Jump to content

Детелин Стоянов

Ловец
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

About Детелин Стоянов

 • Birthday 05/14/1965

Допълнителна информация

 • Име
  Детелин Стоянов
 • Оръжие
  Benelli Crio12-76 Benelli Argo 30-06
 • Куче
  Английски пойнтер
 • МПС
  Toyota Land Cruizer
 • Град
  Плевен

Детелин Стоянов's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputation

 1. Г-н policeman, вие наистина ли не разбирате, че обидите в темата, която коментирате започнаха от вашият коментар за чалгата и чалгаджиите ? Администратора Химера предполагам не случайно е редактирал обидният ви коментар към Евгени Димов. Видно и от реакцията на същия, става въпрос за точно този ваш коментар, който след редакцията изглежда по друг начин. Възпитаните хора, които не се познават лично, обикновено използват учтива форма на обръщение при комуникация. Ако желаете, върнете се няколко страници по-назад в тази тема и прочетете отново какво пише. Желателно е да прочетете отново коментара на Химера и по специално последните редове от него. Ако и тогава нищо не разберете, то явно причината е друга.
 2. Ето за това говоря, горните два коментара са доказателство за написаното от мен. Първия коментар /редактирания от Химера/ напълно неадекватен и нямащ нищо общо с цитираното в контекста, а втория е пример за поведението на въпросния потребител спрямо другите. Сега въпросната агитка ще се активизира и на някои ще им стане интересно и забавно. Допълвам си коментара към Химера, за да не пиша нов. Опитах се да покажа с този цитат на споменатия потребител, какви мнения и отношение към други потребители не харесвам. Ваше право е да прецените, дали същите са нормални при личната комуникация с други потребители. Своята преценка съм направил и едва ли нещо ще я промени за напред.
 3. Умишлено казах, че не желая да цитирам лично кой имам в предвид, но да предположим, че са тези които казвате. Ето какво пише един от тях в отговор на коментара на една дама : Лично аз не желая по никакъв начин да си контактувам с такъв потребител, който мисли и се изразява по този начин ! Освен това в момента няма как да извадя цитати от изтритата тема на Венци Крмов и на Евгени Димов, но си спомням, че там имаше отправени обиди от цитираните от Вас потребители, поради което се и обидиха въпросните майстори. Ако нямаше такива обиди, както твърдите, се съмнявам, че Крумов или Димов щяха да се обидят без причина. Ако желаете ще потърся още цитати от въпросните потребители, за да Ви покажа какво имам предвид ?
 4. Радвам се, че съм разбран правилно, аз също не търся конфронтация, дори напротив, искам да помогна. Ще се опитам да пиша по-кратко, за да не се налага дълъг отговор. Лошото впечатление с което съм останал от развитието на темите за двамата майстори е, че няколко човека /все едни и същи/, постоянно пишат коментари, които не са по темата и целят единствено да уязвят или обидят въпросните майстори, заради свои лични причини. Тези причини са ясни от доста отдавана и не виждам смисъл постоянно да се повтарят. Тези потребители обаче точно това правят и с точно определена цел, която съм конкретизирал. Същите няколко потребители се подкрепят взаимно, както с коментари, така също и с ''харесвания'' на същите. Това е показателно и всеки може да го види. Целта с която се прави, също е ясна, не се разбра, защо не се премахват на момента обидните мнения и тези, които са написани с единствена цел - заяждане ? Това се вижда от останалите потребители и води до ненужно напрежения между нас. Прочел съм коментарите на по-голяма част от тези потребители, за които пиша и не съм видял нищо запомнящо се и полезно за мен, а само заяждане и некултурно и аругантно отношение към съфорумци. Дори отправени явни обиди към жена в една тема за ловни кучета. Не искам да ги назовавам с техните никове, но ако имате желание и за да не съм голословен, бих Ви изпратил на ЛС препратка към тези мнения. Това ме дразни и за това не разбирам, защо се допускат подобни обиди, заради което си отиват някои от потребителите, които има какво да покажат, за разлика от другите ?
