Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

kalidd

Ловец
 • Мнения

  87
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

Относно kalidd

 • Рожден ден 3.12.1973

Допълнителна информация

 • Име
  /
 • Оръжие
  Иж 18MH-223rem,Тоз-8-01 22lr, Winchester sx3 12/76,Тула 16к,Иж 58 -16к
 • Куче
  Дратхаар
 • МПС
  Лада нива
 • Град
  /
 • ЛРД
  /
 • Skype
  /

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. с по един изстрел се споминаха . Качвай
 2. ВЕНЧЕНЦО , къде се губиш ? Предната седмица гръмнах цели пет пъти .
 3. Къде греша ? Никъде не пише , че се избират ловци които да ловуват на хищник . Просто вземаш бележка преди да са запълнени местата - който предвари взема . При мен дават по 3 бележки на ловно поле и вземаш за колкото полета искаш , никой не те спира . Твърдо съм за ограничението иначе как ще стреляш спокойно когато незнаеш кой къде е . Наслука !
 4. Държа си на по горният пост. Всеки сам си решава с какво масло да си кара мотора. Аз тази грешка повече няма да я направя . Никого не ангажирам с личното си мнение. Иначе го ползвам но за Щилката.
 5. Маслото за бензина предназначено за моторни триони нестава за моторетки , затова е стегнало. Вземи си двутактово масло слагаи по 40мл. на 1 литър бензин и няма да има проблеми. Без да разглобяваш нищо пробваи така - успех.
 6. Доги на колегата ВЕНЧЕНЦО в действие . Доги го гони аз го гръмнах и накрая трофея негов не го дава .
 7. Колега може ли малко по подробно , че нещо не схващам. Как хрътка ще изкара чакал от гъстака ? Май повече зайчета ще падат в боя . Хрътката гони на открито с зрение или греша нещо или чакалите ви са полски Поздрави и наслука!
 8. Ами как да е за снимка като се опитва да хапе. Още ме напушва смях като се сетя какво стана Имам едно фото от 30.11.2013г. , на дървото е защото много са ти люти кучетата.
 9. Смени марката на патроните , тези пукат гилзи обикновено по нагоре преди шийката на гилзата. При теб се е получило по лошо - неприятна работа.
 10. Сряда сутринта заредих стървилището с една свинска кожа и кокалите от едно теле като вързах кокал по кокал на две купчинки. Снощи като отидох гледам през оптиката и немога да повярвам , само някой друг кокал и малко от кожата. Телта накъсана и всичко отмъкнато , по стъпките неможах да разбера нищо не си личи но предполагам глутница кучета пак ме е нападнала. Иначе имах и слука , доста едър лисугер , ама щото добре ги храня . На случилите честито - на останалите НАСЛУКА!
 11. Явно си е така сега пробвах и мойта мърда при по силен натиск. До сега не бях забелязал но като си я държа и стрелям не мърда. Просто не я натискай , ако пък мърда много напъни леко пластинките една към друга, тези който контактуват с затворната кутия.
 12. Днес застанах на ъгъла на житен блок с бяла пръст - видимост идеална , от двете страни здрави трънаци . Изсвирих с свирката и зачаках , след около 5мин. в дясно виждам две лисици до тръните. Прихванах ги , едната доста по едра стрелях по нея - остана на място . Другата ме хвана неподготвен за втори изстрел. Вместо да се върне в трънките тръгна да пресича блока към отсрещните трънаци като се спира на няколко пъти и поглеждаше назад. Аз през това време вадя патрон от джоба и зареждам , успях да и стрелям 10м. преди да се скрие в движение - падна. Снимах първата и я понасям към втората за общо фото обаче нея я няма , на мястото само разни работи. Явно е отишла за резервни части . НАСЛУКА!
 13. От доста време не съм излизал на варда поради липса на време но си поддържам едно стървилище. Днес от работа направо там , като застанах беше почти тъмно. След около половин час светнах , на гозбата имаше 2 чакала. Единият остана за снимка , другият .................. следващият път. НАСЛУКА!
 14. Специалиста по чакалските гонки си ти. На мястото кадето беше състезанието за кучета работещи със стойка не съм пипал чакалите обаче с 2-3 човека незнам как ще стане. Утре имаме хищник там ако искаш идвай може да има повече хора.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.