Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

rusomah

Ловец
 • Мнения

  17
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно rusomah

 • Рожден ден 11.11.1970

Допълнителна информация

 • Име
  може и фамилия
 • Оръжие
  ползвам кво набарам
 • Куче
  мое
 • МПС
  може и пеша
 • Град
  навсякъде
 • ЛРД
  МОЕТО
 • Skype
  в гората няма

Последни посетители

548 профилни разглеждания
 1. За ловци; Пловдив,тел;0877076823
 2. Карабината е в гр.Пловдив.Тел.0877076823
 3. Пушката е в гр.Пловдив тел.0877076823
 4. Определението е престъпник ! Ние сме ловци и не се делим на сульовци,пульовци и богаташи.И ако се продължава да се премълчават споменаваните, няма защо да лаем и да се чудим защо все им се разминава затвора, а дивеча изчезва!
 5. Пишете им имената, не ги спестявайте със съкращения , колеги! Нека да ги знаем тези престъпници, а и те да го знаят,че са измет!Много бейове и бейчета се навъдиха напоследък да бракониерстват нещо в България.
 6. А уж свинско не ядяли... религията не им го позволявала...! Така е, и за това стрелят по горските май! Добре е ,че не са почнали и да ги ядат.. Той гладът е по силен от токът
 7. ДА...! Особено ако котката или чакалката е като "картинката" на колегата niki91 може и с някой от нас да се разправи!!! Разликата между ловците и сватбарите е в броя на изстрелите и изпитият алкохол в пъти!!!
 8. При нас овчари,свинари,кравари се намират още.Все някакво животно дава "фера".Я теле я прасе,овца..и т.н.Обаждат ни се хората /знаем се / . Отиваме товарим и така пак на стървилището което като че се е превърнало вече на "столова" за гладните и "морга" за отстреляните! Важното е :местото,тишина,посока на вятъра и маскировката.Най хубаво е когато падне снегът и замръзне. Мале,мале... като ги натисне гладът!" Гладът е по силен от ТОКА"!!! Тогава БОЙ...бой само патрони да си взел, повече идват по три по четири на веднъж. Виждат се на това бяло платно от далече и докато паднат едните, ги гледаш другите как се ослушват,вият,боричкат се, но предпазливо влизат в обсега. Ако за първи път хвърляш ,не ходи да мръзнеш първата и втората нощ.През дена отиди и виж дали нещо е идвало и яло.Но има ли ядено да си там още в 16:55ч.! Топли дрехи и т.н. но до 22:00ч. Ако си на гости пиете по ракия до печката ядене,бързо спане по желание И..! В 03:55ч. пак там БОЙ... до 7:00ч. Когато не остане месо по трупа преди да разнесат кокалите взимаш бодлива тел и пресукваш кокаляците връзваш за набита тръба или дърво за да не го разнесат гадовете.Каквото падне нека да седи там. Но варианти още много..!Наслука Разликата между ловците и сватбарите е в броя на изстрелите и изпитият алкохол в пъти!!!
 9. Евала колега тази е голяма като чакал!Доста зайчета спаси!
 10. Ами на слука... те тези на варда не ходят
 11. Луда работа ако е така.Но си мисля, че с бележка и без бележка пак ще ги мачкате тези гадини.Аз не бих им цепил басма.В друга дружинка не може ли да се прехвърлиш
 12. Е това е вече е лошо Но щом имаш за подборен можеш и сам да си вземеш бележка за хищник.Важното е,че имате желанието и решение ще се намира тогава.Лошото е когато на бележка-примерно за заек,яребица ти се изтърсят всички ,че дори и гости водят, а за хищник само двама.И как да им обясниш на мръвкарите и манекените с пушки ,че чакала който не са отстреляли на хайките, на които не са идвали,им е изял ЗАЕКА за който чакат дори и да им го отстреляш. Пробвахме-не става! За това на събранието ще имаме "реформи", нямаш ли посещаемост на хищник или опашка на чакал или лисица -бележка за заек ,яребица даже и прасе да забравят. В магазина на щанда за месо могат да се редят колкото желаят.
 13. От плажен скъсан чадър става перфектна,че дори е телескопична.Режеш високо горе тръбата и набиваш в нея един дървен четал от жилка /прашка/.От арматура фи10мм. си правиш шип 20см. за зъбиване в земята и ги почваш.Може от тъщата особено ако е бил нейният стар плажен чадър със спомени..
 14. Браво колеги!Лошото при нас е, че се събираме само двама-трима за тези мероприятия,останалата част от дружинката идват само за мръвка.
 15. Разликата между ловците и сватбарите е в броя на изстрелите и изпитият алкохол в пъти!!!
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.