Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

matmgm

Ловец
 • Мнения

  9
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  mateev
 • Град
  Пловдив
 • ЛРД
  Хиаср
 1. Имам бретон на 2 години и 4 месеца. Но този сезон все не мога да го изведа на лов - само веднъж го изведох и не можах да го спра. Подби си лапичките и два дни не мръдна. Аз съм от Пловдив и "по заповед на щуката" тези четири почивни дни ще сме на гости в Бургас на бабата.Та колеги, ако някой може да помогне да си закупя разрешително за лов в района моля го да ми се обади. Къса ми се сърцето.
 2. Имам бретон на 2 години и 4 месеца. Но този сезон все не мога да го изведа на лов - само веднъж го изведох и не можах да го спра. Подби си лапичките и два дни не мръдна. Аз съм от Пловдив и "по заповед на щуката" тези четири почивни дни ще сме на гости в Бургас на бабата.Та колеги, ако някой може да помогне да си закупя разрешително за лов в района моля го да ми се обади. Къса ми се сърцето.
 3. Откатът е норомален, бих казал по-скоро лек. Стреля се много точно. Спусъкът е 950 гр.на опън. При прострелката, когато я купувах от Хасково, при стрелба с куршуми и пушка закрепена на стойка, на 50 метрова мишена за малокалибрено оръжие имаше отклонение от 1 до 3 см на пет часа. Собственикът на магазина, прав, от три изстрела с куршуми по панички поставени на 75 м. улучи два пъти. Куршумите бяха марка Фиочи. Аз също стрелх по паничките и попаденита бяха ... много близо - от 5 истрела 1 попадение.
 4. Пушката ми е на един сезон, 260 патрона от всякакъв грамаж - 28 до 50- никакви проблеми. Лека е, уудобна е и стреля точнол. Като цена е и качества съм много доволен.
 5. Добра слука на всички колеги утре! Искам да науча повече за гладкоцевните подкалибрени куршуми. Моля Ви, препратетеме към някое друго линкче и споделете опит.
 6. И аз ти благодаря колега ! Днес ми стана много криво като се прибрах в къщи без нова пушка.Но утрото е по мъдро от вечерта.
 7. Стори ми се, че изработката не е прецизна. Следите от допира бяха не от водачите на затвора, а от ръба на затворната кутия, там където не би трябвало да опира. Все пак ми се иска да мисля, че Берета е компания, която не би трябвало да си прави компромиси с качеството. Тази цена и качество, което очаквам, предопределят избора ми.
 8. Цената беше 1645 лв. с промоцията.
 9. Днес ходих да си купя Beretta ES 100 и се разколебах. По затвора имаше следи от допир със затворната кутия. Малки, но имаше. Проверих и на още един магазин, отново имаше следи. Това са все пак нови пушки. Казаха ми ,че цевта е италианска, а затвора и сглобката са правени в Испания. Във форума не видях да се пишат лоши неща за тази пушка, освен че засича с 13.0 - магнум и че е податлива на ръжда. Някакви други дефекти ?
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.