Jump to content

bulgar 79

Ловец
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

About bulgar 79

 • Birthday 12/10/1979

Допълнителна информация

 • Име
  d dimov
 • Оръжие
  Browning12k.Browning bar2 30-06.Brno 2.22 lr
 • Куче
  BG Gonche
 • МПС
  Daihatsu roki 2.8 td
 • ЛРД
  lrd.Orlovec.Kozarevo

Recent Profile Visitors

1,236 profile views

bulgar 79's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

41

Reputation

 1. Здравейте колеги ,преди една седмица си взех Норма Вулкан 30-06 180гриина,искам да попитам какви поражения прави,при дивата свиня.Големи малки ,Аз съм със Бар 2.Миналата год бях със Сако Суперхамърхед,бях доволен,но експрентирам.Всяка година с различен боеприпас.Наслука
 2. За новия сезон мисля да взима 1.5 -6-42 самоче R1 Наслука.
 3. Ето и снимкитеМоя милост и зверо от лявоИ цялата дружинка наслука през 2014година.
 4. И аз да разкажа за моята слука на 28 12 2013.Първите две гонки нищо не дигнахме и се запътихме за 3та,наставихмесе и аз дадох сигнал на гоначите да тръгват и не след малко се чуха кучетата да лаят над ме ,и след 2 мин се чуха три изтрела,обаждам се на колегата и той ми каза че е съборил един нерез,и му казах 4е като свърши гонката ще отидем да го издърпаме,отивам аз след малко него го няма,стоя на неговото място и гледам към падналото прасе че кучетата го оставят и се заминават към един паднал бор.И почват да лаят на място обаждам се на гоначите че има още прасета и не след малко го наддигат,и аз го виждам в поддраста изчаквам го да излезе на чистото и му пуслкам един ,но то продължава прибягвам аз по пътя и виждам че колегата който уби прасето е на завоя и вижда какво става и аз му казвам да бяга напред да го пресече,но го засичам пак на голо място и пак му стрелям но този път през гръбнака и пада на място но не е умряло и кучетата го настигат,аз го виждам в поддраста но немога да стрелям защото кучетата ми пречат,и за секунда сеотдръпват тум и до там .Колегата дойде и се поздравихме за двойната слука.
 5. Браво Митко хубав разказ и аз ще пускам снимки от 28 12.
 6. Здравейте колеги и ние ударихме 3 прасета през многото ловни дни,много емоции имаше и много гърмене но като доидат снимките ще разказвам повече.Едно от които аз ударих на 28,с Браунинга 30-06 ,много бягане имаше ама го прибрахме.Наслука през 2014 и много емоции през оставащите ловни дни.
 7. Хубав лов сте направили а във коя твардица сливенска или бургаска.Наслука
 8. Колега вече пета година карам със тях нямат мърдане.
 9. И ние открихме сезона с едно нерче около 150-160 кг.Голям зор ни даде но го прибрахме.Наслука колеги и колкото излезнем толкова да се приберем.Слука ще има и след сто години но нас ще не няма.
 10. Колега защо го продаваш колко животни е избил.Късмет в продажбата.
 11. За оръжието да но за бос системата не само геролтия.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.