Jump to content

kalidd

Ловец
 • Posts

  87
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kalidd last won the day on December 29 2012

kalidd had the most liked content!

About kalidd

 • Birthday 12/03/1973

Допълнителна информация

 • Име
  /
 • Оръжие
  Иж 18MH-223rem,Тоз-8-01 22lr, Winchester sx3 12/76,Тула 16к,Иж 58 -16к
 • Куче
  Дратхаар
 • МПС
  Лада нива
 • Град
  /
 • ЛРД
  /
 • Skype
  /

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kalidd's Achievements

 1. с по един изстрел се споминаха . Качвай
 2. ВЕНЧЕНЦО , къде се губиш ? Предната седмица гръмнах цели пет пъти .
 3. Къде греша ? Никъде не пише , че се избират ловци които да ловуват на хищник . Просто вземаш бележка преди да са запълнени местата - който предвари взема . При мен дават по 3 бележки на ловно поле и вземаш за колкото полета искаш , никой не те спира . Твърдо съм за ограничението иначе как ще стреляш спокойно когато незнаеш кой къде е . Наслука !
 4. Държа си на по горният пост. Всеки сам си решава с какво масло да си кара мотора. Аз тази грешка повече няма да я направя . Никого не ангажирам с личното си мнение. Иначе го ползвам но за Щилката.
 5. Маслото за бензина предназначено за моторни триони нестава за моторетки , затова е стегнало. Вземи си двутактово масло слагаи по 40мл. на 1 литър бензин и няма да има проблеми. Без да разглобяваш нищо пробваи така - успех.
 6. Доги на колегата ВЕНЧЕНЦО в действие . Доги го гони аз го гръмнах и накрая трофея негов не го дава .
 7. Колега може ли малко по подробно , че нещо не схващам. Как хрътка ще изкара чакал от гъстака ? Май повече зайчета ще падат в боя . Хрътката гони на открито с зрение или греша нещо или чакалите ви са полски Поздрави и наслука!
 8. Ами как да е за снимка като се опитва да хапе. Още ме напушва смях като се сетя какво стана Имам едно фото от 30.11.2013г. , на дървото е защото много са ти люти кучетата.
 9. Смени марката на патроните , тези пукат гилзи обикновено по нагоре преди шийката на гилзата. При теб се е получило по лошо - неприятна работа.
 10. Сряда сутринта заредих стървилището с една свинска кожа и кокалите от едно теле като вързах кокал по кокал на две купчинки. Снощи като отидох гледам през оптиката и немога да повярвам , само някой друг кокал и малко от кожата. Телта накъсана и всичко отмъкнато , по стъпките неможах да разбера нищо не си личи но предполагам глутница кучета пак ме е нападнала. Иначе имах и слука , доста едър лисугер , ама щото добре ги храня . На случилите честито - на останалите НАСЛУКА!
 11. Явно си е така сега пробвах и мойта мърда при по силен натиск. До сега не бях забелязал но като си я държа и стрелям не мърда. Просто не я натискай , ако пък мърда много напъни леко пластинките една към друга, тези който контактуват с затворната кутия.
 12. Днес застанах на ъгъла на житен блок с бяла пръст - видимост идеална , от двете страни здрави трънаци . Изсвирих с свирката и зачаках , след около 5мин. в дясно виждам две лисици до тръните. Прихванах ги , едната доста по едра стрелях по нея - остана на място . Другата ме хвана неподготвен за втори изстрел. Вместо да се върне в трънките тръгна да пресича блока към отсрещните трънаци като се спира на няколко пъти и поглеждаше назад. Аз през това време вадя патрон от джоба и зареждам , успях да и стрелям 10м. преди да се скрие в движение - падна. Снимах първата и я понасям към втората за общо фото обаче нея я няма , на мястото само разни работи. Явно е отишла за резервни части . НАСЛУКА!
 13. От доста време не съм излизал на варда поради липса на време но си поддържам едно стървилище. Днес от работа направо там , като застанах беше почти тъмно. След около половин час светнах , на гозбата имаше 2 чакала. Единият остана за снимка , другият .................. следващият път. НАСЛУКА!
 14. Специалиста по чакалските гонки си ти. На мястото кадето беше състезанието за кучета работещи със стойка не съм пипал чакалите обаче с 2-3 човека незнам как ще стане. Утре имаме хищник там ако искаш идвай може да има повече хора.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.