 5. Ще си позволя отново да Ви цитирам, защото до момента само с Вас съм комуникирал и с policeman във форума. Направи ми впечатления, че имаше потребители, които бяха недоволни от рекламния характер на темите създадени от въпросните майстори. Наистина тези теми са такива, но се замислих, дали от тези теми не печелят и двете страни. Майсторите и форума, както и потребителите. Първите печелят и финансово, а потребителите основно печелят морално и емоционално удовлетворение. В тази връзка се замислих, кой ще загуби от оттеглянето на въпросните майстори от участие в този форум ? Според мен ще загуби повече форума, защото /от това което съм чел тук/ Вие, като форум печелите някакви суми от рекламите, които се пускат от Google тук и съответно е важно за Вас колко посещения има във форума, от което се определя и какви ще са постъпленията от тези реклами ? В тази връзка си зададох въпроса, ако тези майстори не присъстват в този форум, как да разбера за тях ? Пробвах по начина показан от Евгени Димов и ползвах търсачката. Интересното беше, че всичко показано от него в по-горен коментар е точно така, но по-интересното е, че го открих и в един конкурентен на Вашия ловен форум. Направих си труда да направя една справка и установих, че до момента преди да започнат обидите към него тук, същия е публикувал и писал само в този ловен форум. Сега, след като беше несправедливо обиден от някои потребители, той вече ще пише там и съответно другия форум ще печели от това. Видно е и от радостното и въодушевено приветстване на този факт от техния администратор. Мисля си също, че ако и останалите майстори в този форум, бъдат обидени и решат да си намерят друго по-спокойно място за ''изява'', какво точно ще четат обикновените потребители като мен ??? До сега не бях влизал в конкурентния форум, но явно за да виждам снимките на Евгени Димов и за напред, ще ми се наложи да го правя. Определено считам, че толерирането на някои невъзпитани потребители, които явно понякога пишат в неадекватно състояние, ще накара все повече нормални участници да потърсят алтернатива. Това е лично мнение и не желая да се конфронтирам с никои, още по-малко с Вас. Бях предупреден, да не вземам участие в тази тема, но държа да кажа какво мисля. Пък Вие както го разберете. Бъдете здрави и не забравяйте, че остават само 9 дни до откриването на ловния сезон.
 6. Интересно, защо тогава Евгени Димов е написал горният коментар ? След като според Вас няма проблем ?
 7. Явно не сте ме разбрали или аз не съм се изразил правилно. Никъде не съм казал да се трият негативните мнения. Това което казвам, е че не трябва да се допуска такъв груб и обиден език, който използват някои от потребителите. С отправените многократно молби от Вас към тях, резултат видимо няма, явно с такива потребители трябва да се действа по друг начин, но това Вие си го решавате. Все пак отговорността за това което става във форума е Ваша. Относно рекламата и плащането, да рекламирал съм във форума и съм си плащал. Това стана, защото ме помоли Росен и аз не можах да му откажа. Иначе си плащам за реклама на много места, за които съм преценил, че ще ми бъдат от полза за привличане на повече клиенти. Ще се радвам някой път Росен да ви събере всички при мен в ресторанта, да се запознаем и да си приказваме на живо. Почерпката ще е от мен и ще бъде за моя сметка.
 8. Така е, личните познанства са много по-ценни и истински от виртуалните такива. Когато има личен контакт е много по-лесно да прецениш даден човек, за разлика от виртуалният контакт, където някой от комуникиращите се срамуват дори да си напишат имената. Относно безплатната реклама, едва ли тези потребители имат нужда от такава. Дори да се нуждаят от това, то те биха го направили на други места и в други форуми, където ще ги приемат с удоволствие и напълно безплатно, защото по този начин с това, което показват ще си вдигнат посещаемостта на форума. Сигурен съм, че ме разбирате какво имам в предвид. Радвам се, че тези майстори споделят своите произведения при нас, защото не ми харесва да чета други подобни форуми, за да видя това което те са сътворили. Пожелавам Ви успех и дано успеете с политиката която водите и форума да стане едно полезно място, където всички ние да се разтоварваме от ежедневните грижи и проблеми, които имаме.
 9. Може би съм пристрастен, понеже с Росен сме приятели, а и част от останалите потребители, които изброихте по-горе, са били при мен в ресторанта. Имам някаква представа за нещата, които се случват в последно време във форума и затова взех участие в тази тема Всеки клиент е прав да си поръчва това, което му харесва. Майстора може да му даде ценни съвети, които собственика да приеме или отхвърли, според собствените си виждания. Не може обаче, странични наблюдатели да се намесват с ''компетентно'' мнение и да правят обобщаващи оценки след като не са специалисти по темата. Нормално е, да изкажат лично мнение, както го направиха няколко други потребители, към които не видях някой да има някакви забележки. Дори Вие дадохте пример с един от тях. Разбирам, че има оформени някакви лагери и групички, които само чакат подходящ момент, за да се активизират. Това е