ще трябва малко да ги пратиш на фитнес, за да могат да летят добре . Успех и наслука.
 13. Rottweil Special Skeet N9 - много са добри. Миналата година стрелях с тях и останах много доволен. Тази отново се снабдих с такива. Взех и от Rio-то някоя кутишка.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.