Jump to content

rusomah

Ловец
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

About rusomah

 • Birthday 11/11/1970

Допълнителна информация

 • Име
  може и фамилия
 • Оръжие
  ползвам кво набарам
 • Куче
  мое
 • МПС
  може и пеша
 • Град
  навсякъде
 • ЛРД
  МОЕТО
 • Skype
  в гората няма

Recent Profile Visitors

806 profile views

rusomah's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

 1. За ловци; Пловдив,тел;0877076823
 2. Карабината е в гр.Пловдив.Тел.0877076823
 3. Пушката е в гр.Пловдив тел.0877076823
 4. Определението е престъпник ! Ние сме ловци и не се делим на сульовци,пульовци и богаташи.И ако се продължава да се премълчават споменаваните, няма защо да лаем и да се чудим защо все им се разминава затвора, а дивеча изчезва!
 5. Пишете им имената, не ги спестявайте със съкращения , колеги! Нека да ги знаем тези престъпници, а и те да го знаят,че са измет!Много бейове и бейчета се навъдиха напоследък да бракониерстват нещо в България.
 6. А уж свинско не ядяли... религията не им го позволявала...! Така е, и за това стрелят по горските май! Добре е ,че не са почнали и да ги ядат.. Той гладът е по силен от токът
 7. ДА...! Особено ако котката или чакалката е като "картинката" на колегата niki91 може и с някой от нас да се разправи!!! Разликата между ловците и сватбарите е в броя на изстрелите и изпитият алкохол в пъти!!!
 8. При нас овчари,свинари,кравари се намират още.Все някакво животно дава "фера".Я теле я прасе,овца..и т.н.Обаждат ни се хората /знаем се / . Отиваме товарим и така пак на стървилището което като че се е превърнало вече на "столова" за гладните и "морга" за отстреляните! Важното е :местото,тишина,посока на вятъра и маскировката.Най хубаво е когато падне снегът и замръзне. Мале,мале... като ги натисне гладът!" Гладът е по силен от ТОКА"!!! Тогава БОЙ...бой само патрони да си взел, повече идват по три по четири на веднъж. Виждат се на това бяло платно от далече и докато паднат едните, ги гледаш другите как се ослушват,вият,боричкат се, но предпазливо влизат в обсега. Ако за първи път хвърляш ,не ходи да мръзнеш първата и втората нощ.През дена отиди и виж дали нещо е идвало и яло.Но има ли ядено да си там още в 16:55ч.! Топли дрехи и т.н. но до 22:00ч. Ако си на гости пиете по ракия до печката ядене,бързо спане по желание И..! В 03:55ч. пак там БОЙ... до 7:00ч. Когато не остане месо по трупа преди да разнесат кокалите взимаш бодлива тел и пресукваш кокаляците връзваш за набита тръба или дърво за да не го разнесат гадовете.Каквото падне нека да седи там. Но варианти още много..!Наслука Разликата между ловците и сватбарите е в броя на изстрелите и изпитият алкохол в пъти!!!
 9. Евала колега тази е голяма като чакал!Доста зайчета спаси!
 10. Ами на слука... те тези на варда не ходят
 11. Луда работа ако е така.Но си мисля, че с бележка и без бележка пак ще ги мачкате тези гадини.Аз не бих им цепил басма.В друга дружинка не може ли да се прехвърлиш
 12. Е това е вече е лошо Но щом имаш за подборен можеш и сам да си вземеш бележка за хищник.Важното е,че имате желанието и решение ще се намира тогава.Лошото е когато на бележка-примерно за заек,яребица ти се изтърсят всички ,че дори и гости водят, а за хищник само двама.И как да им обясниш на мръвкарите и манекените с пушки ,че чакала който не са отстреляли на хайките, на които не са идвали,им е изял ЗАЕКА за който чакат дори и да им го отстреляш. Пробвахме-не става! За това на събранието ще имаме "реформи", нямаш ли посещаемост на хищник или опашка на чакал или лисица -бележка за заек ,яребица даже и прасе да забравят. В магазина на щанда за месо могат да се редят колкото желаят.
 13. От плажен скъсан чадър става перфектна,че дори е телескопична.Режеш високо горе тръбата и набиваш в нея един дървен четал от жилка /прашка/.От арматура фи10мм. си правиш шип 20см. за зъбиване в земята и ги почваш.Може от тъщата особено ако е бил нейният стар плажен чадър със спомени..
 14. Браво колеги!Лошото при нас е, че се събираме само двама-трима за тези мероприятия,останалата част от дружинката идват само за мръвка.
 15. Разликата между ловците и сватбарите е в броя на изстрелите и изпитият алкохол в пъти!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.