очебийно, дори за тези, които по-рядко влизат във форума. Толерирането на подобен род поведение, води до по-голямо напрежение, а от там и до увеличаване на тези групи, които защитават едните или другите. От това страдат останалите неутрални потребители и се радват от конкуренцията. Надявам се да съм разбран правилно и да вземете мерки, за да не се увеличава това разделение между потребителите, защото в карйна сметка хобито ни е общо и като дойдете при мен в ресторанта няма да ви слагам на различни маси. Не зная Вие какво възприемате за обида, но видно от темата на Евгени Димов, той е възприел някой от коментарите като обида към него. Предполагам, че Ненко възприема нещата по същия начин, но Вие след като сте приятели с него, бихте могли лично да го попитате дали е така. П.П. Имам в предвид ето този коментар и по-точно начина на изразяване на въпросния потребител : ''Евгени,имаш невероятен талант а господ и ръчички ти е дал,но не изпростявай с такива изказвания моля,защото рискуваш да се превърнеш в самозабравил се чалгаджия !!! А за кича не е нужно да си завършил 3 висши образования за да го разпознаваш отдалече !!! Що се отнася до ориенталските традиций вменени ни от така нареченото османско присъствие оттърване няма,и така ще е докато някой хора си го харесват и поръчват те такива работи като горното произведение на ориенталското изкуство !!! Извинявам се ако съм обидил някого !!! '' В цирирания от мен коментар, потребителя, който го е написал, обижда съвсем съзнателно майстора, както и поръчителя.
 10. Много рядко взимам отношение по темите във форума, защото не ми харесва да си комуникирам със заядливи и дребнави потребители, като тези за които споменава колегата в цитирания от Вас коментар. Основно чета и си обогатявам знанията. В тази тема обаче не се сдържах, защото не мога да разбера как може някой да покаже нещо красиво, изработено собственоръчно с много любов. Споделено с останалите съфорумци, от които се очаква да изкажат своето мнение, но не и обиди и квалификации. Ако на даден потребител не му харесва видяното, то той може да изкаже личното си мнение, културно и интелигентно, а не да прави обобщаващи заключения, все едно е някой доказан специалист в тази област ! Същите тези потребители, за които говоря, забелязвам от доста време, че са едни и същи и постоянно търсят някаква интрига или заяждане с определени други потребители ? Не разбирам също така, защо се толерират тези потребители и с какво са по-ценни те за този форум и участниците в него, от Евгени Димов, Венци Крумов, Димчо, Иван Василев и много други като тях, които с труда си показват, че и българина не е това, което си мислят чужденците за нас. Не разбирам също така, как според Вас, тези потребители ще спрат да обиждат останалите, като само с писмени подканвания явно няма да стане ? Лично за мен, а и за доста мои приятели, постовете на изброените по-горе потребители /майстори/, са по-ценни от глупавите и заядливи коментари на техните опоненти ! Не вярвам тези заядливи и тенденционни коментари от тяхна страна да спрат. Поне до сега не съм забелязал подобна тенденция. Ако Вие като ръководство на форума не вземете някакви адекватни мерки, които да ограничат подобни прояви, все по малко хора ще пишат във форума, точно поради причините, които изброих в този коментар ! От тези заядливи потребители до момента не съм прочел или видял нищо интерсно и запомнящо се, а от майсторите съм видял и запомнил доста неща. Стана малко дълго, но поне казах това което мисля. Възможно е, да не съм прав, но това е моето мнение. Бъдете здрави, целия екип и дано да решите този дразнещ проблем с тези невъзпитани потребители.
 11. В такъв случай ще си замълча, явно Вие сте прав щом си изказвате мнението, въпреки, че то е обидно и за двамата колеги, които визирате. Свободното изказване на мнение е нож с две остриета и е възможно човек, който не може да борави с него, да се пореже ! Бъдете здрав и си изказвайте мнението свободно, а останалите потребители да го четат и да си правят изводи.
 12. Не съм ''фиолог'', каквото и да означава това, но и не смятам, че един културен и образован човек ще дава оценка за личните предпочитания на друг, само въз основа на собствени такива. Струва ми се малко некултурно да не кажа по силна дума.
 13. И аз се извинявам, ама този ''традиций'', да не е някой нов римски император, който не е толкова известен ? Иначе сте прав, че не е нужно да имате три висши образования, за да определяте вкуса и предпочитанията на друг човек като ориенталско изкуство Това може да го направи и човек, без никакво образование
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.