Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

NERON88

Ловец
 • Мнения

  74
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно NERON88

 • Рожден ден 19.07.1988

Допълнителна информация

 • Име
  Александър Василев
 • Оръжие
  иж 58, мазалат 7,62*54r, NORICA Marvic gold (5.5), CZ 452 zkm wmr
 • Куче
  Българско гонче
 • ЛРД
  Доспат, с. Любча
 1. При нас има друг проблем. Нашата дружинка не стреляме по дуг полезен дивеч освен на прасе (по време на групов лов), но съседните дружинки много нагло ги изтребват дори и за нас. Постоянно ги предупреждаваме, но явно вече трябва да вземем и по-крайни мерки, колкото и не колегиално да е.
 2. ето още една по-изразителна снимка с Деян
 3. Това е от събота 1.12.2012г. Прасето е 4 годишно, а зъбите са 18,5 см. Пръв стрелях аз и го раних в гръбнака и предния крак. Спря се на около 300-400м и бе доубито от моя приятел Деян (от дясно с оранжевата шапка), който ми гостуваше за пръв път. Желая много слука на всички колеги!!!
 4. Колеги приключете вече с този спор. Явно е че всеки има собствено мнение и така може да се продължава до безкрай. Не виждам какъв ще е проблема вместо да се снима част от животното или да го яхаш и тн. да го снимаш цялото и покажев в този му ви. След като има много хора (не един и двама), които не одобряват определено нещо нека не го правим нарочно, когато може да го избегнем. На мен лично ми е безразлично, но ще се съобразя с КОЛЕГИТЕ.
 5. Колеги днес записах нов личен рекорд, на разстояние около 250м. отстрелях един приплод и раних още едно прасе. Дано да не прозвучи много самохвално, но просто вълнението е голямо и реших да ви споделя. Пожелавам на всички много слука през предстоящите излети.
 6. Колеги да се похваля и аз със слуката от последните излети. В събота падна едно глиганче, а в неделя 4 броя. Имам снимка само на първото (моето) от неделя. Желая успех на всички в предстоящите излети.
 7. Здравейте колеги. Поздравления на всички имали успех и на останалите, които упорито го търсят. При нас също на стървищата и на свирка спряха да идват, но много често с един горски взехме да ги засичаме по поляните да ловуват мишки и успяхме да отстреляме някоя друга лисица.
 8. Колеги и аз съм на мнение че трябва по някакъв начин да се редуцират скитащите кучета. При нас също почти бяха изчезнали но през последните няколко дни внезапно се появиха нови. Имам чувството че софийските управници намериха начин да се справят с псетата - хем не ги трепят хем не им пречат, като ги разхвърлят из провинцията, щом като и в други части на страната са се появили така мистериозно, както и при нас.
 9. Ето и аз какво намерих, но изпражненията не бяха под дърво, а на път. И то на 3 места през няколко метра. Какво ли ще означава пък това?
 10. Колеги ето малко снимки и от мен, че в последно време не ми остава много време нито за варди нито за страницата.
 11. Е и сега вече ако не дойдат то няма кога. Днес им занесох около 20 кг. сйонгови отпадаци. Дано само да не излезне някоя мечка Извинявам се за лошото качество на снимката, но само телефона ми беше под ръка.
 12. Да ви питам при вас как е положението със свирката. Защото при мен вече от 9-10 пъти нищо не е излязло.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.